Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor” (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lifecell paketine geçtim bip ten her yöne 1000 dk arama verdiler, kullanayım diyorum ama arama yapmak çok zor bir kere bunu düzeltmeleri gerekiyor zaten normal tuş takımından aramaya alışmışız, bir şekilde tuş takımına ve favorilere eklemeleri lazım.

ayrıca mesajlaşma programları içerisinde en iyisi ve en gelişmişinin viber olduğunu düşünüyorum. bir özellik viberde çıkıyor 5-6 ay sonra whatapp da çıkıyor.
  • Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor”
  • Güldüm eyvallah :D
  • Yav he he..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyyyyy Whatsapp sen kimsin!!
  • Turkcell'in büyük hayali Whatsapp'ı Bip ile bitirip, sonra Bip'i paralı yapmak.
  • bipi açmadan gelen mesajları göremiyorum bildirim sorunu var uygulamada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp bip i kullanan var sanki boş beleş konuşmuş yine kaan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'in mevcut altyapısı java 1.4 uzerine kurulu :)
    Sırf para vermemek için yükseltmiyorlar bunu.

Butun uygulamaları çöp.

BİP yazdıklarınızı, yazıp sildiklerinizi/göndermediklerinizi logluyor, rehberinizi, galerinizdeki resimlerinizi, cihazınızdaki gmail, facebook, twitter hesap bilgilerini hepsini logluyor gece 3.30 - 4.30 arası kendi sunucularına yolluyor.

merak eden apk'yi decompile edip com.turkcell.bip.req paketindeki SLManager.java sınıfına bakabilir.

• Haydi inşallah büyürsünüz hızlı bir şekilde

• şu türkcell ne kadar gereksiz bir firma ya...
  • Binlerce patentiniz yok mu dava açın? Ne işe yarıyor patent ligi şampiyonluğu.

• O kadar promosyon, internet, kampanya olmasa kim kullanacak acaba, hepsini geç whatsapp plus bile ikisinin özelliklerinden 10 kat daha iyi.
  • Bip sonradan çıktı piyasaya, ayrıca bedava internet zırt pırt hefiye ayağı olmasa kim takar bip i

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şunu bunu boş verin bizim yani tüketiciler için hangisi yada hangileri iyi onu kullanalım ben telefonumda whatsapp, bip, telegram, duo yükledim ve tel değişsemde bunları mutlak kuruyorum. Doğal afet de hangisi çalışırsa onu kullanırım, hangisi işime gelirse onu kullanırım. Bip ve telegramın güzel yanı fotoları çözünürlük düşürmeden karşıya yollaması heleki telegram muazzam 720p film yolluyorum yaa ama kullanıcısı çevremde az görüntülü araması olmasada sesli araması çok iyi aslında diğerlerinede şans verseniz hepsinin bir özelliğini kullanırsınız. Dediğim gibi tüketicinin işine hangisi gelirse onu kullansın bip mesaj vs için internet veriyor arama veriyor aslında faturasız hatlar iletişim için ek ücret ayırmadan kullanabilir. Sevgilerimle
  • Bunu kullanacağınıza WhatsApp Plus kullansanız sizler için daha iyi olabilir.

• bu şey kafası değil mi ? avrupa bizi kıskanıyor

• ercantaner E kullanıcısına yanıt
    Aferin, millet zaten Wp yerine BiP kullanacak. Aferin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.