@sis651 @ö1f1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Aralık 2020; 16:8:2 > |
Turkcell Genel Müdürü Erkan: Yerli ve milli 'eSIM'in bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz (sektörel)
-
-
Sunduk derken? Yani gidip bayilerden eSim alabilecekmiyiz artik? -
-
Eyvallah tesekkurler ustad. Bakalim benim xs max Amerika’dan gelme getiren arkadas kendi pasaportuna kaydettirmişti ama ikinci imeiyi kaydettirmemis ben redteago ile data plani alarak 5-6 ay once eSim aktif etmiştim normalde aralik 15 te kayit olmadigindan dolayi ikinci ikei tarafi kapanmasi gerekirdi ama simdi yine bi data esim plani ekledim sinyal geldi sorun görünmüyor umarim patlamayız turkcelli ekleyince :) -
Estağfurullah hocam. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :)
-
Tabi kazıkladınız milleti pndemide bile anasını ağlatınız milletin yüzsüz herifler. -
Online esim alımları roaming gibi göründüğü için kapanma süresi başlamıyor, üç tr operatöründen birini kullanınca süre başlar, ayrıca kayıt ederken iki Simi birden neden kaydetmemiş, kayıt anında ikisi bir aynı ücrete kayıt ediliyordu... -
Yerli ve Milli, Milli ve Yerli blabla bla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm firmalar tarifelerini açık açık paylaşıyor, kimse kimseye zorla kullandırtmıyor, genel olarak böyle ithamlarda bulunmak şık olmuyor, ayrıca Turkcell için bulunursan meşhur turkcell funboyları damlar bık bık bık kafanı ütüler... -
-
Numara taşıma ile daha avantajlı teklifler alabilirsiniz, 3 operatörde de ilk yıl ucuza kullanırsınız. Daha sonraki yıl fiyatlar bir bakmışsın.....
Her zaman aynı operatörde git gel yapmak en mantıklısı.
Tek Turkcell değil, Türk Telekom'da aynı fiyatlar ile yarışıyor. Vodafone yine insaflı. -
TT yerine BIMCell kullanmak daha mantıklı.
BIMCell'de 4GB 23TL.
Üstelik ismi haricinde TT'den çok bir farkı da yok.
------------------------------
Ayrıca hocam, karşılaştırdığınız paketler aynı kulvarda değil. Biri yeni müşteri faturalı paketleri diğeri faturasızdan faturalıya geçen müsterilere sunulan paketler. Tamam, Turkcell'de TT gibi teklif beklenmiyor. Bu Turkcell için bir avantaj. Ama yine de aynı kulvardaki paketlerle kıyaslamanın daha doğru olacağını düşünüyorum.
TT'de faturasızdan faturalıya geçiş paketleri genel olarak
10GB 29TL
15GB 39TL
20GB 45TL oluyor sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 2 Ocak 2021; 13:12:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kayit esnasinda dediginiz gibi iki imei birlikte oluyor aslinda ama o aralar esim olayida olmadigindan bende hic fark etmedim bu durumu. Bizde eSim baslayinca kontrol ettim ozaman ogrenmis oldum durumu. Bu saatten sonra yapilacak bisey olabilir mi onuda bilemiyorum dogrusu. -
BTK çağrı merkezini isterseniz bir arayın, amaçlı para çarpmak, bu alet için zaten çarpmış çarpacağını belki eklerler sonrada, durumu bize haber ederseniz seviniriz... -
Yani bi sansimi deneyelim haklisiniz. İlave para isterse 2000 tl veremem bi eSim icin tabii kusura bakmasinlar. -
Yapiliyormus ama kaydi yapan arkadasin evraklari yollamasi gerek. Telefon nosu bende kayitliydi ama suan ulasilamiyor. Ya kullanmiyor yada kullaniyorsada amerikada oldugundan kapalidir herhalde. Suan ulaşamıyorum. Biraz yaş gibi duruyor o yüzden bu iş. -
inşallah ulaşırsın, parası ödenmiş sonuçta, kayıt ettirmen avantaj olur, ayrıca o arkadaş ile iletişimi kaybetmemeye bak, allah korusun cihazın klon duruma düşerse edevlet üzerinden onun işlem yapıp numara eşleştirme imkanı var, başka kimsenin yok...
numara değişse bile facetime id si kolay kolay değişmez, imsg facetime gibi kanallardan ulaşmayı dene istersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 4 Ocak 2021; 14:20:49 > -
Valla tel nosunu almistim ozamanlar uzerinden 3 yil gecti ama suan kapali telefonu diyor arayınca. Okuyordu amerikada muhtemelen gidip geliyor olabilir. Dedigim gibi ya hattini degistirdi yada amerikada oldugu icin o numaraya suan ulasilamiyor. Ara arar aricam bakalim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X