Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü Erkan: Yerli ve milli 'eSIM'in bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, hatları da dijitalleştiren yerli ve milli eSIM çözümünü kullanıma sunduklarını bildirdi.
    Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerli ve milli teknolojileri en fazla destekleyen şirket olarak Türkiye'ye özel geliştirilen eSIM çözümünün bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti."Turkcell, Türkiye'de eSIM alanında Ar-Ge anlamında çalışmaya başlayan ilk operatör." diyen Erkan, 2017'de başlayan Ar-Ge çalışmalarının sonucunda özel olarak geliştirilen bu çözümlerin halihazırda Belarus ve Ukrayna'da kullanıldığını aktardı.Teknolojilerin kullanıldığı ülkelere özel olarak geliştirilmesi gerektiğini düşünerek tüm çalışmalarını bu yönde yapmaya devam ettiklerini anlatan Erkan, şunları kaydetti:"Türkiye'de de eSIM çözümü sayesinde kullanıcılarımızın verisi Türkiye'de kalacak. Teknolojinin uçtan uca yerli ve milli olmasını sağlayacak bu çözümün Türkiye'ye özel olarak geliştirilebilmesi için yürütülen çalışmalarda aktif biçimde rol aldık."Erkan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) öncülüğünde başlatılan, geliştirme çalışmalarına katkı sundukları yerli ve milli eSIM teknolojisini Turkcell kalitesiyle müşterilerin hizmetine sunmanın heyecanını yaşadıklarına işaret eden Erkan, "Turkcell olarak hatları da dijitalleştiren bu yerli ve milli eSIM çözümünü kullanıma sunduk." ifadelerini kullandı.Bu teknolojiyi Türkiye'ye kazandırmak için öncülük eden Ulaştırma Bakanlığı ve BTK yetkililerine teşekkür eden Erkan, "Türkiye'nin Turkcell'i olarak yerli ve milli teknolojilerin gelişimine katkı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/turkcell-genel-muduru-erkan-yerli-ve-milli-esimin-bir-parcasi-olmaktan-gurur-duyuyoruz/2087275

@sis651 @ö1f1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Aralık 2020; 16:8:2 >

• Sunduk derken? Yani gidip bayilerden eSim alabilecekmiyiz artik?
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah tesekkurler ustad. Bakalim benim xs max Amerika’dan gelme getiren arkadas kendi pasaportuna kaydettirmişti ama ikinci imeiyi kaydettirmemis ben redteago ile data plani alarak 5-6 ay once eSim aktif etmiştim normalde aralik 15 te kayit olmadigindan dolayi ikinci ikei tarafi kapanmasi gerekirdi ama simdi yine bi data esim plani ekledim sinyal geldi sorun görünmüyor umarim patlamayız turkcelli ekleyince :)

Estağfurullah hocam. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :)

• Tabi kazıkladınız milleti pndemide bile anasını ağlatınız milletin yüzsüz herifler.
    Online esim alımları roaming gibi göründüğü için kapanma süresi başlamıyor, üç tr operatöründen birini kullanınca süre başlar, ayrıca kayıt ederken iki Simi birden neden kaydetmemiş, kayıt anında ikisi bir aynı ücrete kayıt ediliyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerli ve Milli, Milli ve Yerli blabla bla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jikland kullanıcısına yanıt
    Tüm firmalar tarifelerini açık açık paylaşıyor, kimse kimseye zorla kullandırtmıyor, genel olarak böyle ithamlarda bulunmak şık olmuyor, ayrıca Turkcell için bulunursan meşhur turkcell funboyları damlar bık bık bık kafanı ütüler...
  • iPhone ve Telekom fanboyu damlamış yine

3gb 28 TL'ye satan Telekom

Keşke kaliteye göre fiyatlandirma yapsalardi

Geçmişin ucuzluğunu buradan çıkartıyorlar

30gb dışında kaziklama pesindeler Turkcell Genel Müdürü Erkan: Yerli ve milli 'eSIM'in bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz (sektörel) Turkcell Genel Müdürü Erkan: Yerli ve milli 'eSIM'in bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz (sektörel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 2 Ocak 2021; 12:6:11 >

• Jikland kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma ile daha avantajlı teklifler alabilirsiniz, 3 operatörde de ilk yıl ucuza kullanırsınız. Daha sonraki yıl fiyatlar bir bakmışsın.....

Her zaman aynı operatörde git gel yapmak en mantıklısı.

Tek Turkcell değil, Türk Telekom'da aynı fiyatlar ile yarışıyor. Vodafone yine insaflı.
  • TT yerine BIMCell kullanmak daha mantıklı.

BIMCell'de 4GB 23TL.

Üstelik ismi haricinde TT'den çok bir farkı da yok.

------------------------------

Ayrıca hocam, karşılaştırdığınız paketler aynı kulvarda değil. Biri yeni müşteri faturalı paketleri diğeri faturasızdan faturalıya geçen müsterilere sunulan paketler. Tamam, Turkcell'de TT gibi teklif beklenmiyor. Bu Turkcell için bir avantaj. Ama yine de aynı kulvardaki paketlerle kıyaslamanın daha doğru olacağını düşünüyorum.

TT'de faturasızdan faturalıya geçiş paketleri genel olarak

10GB 29TL

15GB 39TL

20GB 45TL oluyor sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 2 Ocak 2021; 13:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Evet kayit esnasinda dediginiz gibi iki imei birlikte oluyor aslinda ama o aralar esim olayida olmadigindan bende hic fark etmedim bu durumu. Bizde eSim baslayinca kontrol ettim ozaman ogrenmis oldum durumu. Bu saatten sonra yapilacak bisey olabilir mi onuda bilemiyorum dogrusu.
    BTK çağrı merkezini isterseniz bir arayın, amaçlı para çarpmak, bu alet için zaten çarpmış çarpacağını belki eklerler sonrada, durumu bize haber ederseniz seviniriz...
    Yani bi sansimi deneyelim haklisiniz. İlave para isterse 2000 tl veremem bi eSim icin tabii kusura bakmasinlar.
    Yapiliyormus ama kaydi yapan arkadasin evraklari yollamasi gerek. Telefon nosu bende kayitliydi ama suan ulasilamiyor. Ya kullanmiyor yada kullaniyorsada amerikada oldugundan kapalidir herhalde. Suan ulaşamıyorum. Biraz yaş gibi duruyor o yüzden bu iş.

inşallah ulaşırsın, parası ödenmiş sonuçta, kayıt ettirmen avantaj olur, ayrıca o arkadaş ile iletişimi kaybetmemeye bak, allah korusun cihazın klon duruma düşerse edevlet üzerinden onun işlem yapıp numara eşleştirme imkanı var, başka kimsenin yok...

numara değişse bile facetime id si kolay kolay değişmez, imsg facetime gibi kanallardan ulaşmayı dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 4 Ocak 2021; 14:20:49 >
    Valla tel nosunu almistim ozamanlar uzerinden 3 yil gecti ama suan kapali telefonu diyor arayınca. Okuyordu amerikada muhtemelen gidip geliyor olabilir. Dedigim gibi ya hattini degistirdi yada amerikada oldugu icin o numaraya suan ulasilamiyor. Ara arar aricam bakalim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.