Bildirim
Turkcell GNC Avantaj kampanyası bitti tarifesiz kaldım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Faturalı isterseniz hemen Faturalı Maksi Plus'a geçebilirsiniz hocam 39 Lira'ya 10 GB...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende gnc avantaj tarifesindeydim faturalı maxi plus pakete geçtim mis gibi 10 gb 39 tl 1 sene rahatımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Faturalı isterseniz hemen Faturalı Maksi Plus'a geçebilirsiniz hocam 39 Lira'ya 10 GB...
Aynen hocam, en avantajlı paket o ben de kullanıyorum hediyelerle falan 72 GB veri gördüm geçen ay.
Geçmek isteyenler elini çabuk tutsun, paket 31 Aralık'ta yeni müşterilere kapatılacak.
Faturasız tavsiye edebileceğiz 40₺‘ilk paket var mıdır hocam?quote:
Aynen hocam, en avantajlı paket o ben de kullanıyorum hediyelerle falan 72 GB veri gördüm geçen ay.
Geçmek isteyenler elini çabuk tutsun, paket 31 Aralık'ta yeni müşterilere kapatılacak.
Hoşgeldin 8 GB 39 TL hocam
Hocam bende arkadaşın konuda bahsettiği paketi kullanmıştım benimde paketin süresi bitti konuyu görmüşken altından devam edeyim dedim sizide sürekli Turkcell bölümünde bilgili, ilgili, yardımcı olmaya çalıştığınızı görüyorum. Tavsiye ettiğiniz pakete başvuru hakkı tanıyor ama açıklama da yeni müşterilere yönelik olduğu yazıyor başvurdum ama bir mesaj gelmedi beklemedeyim. Şu an için 28 günlük Gülümseten Avantaj 9 kullanıyorum 40₺ ödedim bu pakette sanırım her ay yenilenmiyor.quote:
Hoşgeldin 8 GB 39 TL hocam
Tek seferlik paket olabilir hocam, Faturalı kullanmak isterseniz paketiniz bittikten sonra Dijital Operatör uygulamasın dan faturalı'ya geçiş yapabilirsiniz hocam, ben size Faturalı Maksi Plus veyahut Faturalı Fırsat Midi önerebilirim hocam, akıllı fatura özelliği ile aşım da yapamazsınız ek paket almadıkça
Faturalı pek düşünmüyorum hocam ama şimdi faturalaya geçtik Faturalı Maksi Plus paketi 12 ay sonra bitti daha sonra tekrardan faturasıza geçebilir miyiz?quote:
Tek seferlik paket olabilir hocam, Faturalı kullanmak isterseniz paketiniz bittikten sonra Dijital Operatör uygulamasın dan faturalı'ya geçiş yapabilirsiniz hocam, ben size Faturalı Maksi Plus veyahut Faturalı Fırsat Midi önerebilirim hocam, akıllı fatura özelliği ile aşım da yapamazsınız ek paket almadıkça
Evet hocam geçebilirsiniz
Hocam ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz sağ olun.quote:
Evet hocam geçebilirsiniz -
Rica ederim hocam, ne demek :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X