Yıllarca hattının faturasıyla beni çileden çıkaran paket dahi alsan o kadar dikkat etmene rağmen devamlı aştığını söyleyip 2 katı fatura yı sana ödettiren bu firmadan hat olarak kurtuldum en sonun ne rahatlık varmış arkadaş ya... Korkuyodum yok çekmez ya yolda kalırsam falan diye hiç bir problemde yaşamıyorum çok şükür... Yıllarca beni böyle korkuttular ve kanımı emdiler... Şu an başka bir operatördeyim ve çok rahatım...
Ama bende kalımış son bir ürünleri var ve kesinlikle bir daha olmicak... o da 3g wınn... Neymiş 4gb kotalı aylık 39 tl ye.... son iki faturam 126tl - 161 tl
Ya arkadaş bir insan afedersiniz bu kadar ..... yerine konmaz ya... adamları arıyosun ne bu fatura diye adamlar yok kullanmışsın aşmışsın kotayı.... ben zaten 12 yıldır aşmadığımı görmedim ki 5000dk da aldım aştım... 1200dk da aldım aştım.... 4gb aldım aştım... Bu kadar da kan emilmez... NOT: taahhütlü olduğu içişn 1-2 ay daha kapatamıyorum bitsin anında tüm ilişkimi kesiyorum...
Birde evde adsl var bir de adsl olmasa 5.000 tl fatura yollicaklar... Ben böyle insanı salak yerine koyan bir şirket daha görmedim...
Neye itiraz etsen ne sorsan aşmışsınız diyo salak değiliz ya kontrol ede ede kullanıyoruz... 280 tl iki ayda yine internet parasıyla emdiler... 1 yıllık sınırsız internet faturası fiyatına 2 ay çekmeyen devamlı kopan wınn larını kullandık bide
Yinede anlamıyorum bu kadar insanı hala nasıl kullanıyolar, hala bu kadar insan nasıl bunlara kanıyor diye(benide 12 yıl kullandılar) şu lafa inancım artıyo... deveye diken insana ...... yaranır diye....
Buda benim emecekleri son damla kanımdı.... Daha yok...
Cok sert olmus ama katilmamak elde degil. İyiki vodafone var.
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Cok sert olmus ama katilmamak elde degil. İyiki vodafone var.
Sert olmuş diyosun ya daha sert yazmak hatta küfürler savurmak isterdim ama forum kuralları ve halka açık bi yer diye yapamadım...
Öyle bir keriz yerine konuyoruz ki, artık görev edindim kendime çevremdeki herkesi turkcell den kurtarcam... herkes büyülenmiş zombi gibi.... Son 1 hafta da 3 kişiyi daha bu hastalıktan kurtardım... Başka bir operatördeler ve gayet memnunlar... Çabalarım devam edicek...
hocam kota aşımı sonrası belirli bir limit yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: zero01
hocam kota aşımı sonrası belirli bir limit yok mu?
var.
99 TL fatura stop + 39 tl paket ücreti = en fazla 140 gelir.
o 161 lira gelen faturada gecikme faizi yada başka bir hizmet bedeli vardır...
İllaki turkcell kullanıyosan illaki bir aşım, fazi veya hizmet bedeli olur Olmasaydı şaşardım...
teknolojik cahiller olunca, turkcell
finansal cahiller olunca, garanti bankası
bu ülkede parlar, yıldız olur
Hocam ne cahilliği ya.. Baya beyni yıkanmış zombiler gibiydim yaaa... 12 yıl ya... 12 yılda benden aldığıyla diğer operatörlerle 112 yıl hemde tüm ihtiyaçlarımı karşılardım....
Olsun bu son kazıklarıyla, onlardan kurtulmam için son damlayı koymuş oldular bardağa... ÇOK ŞÜKÜR!!!
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
zararın neresinden dönülse kardır
12 yılda da olsa farketmiş olman güzel gelişme.
Eywallah saolasın... Darısı diğer beyni yıkanmış insanların başına...
Bende her zaman söylüyorum ama çoğu insan ben memnunum pahalı olsada en azından çekiyor falan diyor. Sanki örneğin vodafone çekmiyormuş gibi. Türkcellin bana göre en iyi artısı telefonu açtığında anında gelen kim aramış raporu. Diğer ikiside çoğu zaman anında mesaj çekemiyor. Bunun dışında benim için hiç bir artısi olamaz.
Ben ay sonu cebimden ne kadar çıkmış ona bakarım. Türkcell kullansam su an ödediğim miktarın hiç yoksa 3 katını öderim eminim buna. Kimse bana türkcell avantajlı demesin. Komik olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerring
Bende her zaman söylüyorum ama çoğu insan ben memnunum pahalı olsada en azından çekiyor falan diyor. Sanki örneğin vodafone çekmiyormuş gibi. Türkcellin bana göre en iyi artısı telefonu açtığında anında gelen kim aramış raporu. Diğer ikiside çoğu zaman anında mesaj çekemiyor. Bunun dışında benim için hiç bir artısi olamaz.
Ben ay sonu cebimden ne kadar çıkmış ona bakarım. Türkcell kullansam su an ödediğim miktarın hiç yoksa 3 katını öderim eminim buna. Kimse bana türkcell avantajlı demesin. Komik olur.
sıze aynen katılıyorum..
quote:
Bu dediklerine tamamen katılıyorum... Şimdi turkcell dekinden en az 3 kat daha fazla konuşuyorum ve faturam 4 te biri
Bu zamana kadar verdiklerim haram olsun
Dostum zaten senin durum bir başarı hikayesi inan :-)
ne kadar çok turkcell çekim kalitesi hikayesi dinledim haddi hesabı yok!geçtiğimiz yaz nişantaşında bir lokantada oturuyoruz arkadaşımın hattı turkcell, bir yeri arıyacaktı çıkardı telefonu aaa ne görelim şebeke yok!istanbulun göbeğinde nişantaşında turkcell efsanesi gelecek nesillere sinkaflı cümlelerle aktarılıyor arkadaşım tarafından,her ay 100 küsur fatura ödüyorum dedi.Al benimkinden ara dedim,stres yapma..
ya gerçekten tüm reklam objeleri ve söylemleri hep milleti sindirme korkutma yalanları yok "heryerde çeker" yok turkcell in çekim gücü, turkcellinin gücü "falan... Bilinç altına hep o korku hep o korku... ya çekmezse... şakır şakır çekiyo kardeşim yıl 2011 ve herkes iyi artık... kalıcı olan bi yıllarca bizi korkutarak bilinç altımıza soktukları... çekmese bile bu kadar kazıklanmak? gerçekten yeter...
Maymun gözü açtı
Kartonfibermiyiz lan :-)
aynı seylerı banada yapdılar her ay fatura ek bıseyler gelıyordu artık bıttı vodaya gecdım 1 lıra her ay eklıyor voda oda devlet ıcın.
quote:
Orijinalden alıntı: esereser aynı seylerı banada yapdılar her ay fatura ek bıseyler gelıyordu artık bıttı vodaya gecdım 1 lıra her ay eklıyor voda oda devlet ıcın.
Neden?
quote:
Orijinalden alıntı: esereser
aynı seylerı banada yapdılar her ay fatura ek bıseyler gelıyordu artık bıttı vodaya gecdım 1 lıra her ay eklıyor voda oda devlet ıcın.
Kurtulmana sevindim... benim geçtiğim her ay 50 de eklese bile daha uyguna gelir.... eklemiyor ayrıca neyse o...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: esereser aynı seylerı banada yapdılar her ay fatura ek bıseyler gelıyordu artık bıttı vodaya gecdım 1 lıra her ay eklıyor voda oda devlet ıcın.
Neden?
telsiz ücretidir o
mekan nişantaşı starbucks coffee bahçe katı. turkcell'in çekim gücünden eser yok ve içerde çeken tak hat avea ve full çekiyo. bunun gibi bir kaç yer daha var. ben de senelerce turkcell'e bir ton para kazandırdım ama artık avea'dayım Allah'a şükür hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana. turkcell'e bir ayda ödediğim faturayı şimdi avea'da 1 yılda ödüyorum. hem 1.500 dakika konuşuyorum hem de 100 mb internet paketim var. aylık faturam 30 tl'yi geçmiyo. normalde 40 lira civarı gelmesi gerekirken bana avea'da kalma taahhütü karşılığında 1 sene boyunca %25 indirim uyguluyolar. (ayrıca 3g'de bence turkcell'den hız olarak daha iyi) tadından yenmiyo. sene artık 2011 oldu arkadaşlar. kimse kimseyi yemesin. vodafone da avea da artık çok iyi. turkcell'de bunun farkında ama ne kadar çamur atsam kardır mantığıyla saldırıyo ama millet uyanıyo artık yavaş yavaş.
Doğru söze ne denir... Kaçan kurtuluyo repliğini kullanmak istedim bi an