Şimdi Ara

Turkcell Haydi Gel Kampanyası Yenilendi (Faturasızlar İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
9.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.04.2019 itibarıyla, kampanya tarihleri arasında numarasını taşıyarak veya yeni hat alarak Turkcell'e gelen bireysel faturasız ses hatları, Turkcell’e geldikten sonra 30 gün içinde 25-34 TL arası paket yüklemesi yapmaları durumunda 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 1 GB, 35 TL ve üzeri paket yüklemesi yapmaları durumunda ise 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 2 GB olmak üzere internet faydası kazanacaktır, faydalar hatlarına otomatik olarak yüklenecektir.

Katılım sağlayan müşteriler, sonraki aylarda 25-34 TL arası paket yüklemesi yapmaları durumunda 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 1 GB, 35 TL ve üzeri paket yüklemesi yapmaları durumunda ise 30 gün boyunca yurt içinde geçerli hediye 2 GB hatlarına otomatik yüklenecektir.
    Kampanya dâhilinde verilen internet faydasının ücretlendirme periyodu 100kb olacaktır.

Önceden herkese sabit 1GB verirdi, artık yükleme miktarına bağlı olarak 2GB veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Nisan 2019; 14:42:17 >

• 4 GB internetli paketi 49 TL...
    Şaka gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone kullanıyorum 60TL ödediğim pakete turkcell 119TL diyor.
    Şaka gibi.

• mevcut aboneye yok herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

mevcut aboneye yok herhalde ?
    Mevcut aboneye taahhüt uzatmaları durumunda ekstra GB hediye ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Alıntıları Göster
    taahhüt yokki hocam biz faturasızlarda
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Pardon onu ıskalamışım.

Faturasızsın zaten, git gel yapmak çok daha kolay. Diğer operatörde 30 gün beklemedikten sonra geldiğinde yeni müşteri fiyatlarından faydalanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Nisan 2019; 15:6:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskiden de öyle değilmiydi. hatta 2 yada 3 gb dı seçeneklşer. ha o faturalı için olabilir tabi. faturasızda farklı mıydı bilmiyorum. gerçi ben yeni turkcellden vodaya geçtim. bi daha da işmi olamz turkcelle bu fiyatlarla
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu bilgiyi nereden görebilirim hocam, faturalı kullanıyorum taahhüt bitimine 25 gün kaldı

• quote:

Pardon onu ıskalamışım.

Faturasızsın zaten, git gel yapmak çok daha kolay. Diğer operatörde 30 gün beklemedikten sonra geldiğinde yeni müşteri fiyatlarından faydalanabilirsin.
    başka operatöre geçince 3 ay o operatörde kalma zorunluluğu yokmuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

başka operatöre geçince 3 ay o operatörde kalma zorunluluğu yokmuydu?

Alıntıları Göster
    Eğer tekrardan faturasıza geri geleceksen diğer operatörde 30 gün kalmalısın. Faturalıda böyle birşey yok, geri geldiğinde yeni müşteri sayılıyorsun.

90 gün kuralı yanlış anlaşılıyor.

Mesela ben 1 şubatta Turkcell faturalıya geçtim, çerez bi tarife seçmiştim. Ardından 2. ay sonra yine yeni müşterilerin faydalandığı fiyattan bir tarifeye geçtim. Dün yeni bir tarife çıktı faturalılar için, aradım ve ona da geçiş yapabiliyorum taa ki 1 mayıs'a kadar. 1 Mayıs'tan sonra artık eski müşteri konumunda olacağım. Turkcell'e geldikten sonra 90 gün boyunca tüm yeni müşteri tarifelerinden faydalanabilirsin. İşleyiş bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Bu bilgiyi nereden görebilirim hocam, faturalı kullanıyorum taahhüt bitimine 25 gün kaldı

Alıntıları Göster
    O konuda en net bilgiyi müşteri temsilcileri verir. Çünki sistemler onların önünde, her hat için farklı hediye durumu var. (hattın yaşı, kullanım miktarı gibi kriterlere göre belirleniyor)

Örnek bir hediye, bunun gibi birkaç hediye veren kampanya daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

eskiden de öyle değilmiydi. hatta 2 yada 3 gb dı seçeneklşer. ha o faturalı için olabilir tabi. faturasızda farklı mıydı bilmiyorum. gerçi ben yeni turkcellden vodaya geçtim. bi daha da işmi olamz turkcelle bu fiyatlarla
    Faturalıda 1GB, 2GB ve 3GB şeklinde fiyata göre hediyeleri var.

Faturasızda hep 1GB'dı, şimdi bunu da yenilediler.
  • o zaman lifecell hoş geldin 5gb paketi alınırsa 7 gb 35 TL çok iyi turkcell şartlarında

• her hafta faturalıya geç mesajı gelip duruyor ,yahu biz istesek sanki bunlara soracağız
    konuşma paketi istiyoruz diyoruz ,bunlar ise 1-2 gb. internet ile kandırmaya çalışıyor
    yok oradan oraya geç sonra gel vs. ,her şeyi oyun haline soktular
  • Şu an halihazırda türkcell faturasızdayım. Acaba hattı tt ye taşısam en az 1 ay beklemek gerekiyor mu avantajlı faturasız tarifeler için ?

Bir de bu kampanya ile birlikte internetten hat taşıma başvurusuna 4 ay boyunca 2 şer gb hediye kampanyası birleşir mi ki acep ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 13 Nisan 2019; 0:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

her hafta faturalıya geç mesajı gelip duruyor ,yahu biz istesek sanki bunlara soracağız
    konuşma paketi istiyoruz diyoruz ,bunlar ise 1-2 gb. internet ile kandırmaya çalışıyor
    yok oradan oraya geç sonra gel vs. ,her şeyi oyun haline soktular
    Hocam Türkcell ve Vodafone un en büyük vizyonu Türkiye'deki herkesi faturalı hatta geçirip devamlı para akışı sağlamaktır. İkincisi ise bu hatlara tanimlayabildigi kadar cihaz ve servis tanımlayıp size senelerce ödemeye yaptırmaktır. Bir bayiye gidip ben hattımı taşımak istiyorum derseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Mesela benim memlekette bir Vodafone bayisine girince hattıni fatutaliya taşımıyorsan seni insan yerine bile koymazlar.

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    ben yıllardır inatlaşıyorum zorunlu diye yasa falan çıkmadıkça asla faturalıya geçmeyeceğim :)
    böyle olunca kendimi daha özgür hissediyorum ,kızdırırlarsa bazı ay hiç paket almıyorum onlar zararlı çıkıyor :)
  • faturasızlara çok kampanya var. en son hazır kart katlanan internet kampanyası yapılmış. 10 liraya paketinde ne kadarın varsa internetini ikiye katlıyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.