Şimdi Ara

Turkcell İn Fiber Çalışması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, konularıma bakarsanız anlarsınız. Ne zamandır fiber için uğraşıyorum bugün Turkcell ekibi binama bakmış normalde Türk Telekom kullanıyorum ve bu sorunumu onlara bildiriyordum Turkcell'e değil. Evdekiler sorduğunda 1 2 ay içinde fiber çalışması yapılacak dendi sizce ne olur? Turkcell ve Türk Telekom rakip firma Turkcell getirse ben Turkcell'in altyapısısıyla TurkNet'e geçebilir miyim? Ve biri getirdiği zaman bu iş çıkar çatışmasına döner mi?

• Apartman yöneticisi Turkcell ile protokol imzaladıysa yüksek ihtimalle binaniza fiber gelir. Ancak Turkcell altyapısı ile Turknetten hizmet alamazsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkcell atlyapısı ile turknet kullanamazsınız. ayrıca turknet 140tl oldu ztn bir artısı kalmıyor superonline alın daha rahat kullanırsınız. Altyapı çekimi bölgeye göre değişiyor yeni yatırım yapılmış bir bölge ise 6aya kadar sürebilir. Fakat hazır olan altyapı sadece sizin sokağınıza gelecekse 2 aya hallolur.

• Bizim siteyede hat çekiyorlar. Fiberi bina içine kadar yürütmüşler. Şöyle bir kutu var. Hangi tür bağlantı verecekler buradan abonelere daire kadar fiber optik kablo gitmiyecek galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Or_By O kullanıcısına yanıt

Bu kutudan dairelere fiber çekecekler. Benim diğer evde bu kutudan var ve hizmet vermeye başladı. Önümüzde ki ay bağlatıcam bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Or_By O kullanıcısına yanıt

eve kadar fiber gpon sistem bu en yeni sistem yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.