|
Turkcell Hazırkartı bitirmiş !!!
-
-
Diğer operatörlerin faturalı kullanıcılarına yetişmeye çalışıyor.
%60 Turkcell
%63 TT ve Vodafone idi kullanıcı olarak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet faturasız kampanyalar faturalı'ya göre daha pahalı bence, bitirsinler artık faturasız devrini böyle olacaksa.
Zaten ne kullandığını kontrol edersen kolay kolay fatura da aşım yapamazsın, 8-9 senedir faturasız kullandım ama bu sene faturalı'ya geçtim, ömrümün geri kalanını da faturalı olarak tamamlayacağım dünya varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 9 Eylül 2020; 10:5:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sekreter servisi habersiz kesilen mobil odeme 3 ayliknucretlerinden dunyayi goturuyor turkcell hocam.
telefonu aktif kullaniyorsan fatirali hat her zaman avantajli.
ama telefinu aranmak ayda yilda bikac kez arama yapnak icin kullaniyorssan fatirasiz daha iyi
Faturasız olmasada olur, o ne öyle.
Yıllardır faturalı kullanırım. Hiçbir zararını da görmedim.
Turkcell de sekreter servisini IPTAL SEKRETER >> 2200 göndererek kapatabilirsiniz hocam, Vodafone ve Türk Telekom da sekreter servisi hakkında bilgim yok ama, hatta sekreter servisi var mı onlar da onu bile bilmiyorum
tirkcell i herseyi biliyorum benlik soru yok ama ulkemizde turkxell kullanan yasli orta yasli bu islerden anlamayan cok kisi var. tirlcell bunu kasten yaptigini dusunuyorum
3 operatör de aynısını yapıyor hocam yaşlılar için de.
Allah onların yardımcıları olsun, bayiye düştüler mi işleri zor.
Turkcell faturasız kulanıyorum bana en ucuz 40 ya da 45 tl lik paketler gözüküyor gib iyi onlaran alıyorum ne olursa olsun kesinlikle faturalıya geçmem inek gibi sağıyorlar -
Ya neresi avantajlı annem turkcellin faturasılısan geçti bir kere o ücret gelmedi he ay 1-20 lira söğüşlediler 30 lira olan fatura bir kere 70 gelmişti ahahah çok enteresandı neyse parası verin faturasız alın -
KULLANMASINI BILENE
DIKKATLI KULLANANA faturali avantajlidir
17.ayima giriyorum bilgim disinda 1 kurus bile asim olmadi paketimde. fatura koruma ozelligini de kullanmiyorum.
internet dakika asimi olursa ek ucret yansitilmasi normaldir.
yuksek gelen bir faturanizin ekran giruntusunu kiyun.
operator kaynakli mi misteri kaynakli mi asim yapildigini detaylica anlatayim.
Dikkatli kullanmak diyorsunuz ancak sorun şurada. Senin 5 gb internetin var mesela. Bitince senin iznin olmadan fahiş fiyata internet yüklüyor. İstesen de istemesen de. Belki o internet bitince daha kullanmak istemiyorsun. Faturasız hat özgürlük dikkatli kullanmak falan da ne demek onla mı uğraşalım dakka başı kaç internetim kaldı diye kontrol mü edelim bitince biter zaten -
Ben hiç kontrol etmiyorum. 1 TL asım yaptığım olmadı. Dakikaya ihtiyacım vardı 24 TL'ye 250 dakika kullandım.
Hocam kişiden kişiye değişiyor kullanımlar. demek ki paketiniz size yetiyormuş aşım yaypmıyormuşsunuz ama belli olmaz bir gün çocuk falan bir şey izler taaakk ekler faturaya 20 kağıt -
ugrasmak istemoyorsan faturali kullaniyorsan fatura stop paketi alacaksin ek ucret dahilinde hocam.
operatorler hayir kapisi degil sonucta
KULLANICI KAYNAKLI Fatira yuksek gelmesi operatorun degil kullanicinin hatasidir demek istedigim bu.
operatorlerin isi gucu yok dur su kullanicima 30 tl fazla ekleyim faturasina demiyor.
adamlar acik acik yazmislar
sen veya baskasi her ay faturasi yuksek geliyorsa takip edemedgi kisi kaynakli bir sorun var ortada. turkcell i olsun vodafone u olsun telekom u olsun.
bu kisiler icin faturasiz hat daha iyidir
kisiden kaynaklanan hatalardan dolayi yuksek gelen faturalar ooerstorun suci degildir isin ozeti budur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 9 Eylül 2020; 13:52:6 >
Hocam sana iznin olmadan ürün satıyorlar satmamak için de ek ücret alıyorlar bunun neyini savunuyorsun hala anlayamadım açıkçası -
savunmak degil dogrulari soyluyorum.
hicbiri babamin oglu degil hocam.
parami veririm hizmetimi alirim.
yulsek fatura gelince operatoru suclamayin diyorum.
kendinize butcenize uygun fatirali tarifenizi secin her ay asom icreti odemeyin.
ben dikkatsiz biriyim dersen akilli fatura alacaksiniz.
Ben 1 sene önce Türk Telekom'a geçtim mobil veriyi açıp kapattım 1,96 MB harcama yapmışım. TL karşılığı 21 TL imiş??????
2 MB ne zamandan beridir 21 tl
Ben 1 sene önce Türk Telekom'a geçtim mobil veriyi açıp kapattım 1,96 MB harcama yapmışım. TL karşılığı 21 TL imiş??????
2 MB ne zamandan beridir 21 tl
Buna ne diyeceksin peki adam mobil veriyi kapatıp açmış 21 tl eklemişler.. hiç normal değil ama faturalıyı bu kadar benimsemen jujuunun turkcell bayisi gibisin
Hocam sana iznin olmadan ürün satıyorlar satmamak için de ek ücret alıyorlar bunun neyini savunuyorsun hala anlayamadım açıkçası
|
tirkcell i herseyi biliyorum benlik soru yok ama ulkemizde turkxell kullanan yasli orta yasli bu islerden anlamayan cok kisi var. tirlcell bunu kasten yaptigini dusunuyorum
|
Dikkatli kullanmak diyorsunuz ancak sorun şurada. Senin 5 gb internetin var mesela. Bitince senin iznin olmadan fahiş fiyata internet yüklüyor. İstesen de istemesen de. Belki o internet bitince daha kullanmak istemiyorsun. Faturasız hat özgürlük dikkatli kullanmak falan da ne demek onla mı uğraşalım dakka başı kaç internetim kaldı diye kontrol mü edelim bitince biter zaten
|
Tüketiciler olarak biz buna toplu şekilde karşı çıkıp ses çıkarırsak önüne geçebiliriz. Ama sorun şu ki bu konudaki yorumları görüyoruz herkes kendi kullandığı firmayi savunuyor diğerleri tu kaka. Önce bundan vazgeçmek gerek. Hiçbiri bizim babamızın firması değil. 1 ay fatura ödemesek anında hattı keserler TL yüklemesek konuşmaya kapatırlar.
|
Turkcellde çalışmıştım, olay tamamen herkesi faturalı yapmaya çalışmaktı. Ellerinde olsa müşterilerin kafasına silah dayayıp zorla faturalı yaparlar.. Yaşlıları, köylüleri,işten anlamayanları avantajlı ayağına faturalıya geçiriyorduk bir ay sonra ilk fatura şokunu yaşayınca geri geliyorlardı istemiyorum diye ama artık iş işten geçmiş taahhüt imzalamış çıkmak isterse ceza tutarını söylüyorduk bir şok daha yaşayıp küfür edip gidiyorlardı. Ben bu duruma daha fazla göz yumamadım, insanlar ne istiyorsa onu verdim kandırmadım. Bir ay sonunda istedikleri kadar faturalı hat taşıma-satma işlemi yapmadığım için işten attılar. Kısacası faturalı iyidir diyenlere inanmayın. Faturasızda en azından yüklediğin para belli, aldığın paket belli. Sürpriz tutar yok kafan rahat. İstediğin zaman operatör değiştir, kullanmıyorsan 6 ay para yükleme vs. Faturalıda ister kullan ister kullanma her ay o para ödenecek.. |
Benzer içerikler
- hat kapanma süresi sorgulama
- turkcell sabit evrak nedir
- turkcell 5g açma
- arama aktarıldı ne demek
- turkcell rahat paket nedir
- ağda kayıtlı değil samsung
- vodafone mobil imza
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- gizli numaradan arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X