Şimdi Ara

Turkcell Kalitesi... Bakınca Şaşırma... Zaten Şaşırmazsın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerring

34 milyon seni yanıltmasın. Bu millet doğru karar veriyor zaten her konuda değilmi?
    Nicelik olarak çokluk herzaman doğru demek değildir. Burada insanlar cebimizden çıkan para su kadar. Diğer operatöre geçtim su kadar azaldı diyor. Sen hala su kadar abone var diyorsun. Herkes buradaki insanlar gibi tarifeleri takip edip telefon kullanmıyor. Geçen sene türkcell on ödemeli hat aldım. Ve verdikleri tarife o zamanki en pahalı tarifeydi. Ben bu işleri bilmiyor olsam o şekilde kullanırdim. Bilmeyen birçok insanda o şekilde kullanıyor zaten. Rakamlar seni yanıltmasın, ezbere konuşma.

Siz ezbere konusuyorsunuz.. Rakam ve istatistik denen birşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadry

8yıl avea kullandım. 10 yılda turkcell kullandım ama kapatıp tek hat avea devam ettım. Ancak işim geregi avae mı turkcelle tasımak zorunda kaldım. Cekme
    olayında avea ile aynıydı bi fark yasamadım ama yasadıgım fark
    cuzdanımın bosalması oldu ve dur dedım tasıyorum tekrar. Turkcellde beklediğim faturanın hep %50 fazlası gelmiştir. Vınn aldım 12ay kontratlı aylık 49tl ama sanki aylık 100 lira taahhut yapmısım. Bitsin suresi kırcam atcam. Az once fatura detaylarını kontrol edin deyip turkcelli savunan arkadaslarım acaba neden baska operatorde gelen faturalarmızdan sikayetci degiliz? Bir baska arkadasımızda demıskı turkcell işini bilene ucuz bilmeyene pahallı! Valla kimse kusura bakmasın herkesin kendine göre işi gucu var kımse kampanya takıp edecek zamanı bulamıo bu ınsanlar napsın peki? Yazık gunah degilmi? İşini gucunu bırak otur ogun msj atan ilk 100kişi yok sukadar konusma yok bukadar sms. Boyle bi sacmalık olurmu? En azından diger operatorlerde bir sadelik var durustluk var turkcellde ki gibi kandırmaca yok!

tamamen katılıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

34 milyon seni yanıltmasın. Bu millet doğru karar veriyor zaten her konuda değilmi?
    Nicelik olarak çokluk herzaman doğru demek değildir. Burada insanlar cebimizden çıkan para su kadar. Diğer operatöre geçtim su kadar azaldı diyor. Sen hala su kadar abone var diyorsun. Herkes buradaki insanlar gibi tarifeleri takip edip telefon kullanmıyor. Geçen sene türkcell on ödemeli hat aldım. Ve verdikleri tarife o zamanki en pahalı tarifeydi. Ben bu işleri bilmiyor olsam o şekilde kullanırdim. Bilmeyen birçok insanda o şekilde kullanıyor zaten. Rakamlar seni yanıltmasın, ezbere konuşma.

Siz ezbere konusuyorsunuz.. Rakam ve istatistik denen birşey var.

tamamen katılıyorum...

işte rakam var istatistik var... bizde rakam söylüyoruz ve istatistik veriyoruz... Senin mutlu mutlu turkcell le olan münasebetini Allah daha da arttırsın... ama bizi de daha fazla salak yerine koyamicak turkcell...Sen mutlusun devam et engel olan kimse yok

• Aynı hizmete haybeye, fazladan para verecek kadar zengin değilim. Enayi hiç değilim.
  • türkcell çok kazık ağa kullanmayin mutlu olun benim gibi
  • quote:

teknolojik cahiller olunca, turkcell

Bu sözü kullanma hakkını hangi uzmanlığınızla kazandınız çok merak ediyorum.
    Turkcell diğer operatörlere göre pahalı bir şirket bunun aksini zaten kimse iddia edemez.
    Pahalılığın karşlığıda daha sorunsuz hizmet alabilmenizdir.

11 yıldır turkcell kullanıyorum. Sizin gibi bende niye saf gibi turkcell kullanıyorum ki, gidip vodafone'a geçeyim yarı parasına 2 katı konuşma süresi veriyor diyerek vodafone'a geçtim. Daha ilk faturamda verdikleri paket süresi bitmeden süremin bittiğine dair mesaj geldi.
    Müşteri hizmetleriyle defalarca konuşmama rağmen fatura kesilmeden hiçbir işlem yapamadılar ve faturayı ödemek zorunda kaldım.

(Turkcell'de müşteri hizmetlerinde ad soyad verildiği halde ve BTK bunu zorunlu tuttuğu halde Vodafone'da bırakın ad soyad vermeyi herkesin Özlem ismini kullanması gibi ilginç birşeyle karşılaştım. Israrla ad soyad istediğim halde kimseden bu bilgiyi alamadım. Herhalde Türkiyede yaşayan ne kadar Özlem isimli bayan varsa vodafone için çalışıyor diye düşünmeye başladım)

2. Ay yine aynı şekilde paket süresinin %80'ine gelmeden yine süremin bittiğine dair mesaj geldi.
    Mesaj geldikten sonra bir daha fatura kesimine kadar 15 gün boyunca uçuk fatura gelir korkusuyla kimseyi aramadım.
    Fatura kesilince müşteri hizmetlerini aradım. 10 günlük süreç sonunda fazla kestikleri bedelleri iade ettiler.
    Peki ben hariç bunu yaptığınız milyonlarca aboneniz ne olacak diye sordum. Aldığım cevap şuydu;
    "Diğer kişiler bizi ilgilendirmez biz sadece sizin sorununuzu çözdüğümüz için bilgi vermek için aradık"

Vodafone'a geçtiğim için pişman olmamı sağlayan şeylere gelirsek;
    1. Bursa merkezindeyim ve yine merkezde bulunan vodafone kullanan arkadaşımla her seferinde karşı taraf açmadan süre gitmesi, telefon full çekmesine rağmen sürekli olarak yaşanan ses kesintileri.
    2. Müşteri hizmetlerine bağlanmak için 10-30 dakika arası bekleme süresi.
    3. Sistemsel olduğunu düşündüğüm ve internette araştırınca çok sayıda insanın başına geldiğini gördüğüm için kesin kanaat getirdiğim faturalama sorunu.

Sonuç olarak 2 ay süren vodafone maceramı tekrar turkcell'e haydigel tarifesine geçerek sonlandırdım.
    Ses kesilmesi aradığım kişiye ulaşamama vb. sorunları yaşamıyorum, sinir olmuyorum.

Vodafone ile ilgili küçük bir anektod daha;
    Çalıştığım şirkette 10-15 civarında vodafone hattımız vardı. Bunların çoğunu kapattık. En son kalan 2 hattı turkcell'e geçirmeye karar verdik.
    Geçiş işleminin fatura kesim tarihine yetişemeyeceğini düşünerek ilgili kurumsal bayiye mail atarak tarifeyi en ucuz olan tarifeye geçirmek istedik.
    Geçiş işlemi fatura kesim tarihinin olduğu sabah tamamlandı.

Sonuç;
    Bayi bu işlemi yapmadı. 2 adet hiç kullanılmayan hat için 150 tl fatura ödedik.
    Müşteri hizmetleri ile görüşüp sebebini sorduğumda faturaların akşam 5 te kesildiğini geçişin ise 12 de olduğunu söyledi.
    Yani hiç kullanılmayan 2 hat için 5 saatliğine 150 tl fatura ödettirdiler.

Sonuç itibariyle kaybeden tabiki vodafone oldu. Aylık ortalama 4000-5000 TL Gsm faturası ödeyen bir şirketi uzun bir süre dönmemek üzere kaybetti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

3 seneyi gecti, her ay faturam 1 tl geliyor turkcellde.
    Böyle oldukça ömrumun sonuna kadar Turkcele devam.

3 senede 36-38 tl ödemişim millet 1 ayda bundan fazla öduyor..

o nasıl oldu?

birde her yöne sms atan ve her yönü arayan bi genç için en uygun tarife nedir? hangi operatördedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 30 Ocak 2011; 0:21:50 >
  • Bende 1 tl ödüyordum. Şimdi internet dahil 6 tl ödüyoum aylık.
    Türkcelde fırsatlar var arkadaşlar. Ama takip etmez iseniz kota aşım ücretleri epey yüksek.
    Yani kampanyaları takip edebilecekseniz kontrollü kullanacaksanız Türkcel kalitesini ucuza yaşayabilirsiniz.
    Ben 1200 dk 35 tl ile Türkcele geçtim. 1200 dk anca yetiyordu. Sonra konuşmaz oldum. Şimdi aylık 1 tl ye tukcel kullanıyorum. 5-6 seneden beri avea kullanıyordum.
    Tukceli gerçektende dikkatli kullanmak gerekiyor. İnternet paketiniz yoksa telefonla yanlışlıkla internete girerseniz 1 kb bile olsa 2,5 tl gidiyor.
    Vodafonda ise 0,09 kr/ 1 KB ücreti yanlışlıkla girdi yakaladım ben bunun faturasına geçireyim yok.

Bu arada operatör fanatiği değilim 3 operatörden de hattım var.Avea kamu eşim kullanıyor. Vodafon vodemde takılı internet için Bende türkcel kullanıyorum.
    Avea merkezde kullanılıyor sorun yok. Çalıştığım köyde avea ve vodafon dışarıda çok iyi çekmesine rağmen bina içinde pencere kenarına koymassanız hiç çekmiyor. Turkcel ise içeride dışarıda yolda çekmeyen yer görmedim ben daha. Avea da ise çeksede konuşamadığım çok oldu.

• Müşteri hizmetleriyle işiniz olmayacaksa en iyisi vodafone :D sistemi baya düzelmişler mesela paket alımında hemen üyelik işlemleri gerçekleştiriliyor( 1 yıl öncesine kadar işkenceydi). Hediyeniz varsa hemen daha dakikası dolmadan yükleniyor. Telefon kapalıyken gelen mesajlar telefon açıldığında Turkcellden daha çabuk iletiliyor (kim aramış dahil) kullanım tutarı anında ekrana yansıyor. Turkcellde yarım saat geç geldiği görülmüştür. Bunlar fazla önemli değil. Ben 2 hattı da aynı anda kullanıyorum ama gelir burada Turkcell kalitesi için daha fazla ücret ödemeniz beni fazla güldürmüyor biraz tebessüm ediyorum o kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 30 Ocak 2011; 11:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

Müşteri hizmetleriyle işiniz olmayacaksa en iyisi vodafone :D sistemi baya düzelmişler mesela paket alımında hemen üyelik işlemleri gerçekleştiriliyor( 1 yıl öncesine kadar işkenceydi). Hediyeniz varsa hemen daha dakikası dolmadan yükleniyor. Telefon kapalıyken gelen mesajlar telefon açıldığında Turkcellden daha çabuk iletiliyor (kim aramış dahil) kullanım tutarı anında ekrana yansıyor. Turkcellde yarım saat geç geldiği görülmüştür. Bunlar fazla önemli değil. Ben 2 hattı da aynı anda kullanıyorum ama gelir burada Turkcell kalitesi için daha fazla ücret ödemeniz beni fazla güldürmüyor biraz tebessüm ediyorum o kadar :D

Aslında ihtiyaçlara göre kullanmayı bilmek gerekiyor.
    Ben Türkcel faturalı 1 TL
    Vodafon Kontürlü 8 TL
    Avea Faturalı 26 TL

En fazla parayı aveaya ödüyorum. En fazla da onunla konuşuyorum.
    Vodafonda çekim kapasitesi meselesinde epey ilerledi. Ama çok gezen her an çeken bir telefona ihtiyacı olan çok hareket eden bir kişi fazla para da verse türkceli seçebilir bunu yadırgamamak lazım.
    Ama türkcelin çekim gücü var diye fazla para veren bazıları da varki... Baksan mahallesinden dışarı çıkmamıştır hayatında ve bütün operatörler çekiyordur bulunduğu yerde ve çekim gücü der fazla para verir. Böylelerini anlamakta zorlanıyorum bende.

• Turkcell bu
    1000sms bedava varken 15Tl sms parası geldi faturada ekstra
  • Turkcell'in Kamu VINN'ını
    Vodafone'un Cep Avantaj Heryöne'sini
    Avea'nın da 11.000 sms paketini kullanıyorum.

Ne kotayı aştım ne de onlara bıraktım.
    VINN gibi hızlısını görmedim.
    Vodafone'dan da konuşma olarak hiç bi sıkıntı çekmedim.
    aylık 55 saat telefonla konuşuyorum. 1.5 senedir ayda 4gb internet kullanıyorum. Ve bir ay boyunca da şebeke içi 4000 şebeke dışı da 500 sms atıyorum.

Aylardır gelen faturam 105 liradır.
    En amelesi Avea olmak üzere en kazıkçısı Turkcell'dir . Vodafone ortayollu en sağlam hattır arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: redlord

Turkcell bu

böyle bişey olabilir mi yahu? arkadaşlar bunlar tüketici haklarından korkarlar bunlara çirkefe yatın, ayrıntılı bilgi almadan tarifelere, paketlere üye olmayın. söylenenin dışında bişey yaparlarsa hemen kayıtlara baktırın. bazı müşteri temzilcileri salak oluyo onlara ağızlarının payını verin.

ben taahhütlü aldığım 3 aylık Vınn'ı kapattırdım. Ağızlarına mıçtım resmen. ne demek modem parası varmış. bunu önceden söyleyeceksin kardeşim. TİM'deki kızı bi costurdum 3-5 dakka önce artık imzayı attınız ve sistemden hattınızı açtım yapabilecek hiç bişey yok diyorken, 10 dakka sonra kimlik fotokopimle ekstremi geri getirdi.

kim haksız yere para alıyo ya kolay mı öle

• Ben zamanında avea bayinde öyle yaptım nerdeyse dayak yiyordum. İstediğin kadar ara müşteri hizmetlerini hiçbirşey olmadı. O yüzden nefret ediyorum aveadan. 1 kuruş kazandırmam en kral kampanyayi yapsada. Dönüp bakmam.
  • quote:

Ben zamanında avea bayinde öyle yaptım nerdeyse dayak yiyordum. İstediğin kadar ara müşteri hizmetlerini hiçbirşey olmadı. O yüzden nefret ediyorum aveadan. 1 kuruş kazandırmam en kral kampanyayi yapsada. Dönüp bakmam.

avea kontörlü hattın olacak eşşek gibi mesaj atacan işte avea bi tek bu işe yarar. bi ara faturalı konuşma paketine üye oldum da

ne bi sorgulama yapabiliyosn
    ne fatura ayrıntısına bakabiliyosn
    tüm işlemlere 80 kuruş ya da 1 lira para alıyor.

bu kadar basit düşünen bi gsm operatörü olamaz. ondan bundan para kazanıyor işte.

bana tek yaptığı 6 aydan uzun süre 100 lira üzeri fatura ödediğim için platinum müşteri yaptılar beni avea müşteri hizmetlerini bedava arıyırdum ve beni ilk sekreter değil de müşteri temsilcisi karşılıyordu. bana da 6ayda 700 lira para versinler ben de özel muamele yaparım şerefsizim
    ama vodafone'dan çok memnunum. cepnet kullanıyorum gerçekten megabayt hesabı yok. 100 mb'den sonra hız düşüyor dediler ama ben 600 mb'a doğru yardırıyorum hala aynı hız

Turkcell'den de VINN kullanıyorum. çünkü kasıköydeyim ve 3g çekiyor. yoksa o da kabız ediyor resmen. giresiye kadar çatlıyo insan.

aveada da mesajdan memnunum açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: redlord

Turkcell bu

mutlaka itiraz edin ve paranızı geri alın.

turkcell ve garanti bankası, kime ne geçirirsek kardır mantalitesiyle faaliyet gösteriyor
  • Çok araştırdım, soruşturdum bana en uygun mobil internetin turkcell kamu vınn olduğunu gördüm ve aldım
    inşallah faturalar geldiğinde turkcell yüzümü kara çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynet1963

Çok araştırdım, soruşturdum bana en uygun mobil internetin turkcell kamu vınn olduğunu gördüm ve aldım

eğer kotayı aşmaz iseniz gelmez..
    ilk ay 31 lira sonra da 29 lira olarak devam edecek...

VINN 2.0 programını indirirseniz 4gb dolduğunda nete bağlamaz sizi...
  • XhsyPhoiDeus Sanırım paket aşımı olmayacak.

Kampanya katılım koşulları nelerdir?
    KAMUVINN kampanyasına katılım anında KAMU PERSONEL kimliği gösterilmesi ve fotokopisinin abonelik kanalına teslimi zorunludur.1 abone kampanyadan 1 defa faydalanabilir.
    KAMUVINN kampanyasında kullanım limiti 4GB ile sınırlıdır.Limit dolduğunda hız 5Kbps’e düşürülerek paket aşımı engellenir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/vinn3Gmodem
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: bynet1963

Çok araştırdım, soruşturdum bana en uygun mobil internetin turkcell kamu vınn olduğunu gördüm ve aldım

eğer kotayı aşmaz iseniz gelmez..
    ilk ay 31 lira sonra da 29 lira olarak devam edecek...

VINN 2.0 programını indirirseniz 4gb dolduğunda nete bağlamaz sizi...

Nasıl baglamıyor kotayı asınca biraz detay verir misin?

• @last_legant öncelikle geçmiş olsun.Müşteri hizmetlerinden kullanım detayı istediniz mi?

Benim de başıma telefondan internete girerken fazladan kontör kesilmesi geldi.E-posta gönderdim bu kadar kullanmadım diye.Onay verirseniz inceleriz dediler, aradılar.Onayladılar ve iade ettiler.6 kontördü hatta.Bir deneyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.