Şimdi Ara

turkcell faturalıya dönüş teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anneme aldığım 16 tl 200 dk minik paketin taahütü bitmiş. paket 30 tl ye çıkarmışlar. 2 gün önce faturasıza geçiş için time ugradım bugün turcell müşteri hizmetleri aradı. ıptal ettirmeyin 16 tl 150 dk 100 sms verelim dediler kabul ettim.

Eğer sizinde böyle bir olayla karşılaşırsanız numarayı taşımaktansa Gerekirse faturasıza geçin derim

• Oda cok pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekoma gecseydin 300dk 3000sms faturasizda 9tl

• burada turkcell in kapsama ve çekim sorunu olmuyor . vodafone ve en kotusu ttnet burada
  • Benimde basima geldi. Online islemlerden yazdim. Biraz bastirinca tekrar 250 dk 15 liraya verdiler. Yapboz 250. Sizinki biraz pahali olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: technova

anneme aldığım 16 tl 200 dk minik paketin taahütü bitmiş. paket 30 tl ye çıkarmışlar. 2 gün önce faturasıza geçiş için time ugradım bugün turcell müşteri hizmetleri aradı. ıptal ettirmeyin 16 tl 150 dk 100 sms verelim dediler kabul ettim.

Eğer sizinde böyle bir olayla karşılaşırsanız numarayı taşımaktansa Gerekirse faturasıza geçin derim

faturalıda kal diyorlarda demek çıkarları var
  • bu sayede Sabit gelir elde ediyorlar. Bu ay sözleşmem bitiyor 40 tl 3 gb lik tarifem için de aynı şeyi yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.