Şimdi Ara

Turkcell Hazırkartı bitirmiş !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturasız paketleri kredi kartıyla almak mümkün artık bakiye yükleme vs gibi işlemler yok. Dolayısıyla aşımda paranın buhar olması gibi bir durum söz konusu değil :)
  • Rahat paketler kadar adi bir sistem yok istesen de para harcayamıyorsun saçma salak bir sistem anam ağladı iptal edene kadar
  • sokra.tetus kullanıcısına yanıt
    turkiiyede fatirasiz hat kullanan herkes kredi kartiyla paket yuklemeyi bilmiyor

tl yukleyip o sekilde paket aliyor. hesabindaki bakiye de asimda buhar olup gidiyor.

cep telefinunu sadece bu isleri bilen kisiler degil .

bu isleri bilmeyen yaslilarimiz orta yasli insanlar dede ninelerimiz kucuk cocuklarimiz da kullaniyor.
    bunu da unuamak lazim

turkiyede fatirasiz hat kullanan herkes illa paket yuklemek zorunda da degil
    kullanici sadece aranmak icin de faturasiz hat kullaniyordur.telefonu altif kullanmiyordur ayda 1 tl yuklerim bana yeter diyordur.
    bunlari da unutmamak lazim forumdas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ben 9 TL verip Akıllı Fatura aliyorum kafam rahat oluyor, yan hattıma zaten paketten bedava geldi. Turkcell Hazırkartı bitirmiş !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi geceler hocam çok uzun bir tartışma oldu sabrın ve anlayışn için teşekkürler öncelikle.

.tl yükleyip paket alınma durumu daha yaygın evet. ama paket ne kadarsa o kadar tl yükleniyor ve paket satın alınıyor genellikle.

yaşlılarımız da kullanıyor. orta yaşlı insanlar, küçük çocuklarımız. bunlar zaten hiçbir zaman faturalı kullanmaz tam da dediğim sebepten. bilmeden fazla konuşur. çocuklar video izlemeye dalar gb biter aşımdan fatura kitlerler ;) bu sebeplerden ötürü de faturalı hat tehlikelidir. faturasız hatta tl yükleyip paket alımında herhangi bir para kaybı söz konusu değil. Paket ne kadarsa o kadar tl yüklenir zaten fazla yüklemenin bir amacı yok.

herkes paket yüklemek zorunda değil kısmına geliyorum. köyde bir nenem var mesela telefonla sadece konuşuyor bimcell li. ona 3 ayda bir 20 lira atıyorlar o ona yetiyor mesela. faturalı bir hatta bu mümkün mü?

dolayısıyla faturalı hattın bir tuzak olduğu, faturasız hata göre cezbedici hiçbir artısının olmadığı hatta yukarıda gördüğümüz "mobil veriyi açıp kapadım 20 tl geldi" gibi örneklerin çokça yaşandığını, biz her ne kadar dikkat etsek de sonuçta bu bir telefondur bir çocuğun eline bir şey izlesin diye verebiliriz aşım yapar ücret kesilebilir(bunun da pekçok örneği mevcut.) , birisiyle telefon görüşmesi yapıp olur ya dalgınlığımıza geldi telefonu açık unuttuk. (bunu annem yaşamıştı mesela telefon 5 saat açık kalmıştı köyden geliyorduk. faturalı bir hat olsaydı kaç bin lira öderdik? :))

faturasız hatta hiçbir riskin olmadığını savunuyorum. para buhar olur falan diyorsun. onları da "kredi kartı ile paket alma" , "tl yükleyip direk paket satın alma" gibi yöntemlerle çözebildiğimizi anlattım. faturalı hatta böyle bir çözüm yolu mevcut değildir. müşteriyi bir inek gibi görüp sağmaya başlarlar.sağmamak için de para talep ederler.

müşteriye aşşım yapınca otomatik olarak hiçbir onay almadan paket satılmasının bir dolanıdırıcılık olduğunu düşünüyorum. cebinden parayı çalıp eline ürünü tutuşturmak gibidir.

teşekkürler ve iyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokra.tetus -- 9 Eylül 2020; 23:3:50 >

• sokra.tetus kullanıcısına yanıt
    faturasiz paketlerde paket icerigi kadar tl yulleyip paketi yaparim diyorsun.
    turkcell den ornel vereyim 45 tl lik paket alacaksin tl yukleme ile 40 tl kurtarmiyor 50 tl yuklemek zorundasin.
    50 tl yukleyince catt diye tku kesilecek. yin hattinda tl kalacak.

35 tl yukleyim 35 tl lik paketi alirim yok hocam artik tl yukledikten sonra direk tku ni operstorun 3 u de ceker ek tl yuklemek zorunda kalirsin. bakiyen icinde klair ve laket asimini yaparsan icindeki bakiyen buhar olur evet.

2.ustte yazdigim gibi nine orneginde aktif kullanmayan kisiler faturasiz avantajlidir diye sen okumamissin

3. turk telekom haric turkcell ve vodafone da akilli fatura servisinin oldugunu telefonun acik olsa bile akilli fatura servisiyle beraber asim yapilmayacagini soyledim. ama sen israrla butuuunn faturali hattlarda asim oldugunu soyluyorsun bu dedigimi de okumadigini dusunuyorum.

4. faturasiz hatta kredi kartiyla jerkesin paket yapmayi bil.edigini belirttim icinde bakiye kalirsa paketiniastigin zaman icindeki bakiyeni yokedecegini yazdim.

yazdiklarimi dikkatli sekilde okumamissin bence hocam

senin gozunde butun faturali hatlarda asim yapildigini ve fazla fatura odenecegini belirtiyorsun.

bende israrla faturali hat kullanacaksan ya kendi e gore iyi paketi secip onu kullanman gerektigini
    asim yapacak kadar dusuk paket kullanilmamasi gerektigini
    asim korkusu yasyacaksa da akilli fatira servisini almasini asim ucreti odemeyecegini soyluyorum.

iyi forunlar tekrardan

• burada faturalı taraftarlığı yapanlar, kimse 1 sene bir operatöre bağlı olmak zorunda değil.

aynı işi vodafone da yapıyor ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom yapmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 10 Eylül 2020; 11:34:46 >
  • tt hakkında bir kelime dahi etmedim.
    sıkıntılı mısın?

bu ülkenin insanı cidden okuduğu şeyleri anlamıyor.
    temel türkçe sıkıntısı var insanların.

• pasif agresif tavırları olan insanlardan birisin sanırım.
    üstü kapaklı imalar falan.
    böyle insanlar hayat enerjinizi emer. ne gerçekte ne sanalda etrafımda istemem onları.

ilk önce kendi duygularını ve fikirlerini düzgünce anlatabilmeyi öğrenmelisin.

tt ile ilgili bir şey yazmadım çünkü bilgim yok.
    seni de blokluyorum. hadi güle güle.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şu an öğrenciyim. 7 aydır evdeyiz. İyi ki faturasız kullanıyorum. Toplamda 2-3 kez paket yükledim. Ev interneti yetti. Bip dakikası yetti. 7 ay 39tl fatura ödemek yerine 3 ay 29tl lik paket yükledim. Şimdi kime göre neye göre faturasız olmasa da olur?

• Konu tam olarak mobil operatörler kısmının özeti. ne olursa olsun Turkcell'i savunanlar fırsat olsa da Türk Telekoma laf soksam diyenler. vodafone'a birşey demiyorum herkes ona giydiriyor Turkcell pahalı tt adamdırcılar :)

birkaç kişi var onlar yüzünden forumun bu kısmı ''çöp'' olmuş durumda.

Onlar ölümüne savundukları firmaların rakiplerine böyle söylüyor ama burayı o hale getirdiler
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sizi tahrik edecek bir kelime yazmamış zaten mesajlarında hocam,siz yükselmişsiniz ve ters konuşmussunuz.

Tabikide herkes kendi düsüncesiyle hareket eder,isteyen istedigi gibi faturalı-faturasız kullanabilir,bende faturasız tarafındayım.Çünkü 3 operatörde fırsatını bulduğunda geçirmekten vazgeçmiyor.

Fanboyluk yapmadım vodafone-turkcell ikisinide kullanıyorum.Vodafone için kartal araba benzetmesi yapan mı,fakirler kullanıyor diyen ve operatörden bile saymayan kişiler var.Siz kullanıyorsunuz siz en iyiyi bilirsiniz,gülüp geçiyorum kimsenin fikriyle hareket edecek değilim nihayetinde🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 10 Eylül 2020; 13:18:50 >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de Taahhütsüz olan bir faturalı tarife yok. Birkaç istisna dışında. Bile bile bunu yazmaya gerek yok.

Aralarında tek Vodafone'a suç atmak doğru değil. Aynı taahhüt olayı Turkcell ve Türk Telekom'dada var.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    İş güç sahibi olan için olmasada olur. Nihayetinde bu bir ihtiyaç tıpkı elektrik, su ve doğalgaz gibi..

İşimiz gücümüz yok babasına kontör attıran çocuk gibi tl yükle paket yap vs vs uğraşılmaz. Tarifemi seçiyorum, günü gelince de ödüyorum. Hiç bir zararını da görmedim. Binevi kullanım kolaylığıda var, yeri gelir mobil ödeme yaparsın, yeri gelir ek paket alırsın vs vs..

Faturasız kullanmak için tek mantıklı sebep yok bana göre.

+ Olarak paket bulamıyorsun. Bir gün 45 TL'lik paket bir bakmışsın süresi bitmiş ve en uygun paket 50 TL

Tabikide tercih meselesi hocam,herkesin görüşü farklı...
    Bütün operatörlerin mobil uygulaması var onu geçtim,bayi,market ve banka uygulamasindan anında tl yüklenebiliyor.

Benim için ayda bir kereye mahsus 2 dkmı buna ayırmak yormaz beni,paket yetmediğinde bende zaten ek dakika,gb alıyorum yeri geldiğinde.

Ben faturalı kullanmadım ama peder,annem olsun çok yüksek faturalar ödedigimiz için elimi ayağımı çektim,üzerine cihaz almalar görüyoruz burda,tuşlu telefon zamanı 45 tl olan paket nedense , 80-90 liralardan aşağı gelmedi o devirde telekom internette kullanılmayan telefonda neye kestiyse artık...
    O zamandandır kimseyi faturalıya bulaştırmam yıllardır böyle iyi.

Kısacası kullanmam ve kullanmayacağım.Sizin görüşünüze saygı duyarım,faturalı konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 10 Eylül 2020; 13:29:57 >
    Ben mantıklı sebebibimi söyledim ama siz almadınız. Faturasız hat yok diyen bayi gibisiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.