Bildirim
Turkcell'in 100 MB Hediyesi
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben dün akşam 23,00 de yolladım mesajı. Onay mesajı gece 3 te geldi. sen mesajı attıktan hemen sonra işleme alınmıştır diye mesaj gelmedi ise şifreyi yanlış girmiş olabilirsin. -
ben de akşam yolladım şifreyi, bir iki saat sonra ''iPhone'a özel hediye aylık cepten internet 100mb..'' falan diye
msj geldi..bi de bu sabah ''hediye aylık cepten internet 100mb..'' falan filan hattınıza yüklenmiştir diye başka bir msj
daha geldi..ilk mesaj 5040'dan ikincisi 2052'den geldi..yani toplamda 200mb kullanma hakkımız mı var anlamadım yavv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [kalkedon] -- 27 Eylül 2008; 13:05:31 > -
Ya bende dün akşam girdim gönderdim şifreyi, şuan aktif internet paketiniz olduğundan bunu kullanamazsınız diye mesaj geldi. 1-2 saat sonrada 100mb internet paketiniz aktif hale gelmiştir diye mesaj geldi...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ios 15.8.3 özellikleri
- telefondan sim kartı çıkarınca ne olur
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- hong kong iphone alınır mı
- whatsapp bildirim sesi değiştirme
- iphone çift sim var mı
- iphone 16 plus renkleri
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
- spotify kilit ekranı albüm kapağı açma
- iphone fotoğraf gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X