Şimdi Ara

Turkcell Faturasız Dev Paket! (3 Ay geçerli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Faturasız Dev Paket! (3 Ay geçerli)

3 Ay geçerli Dev 16 GB Paketi ile 16 GB internet, Her yöne 5000 dakika,5000 SMS ve Dijital Servisler sadece 99 TL!

5000 DK
    HER YÖNE

16 GB
    İNTERNET

15 GB
    BiP'E ÖZEL İNTERNET

5000 SMS
    HER YÖNE

Dergilik 3 GB

TV+ 15 GB

Lifebox 15 GB

99 TL / 3 AY

Hazır Kart Faturasız Dev Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Dev 16 GB Paketi ile sadece 99 TL'ye 3 ay boyunca 16 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 5000 dakika konuşup 5000 SMS atabilirsiniz.

Üstelik paketinize Dergilik, BiP, TV+ ve Lifebox da dahil.

3 ay boyunca yurt içi her yöne 5000 dakika + 5000 SMS + 16 GB internet+ Dergilik Mini aboneliği ve Dergilik’te geçerli 3GB +BiP’te geçerli 15GB internet+ Lifebox Standart + üyeliği, 25 GB Lifebox saklama alanı ve Lifebox’ta geçerli 15GB internet + Mini TV+ paket aboneliği ve TV+’ta geçerli 15GB internet

Satın almak için; Dev 16 GB yaz 2200’a gönder

Yorum sizlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 26 Ağustos 2020; 19:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet 25 olabilirdi, ama servisler için alınabilir en önemlisi dakika yetistiremeyenler alabilir

Ama çöp paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 27 Ağustos 2020; 10:14:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savas goruyorum vahset goruyorum benim operatorum seni dover kavgasi goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir aydır bi hattımda kullanıyorum. Fena paket değil aslında. Neti az kullanıp çok konuşanlar için ideal bence.
  • Şimdi avrupada böyle paket 99 Euro mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 GB olsaydı düşünülebilirdi. Ama yine de Turkcellin normalde sattığı aylık paketlere bakınca daha uygun gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.