Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell’in geliştirdiği dijital servislerle ilgili açıklamalarda bulundu. Kaan Terzioğlu, WhatsApp ve Yandex’e göndermelerde bulundu.

Terzioğlu, Anadolu Ajansı’na verdiği demeçte Yandex’in uzun yıllardır ulaşmaya çalıştığı pazar payına kısa sürede ulaştıklarını vurgulayarak, “Bugün Yaani'nin 3,5 milyon kullanıcısı var. Yandex senelerce uğraştı şu anda yüzde 3 civarı pazar payları var. Geldikleri en yüksek pazar payı yüzde 8'di. 3 ay oldu lansmanı yapılalı, biz bu rakamlara ulaştık. İnanıyorum ki pazar payı olarak da yüzde 40'a kadar gidebiliriz." diye konuştu.

"WhatsApp, bir yılda üç kez bizim özelliklerimizi kopyaladı"

Turkcell’in mesajlaşma uygulaması BiP’e eklenen özellikleri WhatsApp’ın kopyaladığının altını çizdi. Terzioğlu, “Son bir yılda WhatsApp, üç kez bizi kopyaladı. Biz yaptık, onlar bizi kopyaladı. Şu anda hala kopyalayamadıkları özellikler var.” dedi.

Videolu görüşme, anlık konum paylaşımı ve bas konuş ile kurumlar için müşteri hesabı özelliklerini BiP'te, WhatsApp'tan önce hayata geçirdiklerini anlatan Terzioğlu, BiP'te 6 kişiye kadar video konferans da yapılabildiğini ancak bu özelliğin WhatsApp'ta olmadığını söyledi.

Gelecek dönemde BiP'e, para gönderme, iki telefon numarası tanımlama, ev veya iş telefonu ile faks numarasını ekleme gibi yeni özellikler konulacağını anlatan Terzioğlu, "Bunlar dünyada olan özellikler değil. Dolayısıyla WhatsApp'ı daha çok koşturacağız arkamızdan." ifadelerini kullandı.

• :D

• Ok

• Neremizle gülüyoruz buna?

• Yav he he

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biri genel müdürü iyi keklemiş, o da yazık duyduklarını gelmiş burada anlatmış.

• Müdürüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu turkcell ne kadar kanser bi firma ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bip nedir ? Turkcell 2016'dan beri yaygınlaşsın diye yükleyenlere sürekli konuşma paketi ve internet paketi hediye ediyor, Bip kullanımlarını kotadan düşmüyor ama yinede kimse kullanmıyor. WhatsApp ise günümüzde SMS'in yerini aldı. İstisnasız her telefonda yüklü.

Bu arada Türk Telekom faturalı hatlarda Whatsapp'ı 2018 sonuna kadar ücretsiz yaptı :
    kurumsal.turktelekom.com.tr
    Ücretsiz Anlık Mesajlaşma Kampanyası | Türk Telekom Kurumsal
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/konusvemesajlas/mobil-faturali-hatlar/sayfalar/ucretsiz-whatsapp-kampanyasi.aspx

Faturasız hatlarda ise 25 yaş altı Selfy tarifesinde bulunma şartı var.
    www.selfy.com.tr
    Anlık Mesajlaşma Kampanyası | Faturasız Kampanyalar | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/selfye-ozel/selfyden-whatsapp-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 28 Ocak 2018; 14:27:57 >

• Bip i kullananların %90 ı turkcell in bedava İnterneti, kampanyaları için filan kullanıyor.

• WhatsApp bizi kıskanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell dedi ya bunu şimdi gelip tarihin en gereksiz mesajlaşma uygulamasını övecekler.

• Ole bişey olsa patent ihlali basvurusundan milyon dolarlar kasanmasi lazim turkcell in. Yok almanya bizi kiskaniyo yok dunya bizim gelismemizi istemiyo simdide whatsap.. imam cemaat meselesi..

• Bip neymiş kaç senelik turkcell liyim beleş net verdiklerinde indirdim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 28 Ocak 2018; 16:45:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • At ama ölçülü at be kardeşim.
    BİP'i Turkcell resmen yalvardığı için bedava internet kampanyaları için yüklemiştim.
    1 defa bile kullanmadım desem yeridir.
    Yine Yaani yide aynı sebeple yükledim ve sadece ilk seferinde kullandım.
    Aha bu açıklamadan sonrada şimdi iki uygulamayı da siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 28 Ocak 2018; 14:39:8 >
  • Tarayicilardan karekkodlar ile erisim ozelliginide mi Turkcell den kopyalandi :D

Cok komikler ...

Whatsapp 2009 da kuruldu ...

Turkcell BIP ne zaman kuruldu ???

Slot Oyna - Paralı ve Bedava Slot Oyna - Slot Oyun Siteleri Nelerdir?
    Slot Oyna - Paralı ve Bedava Slot Oyna - Slot Oyun Siteleri Nelerdir?
    http://www.wikizero.info/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvV2hhdHNBcHA

• Onlar whatsappı kopyalamış olmasın

• EYYYYY ZÜKENBERG
    SEN KİMSİN YA !!!

• bedeva ner verdiniz yanni indiren indirene kimse yanni ile sümüyüğünü silmez

• quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

Şu turkcell ne kadar kanser bi firma ya

Di mi! Dağda köyde full çekiyor. Herkese böyle kanser (!) firmalar nasip olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.