Emek hırsızlığında son nokta. Şimdi turkcell e ayda 3.5 tl vererek site sahiplerinin emeklerini gaspedebilirsiniz. Çaldığınız yetmedi sıra internet içeriği üreticilerine mi geldi? Bunun adı nedir? Eskiden yurtta arkadaşlarım telefonlarını rootlayıp bip üzerinden lokasyona gelince internet veren hizmet ile ayda 5 gb kadar bedava internet kazanıyorlardı. Bende yapmayın bu hırsızlık diyordum. Madem turkcell de hırsız, ben neden hırsız olmiyim? Tt sözleşmem bitince turkcell e geçip bedava internet kullansam nasıl olur sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell: internet içeriği üreticilerinin gelirini gasp edin.
-
-
Turkcell'e 3.5 lira vermiyorum direk reklam engelleme özellikli tarayıcı kullanıyorum no problem.
Zaten mobil internet kotalı birde reklamlara kota harcayamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reklamları engellemek için adguard varken Turkcell'o o kadar para bile veremem çok
-
Kendim de kullanıyorum, arkadaşım superbox'da kullanıyor. Mükemmel birşey tavsiye ederim
En azından yazılım ekibi var ki böyle servis sunabiliyorlar, birinin senelerdir online işlem uygulaması bile düzgün çalışmaz. Ne kadar ekmek o kadar köfte gerçi.
Kaliteye geçip bedavaya internet kullanmak varken ne bekliyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 20 Nisan 2021; 16:25:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu reklam engelleme servisini henüz denemediğim için nasıl çalışıyor bilmiyorum ama eğer tarayıcılarda adguard ve ublock gibi düzgün bir şekilde çalışıyor ve mobil uygulamalarda da pop-up ve ekranın altında üstündeki boşluklarda çıkan google reklamları engelleyebiliyorsa (youtube reklamlarını engelleyebildiğini sanmıyorum ama onun için de başka çözümler var ) 3.5 liraya kesinlikle değer. Bu arada içerikti oydu buydu diye reklamları gözümüüzn içine sokacak arkadaşlar ağlayarek günlüğüne yazabilirler. Etiktir değildir benim düşüncem bu şekilde reklamın hiçbir türlüsüne katlanamıyorum.
-
Millet neyden şikayetçi olacağını şaşırmış. Sanki zorla satıyorlar. Te Allah'ım ya.
Blogger olsan saatlerce emek verip yazı yazsan sonra tcell 3.5 tlye senin emeğini karşılıksız bıraksa böyle konuşur musun?
Benim telefon rootlu diye arkadaşlar yalvarıyordu sürpriz nokta dan internet kas diye.
Bende istemeye istemeye yapıyordum sonra pişman oluyordum.
Şimdi ama iyi ki yapmışım diyorum.
Keşke bende çift hat alıp daha fazla çalsaymışım
:😂
Şehir dışı üniversite okursam ilk işim iki tane tcell hat alıp bunları soymak. Başkalarının emeğine saygı duymuyorlarsa bende onlara duymam.
Hepsini engelliyor. Pop-up dışında.
Senelerdir böyleyiz hocam. Faturasız kullandığım dönemde internetsiz günüm olmazdı. Bekleriz
Hırhızlar😂😂
1 kişi bile almaz bu hizmeti. :D -
Boşa para verecek çok insan var neden almasınlar
-
sürpriz nokta konusunda ben de senin gibi düşünüyordum. sonra baktım turkcell 10gb çıkar 5gb çıkar diyor sayfada, ama hiç bunlar çıkmıyor. madem onlar kandırıyor, ben de kandırırım dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X