Şimdi Ara

Turkcell Kalitesi... Bakınca Şaşırma... Zaten Şaşırmazsın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell in de vodafone un da abonesiyim. vodafone ile arama yaparken strese girmiyorum :)) her türlü ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyor. turkcell benim için 2. hat gibi bir şey.. turkcell ler arasın diye..

ben vodafone la her yanı rahat rahat ararken.. turkcelli arkadaş diyor ki neden vodafone sun ya rahat rahat arayamıyoruz :))

olayın özeti bu sanırım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat
    Turkcell in de vodafone un da abonesiyim. vodafone ile arama yaparken strese girmiyorum :)) her türlü ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyor. turkcell benim için 2. hat gibi bir şey.. turkcell ler arasın diye..

ben vodafone la her yanı rahat rahat ararken.. turkcelli arkadaş diyor ki neden vodafone sun ya rahat rahat arayamıyoruz :))

olayın özeti bu sanırım :))

O eskidendi. Simdi tum operatorler birbirlerini rahat rahat ariyorlar..
  • Rahat rahat ardaığında turkcell seni hemen öpüyo... bayrama seyrana da gerek kalmıyor... her faturada adam geçirirmi ya utanma olur yada hata yaptık düzeltiyoruz denir... yoook hep aşmışsınız aşmışsınız aşmadığımız bi zaman yok zaten zırt pırt... hala düzeltme girişimleri bile yok... yakında avea vodafone ellerindeki herkesi alınca anlarlar...
  • şaşırmadım
  • Ne pişkinler ya hala umurlarında değil... son bir iki ay... sonra yedi sülalemi sizden kurtarıcam...
  • Türkcellin esnaflarla konuşma paketine 12 aylık kontratlı (aylık ücreti 29 TL diye girdik ) birkaç ay sonra
    KOTAYI DOLDURAMADIĞIMIZ HALDE bu tarife kendi kendine aylık 35 TL almaya başladı...

Kampanyada yazılanlara ZAM GELMEDİĞİ HALDE imzaladığımız kontrata UYMADIKLARI için Türkcele güvenim kalmadı,
    http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/tarifeler/faturali/faturaliesnafpaketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtkn

Türkcellin esnaflarla konuşma paketine 12 aylık kontratlı (aylık ücreti 29 TL diye girdik ) birkaç ay sonra
    KOTAYI DOLDURAMADIĞIMIZ HALDE bu tarife kendi kendine aylık 35 TL almaya başladı...

Kampanyada yazılanlara ZAM GELMEDİĞİ HALDE imzaladığımız kontrata UYMADIKLARI için Türkcele güvenim kalmadı,
    http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/tarifeler/faturali/faturaliesnafpaketi

VODAFONE

• Kullanmasını bilene her zaman demişimdir. En ucuz operatör Turkcell.
    Turkcell'in kampanyalarından kazandığım ücretsiz kontörleri diğer operatörlerden çeyreğini kazanmadım.
    Artık kampanya çıkmıyor. Ama eskiden olduğun gibi de pahalı değil 3 operatör de.

Benim Turkcell'den tek şikayetci olduğum şey Müşteri Memnuniyetli odaklı çalışmaktan vazgeçmiş olmalarıdır.
    Bunun haricinde Turkcell yine Türkiye'nin en iyi operatörü olarak yoluna devam ediyor.

Yine tekrarlıyorum 2011 yılının ve sonrasının en iyi operatörü Vodafone olacak.
    Belki bu yıl belki seneye yeni bir operatör gelecek gibi bir his var içimde.
  • 1 TL fatura nasıl geliyor arkadaşlar? Açıklayabilecek olan var mı?
  • Arkadaşımız büyük ihtimalle Genç Tarifede. Bu yüzden aylık sabit ücret ödemiyor. Hattını da kullanmadığından dolayı sadece Telsiz Ruhsat Vergisini ödüyor :) Böylelikle faturası 1 TL.( 1 TL fatura her ay gelmez de ) olarak geliyor :)
  • Kullanmadıktan sonra ne yapcaz hattı da 1tl geliyo diye buraya yazmış??? Kulağımıza mı damlatcaz Biz ne diyoruz kişi ne yazıyo buraya... Laf olsun torba dolsun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Kullanmadıktan sonra ne yapcaz hattı da 1tl geliyo diye buraya yazmış??? Kulağımıza mı damlatcaz Biz ne diyoruz kişi ne yazıyo buraya... Laf olsun torba dolsun!!!

Kullanıyorsun arkadaşım. 12 ay tahütle 120 dk heryöne bedava alıyorsun. Bu şekilde ayda 1 TL ye heryöne 120 dk kulanmış oluyorsun eğer bu bana yetmez dersen anlarım. Ama bana aylık 120 dk. yetiyor. Ayrıca haftada iki gün, teşekürler kampanyası derken türkcele doğru aramalarında çoğu bedavaya geliyor. O zaman 120 dk yetiyor. Ben şimdi bunu kullanıyorum. Bu tarifeye geçmeden önce heryöne 1200 dk kamu 35 tl kullanıyordum. Konuşmam azalınca bu tarifeye geçtim.
    Operatör karalamanın anlamı yok bence araştırıp hangisi en ucuza isteğinizi verebiliyorsa onu kullanmak gerekiyor. Bana şimdi aylık 30 TL heryöne 5000 dk diye bir tarife verseler ben almam o kadar konuşmuyorum çünkü Boşa para vermiş olurum.

Şunuda belirteyim. Şuan Herbiri farklı operatörde olmak üzere birer hattım var. Ödediğim ücretler de aşağıda.
    Turkcel (Faturalı) 1 TL
    Vodafon (Kontürlü) 8 TL
    Avea (Faturalı) 26TL

• ya arkadaşlar biraz abartıyor musunuz nedir ? ne cabuk unuttunuz 10.000 dk 66 tl ye veren avea nin babamda dahil olmak üzere kullanıcılarına binlerce liralık fatura yolladigini ... allaha cok sükür adanada ve bursa da yasadagım 7 sene icinde tek bir sorunum bile yok ... son 2 senedir bu kadar ucuz konusacagim bir tarife ( kamu tarifesi ) varsa bilen az beri gelsin kac kere de tanık oldum hediyelerine ve ücretsiz mesaj haklarına ...Bir anımı da anlatayim.bizim kuzeni aladağa götürüyoruz öğretmenlik yapacağı okula dogru yol alırken birde ne göreyim bizim koca turkcell tek çubuk şebeke çekiyor kuzen tabi yeni öğrenciliğini bitirdiği icin aveali. dedi ki benim hat full :) beni bir arar misin?şebekem çekiyor mu bakalim dedim birde ne göreyim avea full çeken hat şebeke sorunu veriyor :-)
    turkcell kullananları aşağılamayın biz en ucuza konuşuyoruz ;-) ister kamu olsun ister taahhutlu kullananlar olsun ...
  • hala turkcell'i ölümüne savunanlar var. ben 1999 dan beri turkcell kullandım. yıllarca yüksek faturalarla (200 lira) kanımızı emdi. numara taşınması olmasa hala emmeye devam edecekti. turkcell'in "ben en iyiyim" ayağını artık kimse yemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsoner

hala turkcell'i ölümüne savunanlar var. ben 1999 dan beri turkcell kullandım. yıllarca yüksek faturalarla (200 lira) kanımızı emdi. numara taşınması olmasa hala emmeye devam edecekti. turkcell'in "ben en iyiyim" ayağını artık kimse yemiyor..

artık turkcell'in çekim gücü falan hikaye.
    hepsi heryerde çekiyor. hele hele istanbul izmir ankara adana bursa vs. vs. gibi büyük şehirlerde hepsi de aynı çekiyor. ha köydesindir sadece turkcell çekiyordur ona bişey demem. ama daha iyi çekiyor diye turkcele 1.5 kat para vermek resmen para tuzağı.

avea veya vodafone 3g, turkell 3gden daha iyi çekiyor. turkcell 3g arada bir gidip gelirken vodafone ya da avea'da çakılı hiç aksamadan çekiyor.
    kadıköy için söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: ryan cohen

ya arkadaşlar biraz abartıyor musunuz nedir ? ne cabuk unuttunuz 10.000 dk 66 tl ye veren avea nin babamda dahil olmak üzere kullanıcılarına binlerce liralık fatura yolladigini ... allaha cok sükür adanada ve bursa da yasadagım 7 sene icinde tek bir sorunum bile yok ... son 2 senedir bu kadar ucuz konusacagim bir tarife ( kamu tarifesi ) varsa bilen az beri gelsin kac kere de tanık oldum hediyelerine ve ücretsiz mesaj haklarına ...Bir anımı da anlatayim.bizim kuzeni aladağa götürüyoruz öğretmenlik yapacağı okula dogru yol alırken birde ne göreyim bizim koca turkcell tek çubuk şebeke çekiyor kuzen tabi yeni öğrenciliğini bitirdiği icin aveali. dedi ki benim hat full :) beni bir arar misin?şebekem çekiyor mu bakalim dedim birde ne göreyim avea full çeken hat şebeke sorunu veriyor :-)
    turkcell kullananları aşağılamayın biz en ucuza konuşuyoruz ;-) ister kamu olsun ister taahhutlu kullananlar olsun ...

turkcell'e para vermek resmen para tuzağına düşmekten farksız
    -eşşek gibi reklam yapıyorlar 29 liraya 300 dakka diye + 3bin sms mi varmış neymiş

ulan yuh be aveada 25 liraya 400 dakka + 4000 sms var
    vodafoneda 30 liraya 500 dakka her yöne 500 dakka şebeke içii var oha oha

O sizin düşünceniz. Ben şu andaki telefon kullanım şeklimle en uygun Turkcell'de konusuyorum. Aylık konusma sürelerim ortalama aylık 1800 dakika ve ben bunu turkcell'de 29 TL'ye karşılayabiliyorum. Daha uyguna karşılayabileceğim baska operatör var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ryan cohen

ya arkadaşlar biraz abartıyor musunuz nedir ? ne cabuk unuttunuz 10.000 dk 66 tl ye veren avea nin babamda dahil olmak üzere kullanıcılarına binlerce liralık fatura yolladigini ... allaha cok sükür adanada ve bursa da yasadagım 7 sene icinde tek bir sorunum bile yok ... son 2 senedir bu kadar ucuz konusacagim bir tarife ( kamu tarifesi ) varsa bilen az beri gelsin kac kere de tanık oldum hediyelerine ve ücretsiz mesaj haklarına ...Bir anımı da anlatayim.bizim kuzeni aladağa götürüyoruz öğretmenlik yapacağı okula dogru yol alırken birde ne göreyim bizim koca turkcell tek çubuk şebeke çekiyor kuzen tabi yeni öğrenciliğini bitirdiği icin aveali. dedi ki benim hat full :) beni bir arar misin?şebekem çekiyor mu bakalim dedim birde ne göreyim avea full çeken hat şebeke sorunu veriyor :-)

turkcell'e para vermek resmen para tuzağına düşmekten farksız
    -eşşek gibi reklam yapıyorlar 29 liraya 300 dakka diye + 3bin sms mi varmış neymiş

ulan yuh be aveada 25 liraya 400 dakka + 4000 sms var
    vodafoneda 30 liraya 500 dakka her yöne 500 dakka şebeke içii var oha oha

O sizin düşünceniz. Ben şu andaki telefon kullanım şeklimle en uygun Turkcell'de konusuyorum. Aylık konusma sürelerim ortalama aylık 1800 dakika ve ben bunu turkcell'de 29 TL'ye karşılayabiliyorum. Daha uyguna karşılayabileceğim baska operatör var mı?

Doğrudur. Ben de aylık 55-60 saat (3600 dakika) konuşuyorum ve en uygun da Vodafone'da. Bunun gibi bi tarife de yok zaten. 55 liraya her yöne 750 dakika , sabit hatlar ve vodafone'lara da SINIRSIZ

Siz 29 liraya nasıl 1800 dk konuşuyorsunuz? Sadece turkcell'e mi?

• quote:

hala turkcell'i ölümüne savunanlar var. ben 1999 dan beri turkcell kullandım. yıllarca yüksek faturalarla (200 lira) kanımızı emdi. numara taşınması olmasa hala emmeye devam edecekti. turkcell'in "ben en iyiyim" ayağını artık kimse yemiyor..

+100000000000000000000000 doğru söz
  • quote:

quote:

ya nerde turkcell iyi, iyi falan değil vodafone ona bin basar. Kadıköyun orta yerinde 3g yazacak diye telefonu kapatıp açıyorum vodafone ise çakılı 3g çekiyor. O kadar para verip reklam yapıyorlar neymıs genç tarife ile 300 dakika 29 liraymis yuh be yuh ayıp ayıp
    Bulunduğum yerde turkcell 3g iyi çekiyordu ve kampanyası da iyiydi o yüzden turkcell vinn aldım, yoksa turkcell aman aman

• quote:

quote:

quote:

ya nerde turkcell iyi, iyi falan değil vodafone ona bin basar. Kadıköyun orta yerinde 3g yazacak diye telefonu kapatıp açıyorum vodafone ise çakılı 3g çekiyor. O kadar para verip reklam yapıyorlar neymıs genç tarife ile 300 dakika 29 liraymis yuh be yuh ayıp ayıp
    Bulunduğum yerde turkcell 3g iyi çekiyordu ve kampanyası da iyiydi o yüzden turkcell vinn aldım, yoksa turkcell aman aman

Kendi tezini çürüttün dostum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.