Şimdi Ara

Turkcell Finansbank Cihaz Kampanyası KKB - Findeks Notunu Düşürüyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son çare olarak sorunumu birde sizlerle paylaşmak istedim.

Eylül 2014 tarihinde TİM den aldığım cihazın faturalarını (ilk iki ay hariç) erken erken ödememe rağmen türkcell cihaz bedeli olan tutarı finansbanka süreki geç ödüyor,
    Her ay findeks ten krediniz gecikmeye girdi uyarısı alıyorum ve kredi puanım ciddi anlamda düşmüş durumda.

Türkcell i hergün aramama mail atmama rağmen sorun hala devam ediyor, yetkili kimseye ulaşılamıyor sürekli oyalanıyorum, Mart ayında yaşamaya başladığım sorunu son 3 haftadır aralıksız takip ediyorum ama muhattap bulamıyorum . Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen birbirimize yazdımcı olalım. Nasıl bir yol izleyeceğiz beraber bulalım.

Bu sorun sadece benim değil benim gibi finansbank kredili cihaz kampanyasından faydalanan istisnasız herkesiz sorunu, sadece benim findekste paketim olduğu için finansal hareketleri uyarılarla alıyor olmamdan kaynaklı farkettim, birçok kişi kre çekerken veya tesadüfen öğreniyor. Türkcell veya ilgili birimler bununla ilgili hiçbirşey yapmıyorlar..

• şikayetvar.com dan şikayet kaydı açmanı tavsiye ederim,klasik 532 müşteri temsilcileri pek anlamazlar o işlerden,anlasalar da işlerine gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Orayada şikayet ettim beter.böcek ama nafile. hergün mail atıyordum bugün mailimide engellemişter lütfen 532 yi arayın veya tim e başvurun diye küfreder gibi.
    Twitterdan da taciz ediyorum her kanalı deniyorum yok. 26.06 da ödediğim faturanın bile cihaz bedelini finansbanka ödememişler anlaşılır gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0607

Orayada şikayet ettim beter.böcek ama nafile. hergün mail atıyordum bugün mailimide engellemişter lütfen 532 yi arayın veya tim e başvurun diye küfreder gibi.
    Twitterdan da taciz ediyorum her kanalı deniyorum yok. 26.06 da ödediğim faturanın bile cihaz bedelini finansbanka ödememişler anlaşılır gibi değil.

Finansbank HARiÇ Her hangi bir bankada hesap aç ve oraya otomatik ödeme talimatı ver.

Veya varsa kredi kartından otomatik ödeme talimatı ver.

Finansbank'ı hiç sevmem, benim kullandığım bankaLar İş Bankası, Garanti, Akbank ve Üniversite açtığı için Ziraat

Ziraat bankası kendisini eskiye göre değiştirmiş ve geliştirmiş. Ziraat Teknoloji adında kendi şirketini kurmuş. internette "ziraat teknoloji" diye aratırsan çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 3 Temmuz 2015; 17:24:17 >

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Evet onuda denedim garantiye otomatik ödeme verdim olmadı ayın 25 i fatura kesimiyse 26 sında bile ödeme yaptım son ödemesine 10 gün kala yani. ama yinede turkcell cihaz bedelini bankaya ödemiyor sorunda ordan kaynaklanıyor. Çözümüde yok görünüyor. Yarın bi avukatla buluşup durumu anlatacağım, sinirlerim bozuldu iyice
  • Kontratı iptal et peşin öde olmadı karta taksit yapıyolar oradan öde kurtul kafa ağırtmaya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİNDEKS KREDİ NOTU DÜŞMESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.