< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 23 Nisan 2022; 21:47:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell'in Yaani'ye Özel Verdiği İnternet Normal Kullanılıyor
-
-
bende kullanılmıyor. sadece yaani aramalarda falan kullanılıyor. yeni kullanmaya başlayanlar içinse bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir hocam deneyip yazarlarsa iyi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dev80 var bende yani 1 gb olduğu gibi duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim hattın birinde Yaani 1GB var,DEV 80 paketinin tanımlı olduğu hatta yok.
Aradım,hattımda tanımlı değil,15 aydır yükleme yapılmayan hatta ise tanımlı dedim.
Siz 2021'de faturalıdayken Yaani 1GB tanımlanmış kullanmışsınız,sonra faturasıza geçince iptal olmuş hediye,her numaraya sadece 1 kere hediye tanımlanabilir dediler. Git-Gel yapsaydım Yaani 1GB tekrar tanımlanırdı heralde.
Yaanide geçerli 1GB işime yarıyor,10 günde bitiyor hatta. Ayda 2.5 - 3.5 GB arası harcıyorum. Puan kasmasam belki 1 GB bitmez de,puan kasmaya girince maçtır,dövizdir,haberlerdir derken 1 haftada 1 GB harcıyor neredeyse.
Evde işte sınırsız wifiden bağlanıp Yaaniden puan kasabilecekler için Yaani puan şimdilik avantajlı. Yarın birgün Yaani hediye 1 GB interneti 1000 bin puan yada günlük olursa anında silerim,çok seri bir uygulama değil zaten.
Bizce'yi ve Paycell'i sildim,Goller Cepteyi yakında sileceğim sanırım günlük internete geçmesi ve reklam izlettirme dayatması yüzünden.
Boykot tepki bir ihtimal işe yarayabilir,ben silsem kullanmasam ne olur ki dememek lazım.
Bakın sanırım Paycell kart aylık ücreti artık olmayacakmış mesaj gelmiş bir hattıma.
2-3 TL'nin derdinde değilim ama aynı kart platformunda rakipleri ve rekabet varken aylık kart ücreti alması insanın canını sıkıyor.
Bakalım Bizce hediyelerini düzenleyecekler mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
heryerde kullansan bile 1gb çok mu? Sence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X