Şimdi Ara

Turkcell Haydi Gel Fırsat Paketleri Yenilendi 13 .07. 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Haydi gel Fırsat paketleri 15 Temmuz itibari ile aşağıdaki gibi olacaktır..

19 TL= 500 DK

29 TL = 600 DK + HAFTADA 2 GÜN BEDAVA

not: yeni hat alan, ön ödemeliden faturalıya geçen veya hattını türkcell'e taşıyan müşteriler 6 ay türkcell de kalma sözü verdiği takdirde bu fiyatlardan yararlanıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tknn -- 14 Temmuz 2011; 15:44:07 >

• peki daha önce türkcellden başka operatöre geçenlerde faydalanabilecek mi? birde 6 ay sonra fiyatlar ne olacak?
  • 1 sene boyunca 19 liraya her yöne 500 dk deseler hiç düşünmez geçerdim :)
  • fena değil.
  • hattımın kontratı bitiyordu zaten. bi ayar vermek lazım
  • Avea 19 TL'ye 500 dakikanin yaninda 1 gb internet ve 1000 sms de veriyor.

Ben galiba Avea'ya gececegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi türkcell e geçip 6 ay 500 dk kullanıcaz 6 ay sonunda fiyat aynı ama 250 dk ya mı düşecek ve bu 500 dk heryönemi ve ücretlendirme avea gibi 1 sn de konuşsan 1 dk mı gidiyo yoksa vodafone gibi kaç saniye görüşürsen o kadar mı düşüyor ? 6 ay sonunda tekrar başka oparatöre geçilebilir sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugun hattımı taşısam olurmu yarını beklesemmi. sitesinde açıklama yok. bir sürü tarife yazıyor. tim e gidip ne diycez. bilgisiz biri çıkıp onun dediği tarifeye geçmeyelim.
  • turkcell numaramızla bi başka operatöre gidip, numarayı değişmeden geri gelsek, bu fırsat paketlerinden faydalanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Avea 19 TL'ye 500 dakikanin yaninda 1 gb internet ve 1000 sms de veriyor.

Ben galiba Avea'ya gececegim.

ben bugun gectim.bu kadar uygun tarife varken aveayi denememek ayip olurdu gercekten.2 ay sans veriyorum bakalim problem cikacakmi.
  • Bir tanıdık numarasını taşımış. bir numara vermişler geçiş yapınca ara 500dk alırsın demişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.