Şimdi Ara

Turkcell faturalıdan hazır karta geçişte faturalıda belirli bir süre kalmış olma şartı varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese, perşembe günü hesabım üzerinden yeni hat aktivasyonu başvurusunda bulundum. Korona nedeniyle artık hesabımdan sesli, yüz ve kimlik doğrulamasıyla hat başvurusu yapılabiliyormuş sim kartı da istersen adreste istersen mağazadan teslim alınıyor. Benim de uzun zamandır aradığım bir hat vardı velhasıl kelam buna başvurdum. Şimdi başvuruda sadece faturalı hat olarak alınabiliyordu mecbur o şekilde istedim, onaylandı fakat en son aktivasyon sim kartı almam ile olacak. Şimdi ben hattı aktive ettiğim an -sim kartı aldığımda hat aktive olacakmış- hemen hazır karta geçiş sağlayabilir miyim? Yoksa faturalıda bir süre kalma şartı var mıdır?(3 gün,1 ay,3 ay vs.) Ona göre gidip sim kartı teslim alacağım, cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7986DF2CD -- 3 Mayıs 2020; 18:1:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay dolmadan faturasıza geçemiyorsunuz , 1 ay doluncada tüm açılış vergileri ile telsiz kullanım ücreti toplu olarak faturaya yansıyor

Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 65₺

Telsiz Ruhsat Ücreti:27,86₺

Telsiz Kullanım Ücreti: 34,15₺

Faturasıza geçerken 1 aylık taahhüt cezasınıda unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 4 Mayıs 2020; 2:48:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Turkcell hattı açmayı bir türlü beceremedi bende almaktan vazgeçtim, işleme de gerek kalmadı ama cevap için yine de teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.