Şimdi Ara

TURKCELL iPHONE 3GS ÇIKMAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık bir yıldır Turkcell abonesiyim. Geçen sene iPhone 3G ilk çıktığında gidip aldım kontratlı bir şekilde. Fakat daha sonra iptal ettirdim ve tüm cayma bedelini de ödedim. Şimdi iPhone 3GS'den kontratlı bir şekilde yararlanmak istiyorum ama Turkcell veremiyoruz diyor. Söyledikleri de şu: "Bir hat iPhone kampanyalarından sadece bir kez yararlanabilir. Bir önceki kontratı iptal ettirseniz bile iPhone alamazsınız." diyor müşteri hizmetleri. Yahu ben iPhone paketini kullandım diyelim.. 5 sene sonra gittim yine iPhone paketi almak istedim vermiyorlarmış. Böyle saçmalık mı olur. Arkadaşlar benzer durum başına gelen var mı? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• İmzalanan sözleşme maksimum 24 ay geçerli değil mi?
  • Benim geçen sene imzaladığım kontrat 18 ay içindi. Ama ben iptal ettirdim ve cayma bedelini ödedim. Yani ortada bir kontrat veya sözleşme kalmadı! Yeni sözleşme yapmak istiyorum yeni iPhone için ama yapmıyorlar.
  • başkasının adına almayı denede oda zor olabilir koşulları yakalamak filan
  • Şimdi tekrar aradım bu sefer de "alabilirsiniz fakat kredi kartıyla" dedi. Allah'ım bu turkcelli anlamıyorum ben ya. 6 aydan uzun süredir turkcell abonesiyim hiçbir faturamı geçiktirmedim zaten otomatik ödeme talimatım var. Ne diye kredi kartıyla diye ısrar ediyorlar hala anlamayamadım. Terbiyesiz bu müşteri hizmetleri ya. Başından savıyor resmen, turkcell extraya gidin diyor. Tööbe tööbe..
  • Terbiyesiz değiller. Siz şirket politikasına memnuniyetsiz ya da sorunlu müşteri statüsündesiniz. İphone 3g yi geri veren s i de geri verir yaklaşımıyla siz e makine vermek istememeleri doğal

Kredi kartıyla verme isteklernin sebebi de kredi kartı ile satış da cayma hakkı yok. Makineyi bu kadar istiyorsanız alın kk ile ne önemi war

Bİraz empati yapın adamlara hak vereceksiniz
  • öyle birşey olması saçma sonuçta adamlar iphone u satmak için getirtiyorlar eğer böyle davransalar bana bütün herkesi soyutlardım turkcell den
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inholecondom

öyle birşey olması saçma sonuçta adamlar iphone u satmak için getirtiyorlar eğer böyle davransalar bana bütün herkesi soyutlardım turkcell den

CANOZ çok güzel açıklamış.Böyle davranmaları gayet normal.Zaten iPhone alıcak adam soyutlamaya bakmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Terbiyesiz değiller. Siz şirket politikasına memnuniyetsiz ya da sorunlu müşteri statüsündesiniz. İphone 3g yi geri veren s i de geri verir yaklaşımıyla siz e makine vermek istememeleri doğal

Kredi kartıyla verme isteklernin sebebi de kredi kartı ile satış da cayma hakkı yok. Makineyi bu kadar istiyorsanız alın kk ile ne önemi war

Arkadaşım bunlar terbiyesiz. Şimdi turkcell extraya gittim ve bana alabileceğimi söyleyip iphone 3gs'i verdiler. Müşteri hizmetlerindeki adamlar bilgisiz. Ayrıca iphone'un parasını ödediğim sürece onları ilgilendiren birşey yok ki. istersem 10 tane alırım. sonuçta cayma bedelini ödüyorum. Ben telefonu geri vermiyorum zaten bence sen düzgün okumaya çalış yazılanları ok?

• Malesef 10 tane alamazsınız tek hakkınız var. Üzerine 1de fazla hat kayıtlı olanlarda en fazla 5 hatta kadar iphone alma hakkı var. Yani 7 faturalı hattınız olsun bunlardan en fazla 5 ine iphone alabiliriniz.
  • bu cayma hakkı denilen şey nedir ,nerden bilgi alabiliriz
  • bnde 3GS cıkmadan 1 gün önce kampanyadan faydanlanmak icin hattımı faturalı yaptım
    neymiş efendim 6 ay kullanmam lazımmıs.Oysa ki o kural süper mini ve mini paketlerdeydi
    Mecburen kampanyasız aldım.
  • quote:

Terbiyesiz değiller. Siz şirket politikasına memnuniyetsiz ya da sorunlu müşteri statüsündesiniz. İphone 3g yi geri veren s i de geri verir yaklaşımıyla siz e makine vermek istememeleri doğal

ne alakası var. adamlar telefonu zaten hiç bi şekilde geri almıyoki. cayma bedeli demek kalan tüm faturaları peşinen ödemek demek turkcell için daha iyi ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batusbey

Benim geçen sene imzaladığım kontrat 18 ay içindi. Ama ben iptal ettirdim ve cayma bedelini ödedim. Yani ortada bir kontrat veya sözleşme kalmadı! Yeni sözleşme yapmak istiyorum yeni iPhone için ama yapmıyorlar.

batusbey
    cayma bedeli ne odedin? kalan ay x aylik odeme mi? eskiden sartlar farkliydi diye hatirliyorum ama sozlememi bulamadim
  • Eğer totalde ödeyeceğin bedeli, toptan ödüyorsan evet Turkcell için çok avantajı. 2500 tl yi 24 ayda ödemek nerde peşin ödemek nerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY™

quote:

ne alakası var. adamlar telefonu zaten hiç bi şekilde geri almıyoki. cayma bedeli demek kalan tüm faturaları peşinen ödemek demek turkcell için daha iyi ne var?

OzzY™ %100 katılıyorum bende anlam veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

quote:

Benim geçen sene imzaladığım kontrat 18 ay içindi. Ama ben iptal ettirdim ve cayma bedelini ödedim. Yani ortada bir kontrat veya sözleşme kalmadı! Yeni sözleşme yapmak istiyorum yeni iPhone için ama yapmıyorlar.

batusbey
    cayma bedeli ne odedin? kalan ay x aylik odeme mi? eskiden sartlar farkliydi diye hatirliyorum ama sozlememi bulamadim

hocam ben ilk iphone'um için sözleşmemi iptal ettirdiğimde "kalan aylarım x 144 tl" ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Malesef 10 tane alamazsınız tek hakkınız var. Üzerine 1de fazla hat kayıtlı olanlarda en fazla 5 hatta kadar iphone alma hakkı var. Yani 7 faturalı hattınız olsun bunlardan en fazla 5 ine iphone alabiliriniz.

sayın Cem.. 10 tane de alırım 100 tane de. çünkü ben sözleşme yapıp iptal ettiğimde cayma bedelimi ödediğim sürece problem yok! turkcell'in sitesini iyi okuyun bence! Bir numaraya aynı anda birden fazla iphone paketi tanımlanamaz fakat sözleşmeyi iptal edersen yenisini alabilirsin. dikkatli okuyun bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

quote:

batusbey

hocam ben ilk iphone'um için sözleşmemi iptal ettirdiğimde "kalan aylarım x 144 tl" ödedim.

cok saol bilgi icin, neyseki paketimden memnunum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Eğer totalde ödeyeceğin bedeli, toptan ödüyorsan evet Turkcell için çok avantajı. 2500 tl yi 24 ayda ödemek nerde peşin ödemek nerde.

Söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan vergiler dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.

cümleyi biraz değiştirmişler ancak işin türkçesi dediğim gibi kalan ay * kontrat miktarı = cayma bedeli.

bu durum VINN içinde geçerli iphone 3g içinde böyleydi

uzun lafın kısası paketten çıkmak diye bişey yok o imzayı attığınız anda toplam tutarı bi şekilde ödiceksiniz kullansanızda kullanmasanızda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 30 Ağustos 2009; 18:02:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.