Şimdi Ara

TURKCELL'in Soygunculuğuna Dikkat Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen bilir Turkcell'de -8 TL'ye (15 de olabilir) inebileceğiniz avans tarifesi vardır ve bunu 2TL'ye satıyorlar (hoş böyle bişeyi satmaları bile bir tür soygunculuk).

Birkaç hafta öncesine kadar benim bilgim dışında avans tarifesine geçirilmiş hattım. Ama sonradan anladım ki avans tarifesi de değilmiş bu bildiğiniz yankesicilik, soygunculuk tarifesi. Çünkü benim bilgim dışında gerçekleşti ayrıca ben avansı -8 TL'ye kadar çekiyor diye biliyorum. Bugün bir baktım -15TL'ye inmiş insanlık hali dedim internetim bitmiş ordan farkında olmadan yemiş de yemişim. Ama bilgim dışında olması çok sinirime dokundu. Ayrıca bunu 0'a çekebilmek için 15 TL ödemek zorundayım. Zaten 15TL gibi bi meblağa çıkması o kadar kolay ki zaten 1 adet sms attığınızda 30-50 kuruş arası bir meblağ gidiyordu hakeza internetin de 100KB'ına göre ücretlendirme yapıyorlar Instagram'ı yenilesem 20 -30 kuruş gidiyor.

Neyse bugün sabah aramadan önce bunları paketim de bitmişti paketimi yapabilmek için fazladan 15TL ödemek zorunda kalacaktım (paketim 50TL'lik bu arada) ama bilin bakalım ne oldu 65 TL ödemek zorundayım ama Turkcell size en az 30 TL yükleme hakkı tanıyor bu yüzden 40+30 TL yükleyip toplam 70 TL ödemek zorunda kaldım. Sonra işte bunları aradım böyle böyle bilgim dışında hattım -'ye inmeye başladı kapatabilir miyiz dedim. Kapattı; neden böyle olduğunu sordum dediği şey aynen şuydu müşteri temsilcisinin "...özel müşterilerimize sağladığımız bir hizmet...normalde 2TL'lik olan hizmeti size ücretsiz veriyoruz." Bişey diyemedim uzatmadan kapattım.

Literatürde dolandırıcılık olarak geçmez bu pasif soygunculuk diyorum böyle şeylere ya da insan yolma.

Lütfen dikkat edelim şu günlerde nerden para çıkaracaklarını şaşırıyor millet siz de kontrol edin hattınızı falan.

Not: Ayrıca aklıma geldi şimdi bir yerde okumuştum; Turkcell bir yere ceza olarak ya da tazminat olarak yıllık cirosunun %1'ini ödemek zorunda kalmıştı ve bu tutar 90 milyon TL idi. (90.000.000)

• Güzel bir özellik gibi görünse de bu resmen tongaya getirmek ve kullanıcıya zarar sağlatmak için yapılmış bir hareket olarak gördüm. Sizin yerinizde olsaydım eğer diğer operatörler işimi görüyorsa hemen taşıtırdım. Belki sizin böyle bir şansınız olmayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay da kullanın paket gittikten sonra - de iken taşıyın hattınızı kurtulun az da bu rezalet firma düşünsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet kuralları gereği 50'ye satması gereken tarifeyi bayilerde 30'a sattığı için o 90 milyon tl cezayı yedi. Bilmeden etmeden sallamamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.