Şimdi Ara

Turkcell Haydi Gel Kampanyası Yenilendi (Faturasızlar İçin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
9.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün Türk Telekom'dan Turkcell'e geçtim Lifecell hoşgeldin 7gb paketi Hediyesi ile birlikte toplam 9gb 750 dk ve bip her yöne 1000 dk 45 TL Bip ten normal konuşma yaptım çok kaliteli Düşünen arkadaşlar varsa 7gb paketi gayet iyi Bu arada önceki tarifemde 15 gb 36 tl ödüyordum ama ne internet doğru dürüst çekiyor bizim evde ne de konuşuluyor Turkcell pahalı ama çekim konusunda çok iyi
  • 25 liraya Faturalı Turbo 2 gb taahhütüme haydi gel 1 gb da vermişlerdi yıllık aboneliğe paketim dün itibariyle bitti, geçen hafta arayıp turbo konfor 3gb tarifesi önerdiler 30 liraya kabul ettim bugün kontrol ettiğimde haydigel 1 gb ında halen tanımlı olduğunu gördüm. Çok güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtenplus -- 26 Nisan 2019; 22:7:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hazırkart kullanıyorum 3gb 500dk 1000sms 25 TL +1gb hediye geliyordu bu ay son 12 mayısta bitiyor. Paket önerilerinde size özel "Süper avantaj 4gb" paketi 30 tl diyor. Gayet iyi gibi fatura derdi yok. Aynı paket. Ona geç, buna geç derdi yok. 4gb 500dk 1000sms 30 tl direkt alabiliyorum. Gayet yeterli oluyor, geçen yıla göre 5tl zamlı. O kadarda olsun.Neye zam gelmedi ki... Zaten forumdan da %10 indirimle TL alıyoruz telsiz ücretini bedavaya getiriyoruz daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 27 Nisan 2019; 2:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciko_Seko

Bende hazırkart kullanıyorum 3gb 500dk 1000sms 25 TL +1gb hediye geliyordu bu ay son 12 mayısta bitiyor. Paket önerilerinde size özel "Süper avantaj 4gb" paketi 30 tl diyor. Gayet iyi gibi fatura derdi yok. Aynı paket. Ona geç, buna geç derdi yok. 4gb 500dk 1000sms 30 tl direkt alabiliyorum. Gayet yeterli oluyor, geçen yıla göre 5tl zamlı. O kadarda olsun.Neye zam gelmedi ki... Zaten forumdan da %10 indirimle TL alıyoruz telsiz ücretini bedavaya getiriyoruz daha ne olsun
    Süper avantaj 4 gb gibi size özel paketleri her ay almaniz gerekiyir otomatik yenilenmiyor veen fazla 3 ay kullanilabiliyor daha fazla alamiyorsunuz bilginiz olsun

• Yıllardır bimcell deyim benim işimi fazlasıyla görüyor. 29 tl ye 6 gb 750 dk 750 sms veriyor. 19 tl ye de 3 gb 600 dk 600 sms.

• benim haydi gel’i iptal ettiler durduk yere. müşteri hizmetleri de bir şey bilmiyor. yazık.

• Ben geçen ay lifecell 5gb tarifesine geçtim. 2gd haydi gel ile yüklendi. Ancak şimdi sitede şöyle bir cümle gördüm. '17.09.2019 itibarıyla, kampanya "GNÇ Hoş Geldin 5 GB" ve "GNÇ Hoş Geldin 15 GB" paketleri için geçerli olmayacaktır.' Şimdi bu 2GB bu tarifelere yeni geçecek olanlara mı kapanacak yoksa komple tarifei kullananlara mı kapanacak?

Yani eğer komple kapanıyosa çok büyük saçmalık. İlk maddede 12 ay geçerli yazılı zaten.

Bir de hem haydi gel 2gb paketinden hem de ile özel 2gb paketinden yararlanılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordorlu12 -- 23 Eylül 2019; 5:38:26 >
  • mordorlu12 M kullanıcısına yanıt
    Pakete yeni geçecekler faydalanamıyor.

Hem ile özel hem haydi gelden faydalanılabiliyor.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevabınız için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.