Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell bi halt değilsin kazıkçının tekisin

• WhatsApp asıl Hangouts'tan kopyalıyor. Millet de yeni özellik sanıp deliriyor.

Turkcell'in dediğine de bak. Video konferans 20 kişiye kadar neredeyse 10 yıldır Google'da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 28 Ocak 2018; 18:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünü zirvedekiyle rekabete dikmek güzel de, az ufak atın da civcivler yesin

• Şu ülkede boş teneke gibi gürültü çıkaracağına adam akıllı işini yapan, müşterisini önemseyen bir firma görsekde gözümüz açık gitmesek. Yaz aylarında giriş yapacak Amazon son ümidim. Onu da bozup diğer Türk firmaları gibi yaparız diye korkuyorum ama hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 28 Ocak 2018; 19:2:17 >
  • Bunu diyen genek müdürü vay arkadaş ya yürüsün gitsin allaaam ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlık konum paylaşımı da wechat de vardı bipten once

• dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Öyle bile olsa Yav he he :]

• onlar da başka bi yerden çarpmıştır , çoklu görüşme bi sürü uygulamada var, skype hangout viber tango...

www.eztalks.com
    5 Must-Have Apps for Video Conferencing on Android Phone | ezTalks
    https://www.eztalks.com/video-conference/5-best-video-conference-app-for-android.html

uğraşmadım aramaya, o yeni ekleyeceğiz dediği özelliklerin hepsi vardır google playdeki uygulamalardan birinde...

• whatsapp bipi kopyalıyorsa bip de telegramı kopyalıyodur. Kimse de kullanmıyor telegramı
  • Dünyanın en kısa fıkrası :D

• Kaan Terzioğlu'nun böyle bir açıklaması gerçekten çok büyük bir talihsizlik. Umarım yanlış yönlendirilmiştir. Türkiye'nin teknoloji anlamında en büyük firmalarından birinin başında ki yöneticinin bu tarz bir açıklama yapması insanları aptal yerine koymaktan başka bir şey değil. Çok eskiden olsa parlamayan ya da kıvılcım çıkan fakat patlama evresine geçememiş firmaları satın alıp ortaya ürün koyan büyük firmaların yaptığı olaylara benziyor derdik. Fakat günümüzde artık başarıya ulaşmayan projelere kadar herkes bilgi sahibi.

• WeChat ten haberleri yok galiba..

• Bizde bunu yedik :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ceo olsam böyle bir açıklamadan sonra utancimdan istifa ederdim :)

• Ay ahahahahahahhahHHahHHahHHahahahhahshahahahahah294958uldmapqo*#*$;÷¥÷0/€$_+&×?#("?@^@*$?-,!^×_÷_251510=?";!^×*#(#?

• günde 3 öğün süper zeki BADEM ezmesi yemekten kaynaklanıyor bunlar. Whatsapp da ne yapsın bunları kıskanıyor tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 28 Ocak 2018; 23:6:49 >
  • Bunu duyan whatsapp

• Şaşırmadık ki hocam Sınırsız (AKN'li)

AKN ve WhatsApp hiç ikisini yan yana görebileceğimi zannetmiyordum
  • Çatır çatır, hergün kullanıyorum. :D

Bip de kullanıyorum, WhatsApp da, Telegram da. Hangouts da kullandım ama artık oradan Telegram'a taşınınca kaldırdım gitti Hangouts'u. :) Hepsinin kullanım yeri ve amacı başka.

Bip'in en güzel yeri, yurtdışına gittiğinde İnternet bulduğunda Türkiye'de arayacakların çevrimiçi olmasa bile Türkiye'deymiş gibi arayıp konuşabiliyorsun. Ivır zıvırı ise hepsinde az çok gereksiz görüyorum.
  • eski bir turkcell çalışanı olarak çalışanlarda firmada kendini bi hqlt sanıyo

bir bankada müdür olarak işe girdim turkcellli arkadaş şartları iyi mi diyo

lan kamil çalıştığım banka 6 milyarlık fon yönetiyo ne konuşuuosun dedim haklısın dedi sustu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.