Şimdi Ara

Turkcell Hazırkartı bitirmiş !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazdikalrimi dikkatli okursan kenidmin tirkcell faturaliyi 17 aydir kullandigimi turkcell turk telekom vodafone butun ftaturali hat tarifelerinde asim sebebinin musteri kaynakli hata oldugunu soyluyirum.

fatirasiz icinde 40 tl olan hattinla da 2 saniye internete baglansan o bakiyenin en az 35 tl sinin gidecegini bu olayin sadece faturslida olmadigini demek istiylrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'de hazırkart tarifelerinin hepsi duruyor. Website değişikliğinden ötürü gorunmuyor.

Paketler-Yeni Turkcelliler-Faturali Hat kısmına girin. Sağ üstte Hazır Karta özel seçeneğine tikladiginizda yeni musteri paketlerini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 9 Eylül 2020; 15:56:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orada gözükmüyor ama tarifeler var, arama kısmına hoş geldin yazınca çıkar

hoş geldin 5, 8, 10, 15, 20, gnc 2+3 ve gnc 6+3 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 9 Eylül 2020; 16:5:48 >
  • Bende yeni turkcell faturasiza geçis yaptim hosgeldin 5gb paketini 32 liraya tanimlattim ama gelen hediyelerle 12 gb filan oldu 2 tane çatlat , salla kazan kapti kaçti gibi şeylerle şuanlik memnunum

• Ya gerçekten inanamıyorum sana anlamamakta ısrar ediyorsun. 2 tane çikolatayı 40 TL'ye aldığını varsayalım. Çikolatalarını yedikten sonra çikolatacı eline bir çikolata verip cebinden 20 TL'yi alıyor zorla. Bir de sana diyor ki cebinden zorla para almamam için bana 10 lira ver. Böyle saçma sapan bir şey yok. Ayrıca kullanıcı hatası yok. KULLANICI HATASI YOOOOOK! GB bitirmek mi hata?? Zorla satış var burada. Mobil veriyi açmış kapatmış adam 1.96 mb için 20 tl yi çatt diye almış mobil veriyi açıp kapaması mı hata??

Ayrıca ben faturasız paketlerin daha iyi olduğunu söylüyorum. Ben de biliyorum 2 siteye grince 30 liranın alınacağını, neyi savunduğumu anlayamamışsın bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokra.tetus -- 9 Eylül 2020; 17:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

sekreter servisi habersiz kesilen mobil odeme 3 ayliknucretlerinden dunyayi goturuyor turkcell hocam.

telefonu aktif kullaniyorsan fatirali hat her zaman avantajli.

ama telefinu aranmak ayda yilda bikac kez arama yapnak icin kullaniyorssan fatirasiz daha iyi
    Gecen gun farkettim babam 3 aydir 10 15 lira civari fazla fatura odemis bu sekreter zimbirtisi yuzunden . Mobil odeme mevzusu da vardi aslinda , oyun ici para falan almistir diye ustelemedim onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokra.tetus kullanıcısına yanıt
    arkadaş sana olması gerekeni değil olanı söylüyor
    internet paketin yoksa girdiğin anda itelerler, itelemememiz için koruma paketi var onu alın derler. bunu bilerek kullanacağız mecbur. keşke tüm paketler aşım korumalı olsa ama değil, bunu bilerek kullanacağız ve aşmayacağız aşarsak da sözleşme belli kanunen hakkımız yok.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Olanı olması gerektiğini falan söylemiyor. Faturalı hattın faturasızdan daha avantajlı olduğunu iddaa ediyor. Ben de kendi tezimi savunuyorum. Faturalı hatların müşteriyi sağma amacı taşıdığını anlatmaya çalışıyorum.
    aşım yapanlardan fahiş ücret alınmasını savunduğunu düşünmüyorum.
    avantaj meselesi de kişiye göre değişir

• clloyd kullanıcısına yanıt
    KAÇTANE baba yakalanıyor kaç kişiden böle sömürüyorlar kim bilir
    Tamam o zaman 35 TL yükle dikkat etmeden aç 35 TL'ye 4 MB kullanırsın. Dicem o Türk Telekom için geçerli

Turkcell 10 TL harcadiktan sonra 100mb tanımlıyor

Faturalı bölümünde 24 TL'ye 1gb tanımlanıyor, 3-4 MB kullanmak yerine 1gb kullanmayı tercih ederim.

Ayrıca 10gb 39 TL'ye alabilecegin faturasız tarife söyle. Benim paketimin yanında Akıllı Fatura hediyesi de var

Ben hayatımda 1 kere sekretere yakalanmadim. Mobil ödeme zaten kullandığım için kesiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim bilir kaç babayiğit'in parasını cukkalamıştır Telekom 2mb 21 tl

Ek olarak koruma paketi de yok Telekom'da, 12 TL 500 MB tanımlıyorlar çat diye

Ee nede olsa ucuz ya burdan cukkaliyor paraları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    kullanıcı kendıne soracak dıyecek kı ayda ozellıkle bu bu kadar canım cıkolata istiyor. o yuzden ben bu parayı verecegeım bu kadar cıkolata alacagım dahası yok diyecek. çikolata bıttıkten sonra da ama canı bıraz daha sıtemıstı dıye fazladan cıkolata yersen kusura bakma ama bakkal amca da sana onun parasını alır guzel kardesım.

çıkolatayı bakkal amca yemıyor sonucta sen kendını ayarlayamıyorsan bu senın sorunundur.

bakkal amcada fazla verdıgın paradan fazla cıkolata yersen senden p paranı aırım demıs sozlesmende.

anı suclu cıkolatasının mıktarını ayarlayamayanda
  • clloyd kullanıcısına yanıt
    bu konuda turkcell sekreter servısı kasıtlı davrandıgını dusunuyorum ust mesajlarımda yazdım.

ben telefonda az ınternet kullanan cogu es dostu imcell faturasıza geçırdım tavsıye ederım. ucrertlendırme perıyordu 6 sn faturalı hat gıbı

ben sağlık personelı oldugum için sureklı iletisi halınde olmam gerektıgı için avantajı için faturalı tercıh edıyorum.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    benı bi sen anlamsıısn valla tebik edıyorum abi senı :)
  • Telesekreter servis dahilinde olmalı isteyen ucretiyle alabilmeli kesinlikle turkcell kasıtlı bir hamlesi ben istemediğim bir servisi neden bana zorla ekliyorsun,altında kötü niyet ararım.

Telekomda da koruma yok çaaat diye yapıştırıyor 500mb 12 tlden,vodafone da bilmiyorum faturalı kullanmadım henüz onunda vardır bir numarası, en çok yalan olmasın zaten vodafone dolandırıcılık konusu açılıyor burada malesef
    Al birini vur ötekine,faturasız iyidir baba,yetmezse parasını verir ek paket alırım çok aciliyeti varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 9 Eylül 2020; 19:16:44 >
  • canı istese de istemese de veriyor dikkat edersen hem de fahiş fiyata. bittiği an çaaatt almama gibi bir şansın yok.
    faturasiz hat kullanirken paketin bitince asim yapinca icinde bakiyen varsa catt diye aliyorsa

faturali hat kullanirken de catt almasi normal degil mi?

amac asim yalmamak faturali fayirasiz farketmez degerli forumdasim.

sen 100 tl yukle baliyeni paket yaparsin 40 tl ye o paketin biterse internete bi gir yaparsan kalan 60tlden enaz 35 tl si buhar olur gider.

isin sonu kullaniciya cikiyor.
    aylik ihtiyacini kullanimini belirleyip asim yalmayacagin paekete gecersen rahat olursun degerli forumdas

• En iyisi RaHat paketler hocam, aşım yapmak imkansız gibi
    bir şey

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.