Şimdi Ara

Turkcell GNC Avantaj kampanyası bitti tarifesiz kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell in GNC Avantaj kampanyasından yararlanıyordum, 6 GB internet + 750 DK + 250 sms 34 TL'ye, ancak kampanyayı bugün bitirmişler, tarifesiz kaldım, kontrolü başka buna benzer bildiğiniz hangi tarifeler var geçebileceğim, nedir tavsiyeleriniz?

• Faturalı isterseniz hemen Faturalı Maksi Plus'a geçebilirsiniz hocam 39 Lira'ya 10 GB...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Faturalı isterseniz hemen Faturalı Maksi Plus'a geçebilirsiniz hocam 39 Lira'ya 10 GB...
    Bende gnc avantaj tarifesindeydim faturalı maxi plus pakete geçtim mis gibi 10 gb 39 tl 1 sene rahatım

• Bozo46 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, en avantajlı paket o ben de kullanıyorum hediyelerle falan 72 GB veri gördüm geçen ay.

Geçmek isteyenler elini çabuk tutsun, paket 31 Aralık'ta yeni müşterilere kapatılacak.

• quote:

Aynen hocam, en avantajlı paket o ben de kullanıyorum hediyelerle falan 72 GB veri gördüm geçen ay.

Geçmek isteyenler elini çabuk tutsun, paket 31 Aralık'ta yeni müşterilere kapatılacak.
    Faturasız tavsiye edebileceğiz 40₺‘ilk paket var mıdır hocam?

• Mrt32 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin 8 GB 39 TL hocam

• quote:

Hoşgeldin 8 GB 39 TL hocam
    Hocam bende arkadaşın konuda bahsettiği paketi kullanmıştım benimde paketin süresi bitti konuyu görmüşken altından devam edeyim dedim sizide sürekli Turkcell bölümünde bilgili, ilgili, yardımcı olmaya çalıştığınızı görüyorum. Tavsiye ettiğiniz pakete başvuru hakkı tanıyor ama açıklama da yeni müşterilere yönelik olduğu yazıyor başvurdum ama bir mesaj gelmedi beklemedeyim. Şu an için 28 günlük Gülümseten Avantaj 9 kullanıyorum 40₺ ödedim bu pakette sanırım her ay yenilenmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tek seferlik paket olabilir hocam, Faturalı kullanmak isterseniz paketiniz bittikten sonra Dijital Operatör uygulamasın dan faturalı'ya geçiş yapabilirsiniz hocam, ben size Faturalı Maksi Plus veyahut Faturalı Fırsat Midi önerebilirim hocam, akıllı fatura özelliği ile aşım da yapamazsınız ek paket almadıkça

• quote:

Tek seferlik paket olabilir hocam, Faturalı kullanmak isterseniz paketiniz bittikten sonra Dijital Operatör uygulamasın dan faturalı'ya geçiş yapabilirsiniz hocam, ben size Faturalı Maksi Plus veyahut Faturalı Fırsat Midi önerebilirim hocam, akıllı fatura özelliği ile aşım da yapamazsınız ek paket almadıkça
    Faturalı pek düşünmüyorum hocam ama şimdi faturalaya geçtik Faturalı Maksi Plus paketi 12 ay sonra bitti daha sonra tekrardan faturasıza geçebilir miyiz?

Evet hocam geçebilirsiniz

• quote:

Evet hocam geçebilirsiniz
    Hocam ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz sağ olun.
    Rica ederim hocam, ne demek :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.