Şimdi Ara

Turkcell Hazırkartı bitirmiş !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğin gibi herkesin görüşü farklı benim de görüşüm bu şekilde. Ben kullanım kolaylığı tarafındayım.. Kaldı ki yazımın sonunda bana göre diye belirttim.

İsteyen istediğini kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 10 Eylül 2020; 13:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    ya tt ile tek kelime etmedim, üzerime saldırdı.
    neyse çok da önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell artık hattında bakiye varsa bile onay mesajı istiyor. Yani çat diye bakiyeniz bitmiyor. Turkcell Hazırkartı bitirmiş !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'deki bu onay sistemi çok başarılı. Ve son 1-2 yıldır(belki de daha uzun süredir)mevcut. Bakiyeniz olsa bile eğer internet paketiniz hiç yoksa(olup da aşım yaparsanız işe yaramıyor, bakiyeniz gidiyor.) sadece Turkcell servislerine(BiP,Yaani vs.) erişim saglanılabiliyor. Bu iyi. Ancak onay verdiğiniz anda bu onayı iptal edemiyorsunuz. Daha önce onay verilmiş hatlarda bunun bir iptal etme yolu varsa, bunu bilen birisi yazarsa sevinirim.

Bu arada aynı sistem Türk Telekom'da da var. Yalnız Türk Telekom'daki sistem biraz daha farklı sanırım. Eğer ilk defa Türk Telekom kullaniyorsaniz(yeni hat aldıysanız veya ilk defa numaranızı tasidiysaniz)sizden bu mesajdakine benzer bir onay isteniyor. Onay mesajında paketsiz kullanım onayı isteniyor ancak paketiniz olsa bile bu onayı vermediginiz sürece paketinizi kullanmıyorsunuz. Onayı verdiğinizde de paket varsa paketten paket yoksa bakiyenizden kullanım sağlanıyor. Bu yönü ile Turkcell'in bu onay sistemi daha iyi. Türk Telekom'daki onayı da iptal edebiliyorsunuz diye hatirliyorum(bir nevi hattı internete kapatıyorsunuz, onayı iptal ettiğinizde de. Aynı ayar Turkcell'de de var zaten).

• Hepsinde var btk nınn almış olduğu bir karar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsinde var da, örneğin:

Turkcell'de Faturasız hatlarda eğer paketiniz var ise(hediye veya aylık ücretli paketler hiç fark etmez) paketinizi herhangi bir onay almaksızın kullaniyorsunuz. Eğer paketiniz yoksa da sizden bu şekilde onay isteniyor. Onay vermezseniz yalnızca Turkcell servislerine erişebiliyorsunuz. Verirseniz de bakiyenizden kullanım sağlanıyor. Ayrıca Turkcell'e her geçtiğinizde bu onay sizden tekrar isteniyor.

Ancak Türk Telekom'da paketiniz olsa da(hediye veya ücretli aylık paket)olmasa da "paketsiz kullanım onayı" isteniyor. Ve onay vermediginizde paketiniz olsa bile kullanım yapmıyorsunuz. Bı nevi hattınız internete kapalı oluyor.

Turkcell'in sistemi bu yüzden biraz daha iyi. Ancak Turkcell'deki onay da iptal edilemiyor diye biliyorum.

Edit: Türk Telekom'un sitesinde aylık paketlerde izin olmaksızın kullanılabileceği yazmakta. Ama hediyeler için de onay gerekiyor. Turkcell'de hediye için onay istenmiyor, kastettiğim buydu.

Edit2: Turkcell'in Web Sitesinde IPTAL INTERNET yazıp 2200’a göndererek onayın iptal edilebildiği yazmis, ancak bu onayı mi iptal ediyor yoksa hattı internete komple mi kapatıyor. Denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 11 Eylül 2020; 22:34:22 >

• Benim 1 yıl önce geçtiğm zamanki hattım ilk defa Türk Telekom'a tasidigim hattımdı ve herhangi bir mesaj gelmedi, Cat diye 30 TL bakiyeden 9 TL ile ek paket almıştım, 21 TL bir mobil veri açıp kapatmam ile bitti. Herhangi bir onay mesajı gelmedi.

Aslında telefonu servise vermiştim, daha sonra hattı takmadan kurulumu yaptım, sonra hattı taktım bir baktım mobil veri acilmis. Kapattım online işlemlerden paket alayım dedim yok. Bakiye kalmamış.

Tabi bunlarin dandik sistemi 2-3 gün sonra kullanım detaylarına yansımış. Bende nereye gitti diyorum. 1 mobil veri açıp kapamaya bakiye 0 olmaz dedim. Oluyormuş, ucuza kullananların parasını buradan çekiyor sanırım.

1,96MB 21,08 TL yazisini gördüğüm an ayağımı Turkcell mağazasına bastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 12 Eylül 2020; 10:55:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğrudur hocam, Türk Telekom'un paketsiz kullanım ücretlendirmesi çok fazla. Benzer bir durumu bir yakinim yaşamıştı. Hattını Türk Telekom'a taşımıştı(90 gün doldu sanarak 85.gunde sanırım), TL yüklemiş yeni abonelere özel bir paketi satın almaya çalışarak(SMS yolu ile), paket alındı sanıp mobil veriyi açmış. Paket satın alınmadi mesajını görene kadar 30 TL gitmiş. Üstüne üstelik o günlerde online işlemler de çökmüştü , hatta TL yükledik ama paket alamiyorduk. Birkaç gün sonra alabildik, 1-2 ay sonrada ortalama bir teklif ile faturalıda geçti. Türk Telekom kullanmasının bir sebebi ulunduğu lokasyon da sadece Türk Telekom çekiyor.Turkcell 2G bile zor cekiyordu, Vodafone'da aynı şekilde. Turkcell'e söyledim 1 ay önce, sonra kendi hattımı Turkcell'den, Turk Telekom'a tasidiktan sonra problem olduğunu, çalışma yapılacağına dair Turkcell'den sms geldi. İnşallah şebeke problemi giderilir.

• Diğer operatör bayilerinde görmedim ancak Turkcell bayilerinde bu işten anlamayan müşteri olduğunda personel anında taahhütlü cihaz kilitlemeye çalışıyor veya kilitliyor.

Digiturk ve D-Smart abonelikleri de yaşlıların adına yapılıyor, borç çıkarsa borçtan kurtulmak için..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten üzücü bir durum hocam, yaptırımlar gelmeli bu gibi durumlar için

• Tüketiciler olarak biz buna toplu şekilde karşı çıkıp ses çıkarırsak önüne geçebiliriz. Ama sorun şu ki bu konudaki yorumları görüyoruz herkes kendi kullandığı firmayi savunuyor diğerleri tu kaka. Önce bundan vazgeçmek gerek. Hiçbiri bizim babamızın firması değil. 1 ay fatura ödemesek anında hattı keserler TL yüklemesek konuşmaya kapatırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam haklısın

• Turkcellde çalışmıştım, olay tamamen herkesi faturalı yapmaya çalışmaktı. Ellerinde olsa müşterilerin kafasına silah dayayıp zorla faturalı yaparlar.. Yaşlıları, köylüleri,işten anlamayanları avantajlı ayağına faturalıya geçiriyorduk bir ay sonra ilk fatura şokunu yaşayınca geri geliyorlardı istemiyorum diye ama artık iş işten geçmiş taahhüt imzalamış çıkmak isterse ceza tutarını söylüyorduk bir şok daha yaşayıp küfür edip gidiyorlardı.

Ben bu duruma daha fazla göz yumamadım, insanlar ne istiyorsa onu verdim kandırmadım. Bir ay sonunda istedikleri kadar faturalı hat taşıma-satma işlemi yapmadığım için işten attılar.

Kısacası faturalı iyidir diyenlere inanmayın. Faturasızda en azından yüklediğin para belli, aldığın paket belli. Sürpriz tutar yok kafan rahat. İstediğin zaman operatör değiştir, kullanmıyorsan 6 ay para yükleme vs. Faturalıda ister kullan ister kullanma her ay o para ödenecek..

• altuntepe2 kullanıcısına yanıt

ilk aydan sonra cayma bedeli en fazla ne gelebilir ki? 20 gelir 30 gelir.

bayiler onu da yanlış söylüyordu heralde, kalan tüm ayları ceza diye yansıtıyorlardı.

• faturasız candır faturalı özgürlük kısıtlayıcı bir ucube

• altuntepe2 kullanıcısına yanıt

Sizi işten attıklarında cayma bedelini isteseydiniz.

Kan emici operatör diye boşuna dememişler Turkcell için 😁

• Tim bayileri daha adi. Küçük bayiden anında geçiş yapmıştım. Time her gidişimde sürekli para kitleme dertleri var. Her ay fix arıyor turkcell şu an kullandığım faturasız tarifeden çok daha kötü bir tarifeyi aynı fiyata geçirelim diyorlar. Zamdan etkilenmezmişim Ama hediyesi cartı curtu ile özellikle çekim gücü ile çok memnunum. Ayrıca paket içindeki internetin 10 katı hediye ile gelince diğer operatörlerden çok daha ucuza geliyor turkcell.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Hocam peki Turkcell alt bayilerinde kimlik fotosu telefonla mı çekiliyor, yoksa tabletle mi?

Numara taşımayı düşünüyorum da en azından alt bayılar hakkında biraz olsun bilgi sahibi olurum.
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Benim gittiğim bayi tablet ile halletti. Ama her bayi aynı şekilde değildir büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.