Şimdi Ara

Turkcell Kampanyasız Kullanım ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell'in 5'i 1 yerde kampanyasını kullanıyordum 2 yıldır. (TV+,Fiber İnternet ve Cep için dk,mesaj,gb)Yarın tahattüt sona erecek. Yeni kampanyalara baktığımda hepsi AKK'li. Müşteri Hizmetlerini aradım ve yeni yılda kalkacak olmasına rağmen kampanyaların hepsinin neden AKK'li olduğunu sordum ve bize resmi yazı gelmedi dedi. Peki bunlardan birisi seçsem yeni yılda paket değişikliği yapsam dedim 800-900 TL arası cayma bedeli ödeyeceğimi söyledi. Ben de yeni yıla girene kadar kampanyasız kullanacağımı söyledim. Bunun için her birinin birim fiyatını sordum ama bilgim yok dedi. Nereden öğrenebilirim dedim öğrenemezsiniz biz de bilmiyoruz dediler. İnternet sitesinde kampanya sonlanmasından sonra MB başı 0,015 gibi bir mebla yazıyordu. Sizce ne yapmalıyım? Yeni yılla birlikte gelecek olan kampanyalı tarifelerden birine geçmek istiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proctives -- 4 Aralık 2018; 16:15:48 >

• Teşekkürler bilgilendirme için. Şu 1 ayı bir şekilde geçirmek istiyorum. Yeni yıl tekliflerini bekleyeceğim galiba. Turkcell'den şimdiye kadar hiç bir şikayetim olmadı şükür.

*GÜNCELLEME
    Sonunda bugün bilen bir müşteri temsilcisiyle görüştüm. Mobil için aylık 4 GB,100 SMS ve 500 DK her yöne paketime taahhütlü fiyatla 30 TL veriyordum, taahhütsüz 79 TL olacakmış. İnternet ve TV+ için aylık 125 GB AKK, 50Mbps Fiber İnternet ve Giriş Paket TV+ ve buna ek olarak yan oda uygulaması için aylık 85 TL veriyordum, taahhütsüz 174 TL olacakmış. Ve tüm kota ve kullanım aynı şekilde devam edecek.En azından bir ay için kabul edilebilir bence. Ses kaydını da sakladım ki ay sonunda sürprizle karşılaşırsam en azından söylenilenler çerçevesinde kullandığımı bilsinler. Bunu da buraya yazdım ki benim gibi Superonline 5'i 1 Yerde Paket kullanıp taahhütü biletler yeni yıla kadar beklemek isterse ne kadar ödeyeceğini öğrensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proctives -- 5 Aralık 2018; 13:38:55 >

• Proctives kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de sizin durumunuzdayım. Superonline.net'ten giriş yaparsanız, ay sonu tahmini faturayı gösteriyor. Bende şuan için 177 TL gösterdi. Ben de sizin gibi 1 ay sonra ne olacağını görmek için beklemedeyim.

İlk aradığımıda, aldığım teklifler;

50Mbit, 150 GB Kota, Ücretsiz TV+ ve Ev Telefonu = 82 TL (Kota biterse internet yok.)
    veya
    24Mbit, 150 GB AKK, Ücretsiz TV+ ve Ev Telefonu = 82 TL (Kota biterse internet hızı düşüyor.)
    Her 2'side 24 ay taahhütlü.

İlk seçenek iyi gibiydi. Aylık kullanımlarım 150 GB'ı geçmez.
    İptal edip, seçeneklerime bakmak istediğimi söyledim. Genel Müdürlük aradı.
    24Mbit'li seçeneği, ilk 6 ay indirimli, 21 ay indirimsiz verelim dediler. 24mbit'i duyunca dinlemedim.

24 ay uzun süre, kullandıktan sonra cayma bedelleri yüksek.
    Çeşitli kombinasyonlarla farklı hizmetler alınabilir gibi düşünüyorum.
    Vodafone Fiber + Digiturk gibi.

• Sizizle bir arkadaşımın bu konuda vermiş olduğu yanıtı paylaşmak istedim, umarım işimize yarar. :) Bu arada benim aylık kotam 400-600 GB arası değişiyor, 150 GB kotalı benim işime gelmez. :)

quote:

Taahhütlü kampanyalarda vazgeçme bedeli TÜKETİCİNİN LEHİNE OLACAK ŞEKİLDE gerçekleşir.

Örnek 1; 24 ay taahhüt yapıp 1 ay kullanıp taahhütten bir ay sonra vazgeçersen TAAHHÜTLÜ KULLANDIĞIN KADARIN FARKINI ödersin.

Yani 1 aylık fark ödersin.

Örnek 2 ; 24 ay taahhüt yapıp 23 kullanıp sonra vazgeçersen, bu durumda KALAN 1 AY YANİ kullanmadığın 1 ayın FARKINI ödersin.

Kısaca; Sana denilen 1 ay için 800-900 TL bedel ödeme doğru değil.

BENCE YAPILACAK İŞ;

Eğer memnun isen, devam et zaten 1 ay sonra AK DÖT, KARA DÖT belli olacak.

Beğenmezsen ayrılırsın ve 1 aylık bedel ödersin. 1 aylık bedel de 174-85=89 TL gibi bir şey olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.