Şimdi Ara

Turkcell Kapanan Hattı Açtırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımı uzun süredir kullanmıyordum. kapanmış galiba dışardan birisi arayınca numara kullanılmamaktadır diyor.
    Acaba hattımı tekrar açtırma imkanım var mı varsa ne kadar a ve nasıl bir işlemle açtırabilirim yoksa gidip yeni bir hat mı alacağız?

• Aynı bu şiekilde eski hattımı açtırdım, sim kart ücerti 7 lira + 63 lira sonradan fatura geldi.
  • yanlız benim hattım faturalı hat değil acaba tl dede böyle olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuyumDeqil

yanlız benim hattım faturalı hat değil acaba tl dede böyle olur ?

Yapacağınız işlemin adı ihya etmektir.Hazır Kartlar için 8TL sim kart bedeli+37TL ilk açılış vergileri bayi tarafından alınır.Tabi hattınızın iptali üzerinden 6ay geçmişse tekrar albileceğiniz garanti edilemez.Çünkü Hazır Kartlarda iptalden 6ay,faturalı hatlarda iptalden 1yıl sonra numara tekrar satışa sunulur.
  • turkcell iletişim merkezine gidip 29 tl verek aynı numarayı çıkarabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

turkcell iletişim merkezine gidip 29 tl verek aynı numarayı çıkarabilirsin

Yalnız Turkcell müşteri hizmetleri ücret için 37TL diyor.İlk açılış vergileri alınırmış siz son 1 ay içerisinde mi yaptınız işlemi?
  • en son 2 ay once 29 tl idi

bence en iyisi tim e git bazen musteri hizmetleri sallıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell yeni hat, YEDEK HAT.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Yapacağınız işlemin adı ihya etmektir.Hazır Kartlar için 8TL sim kart bedeli+37TL ilk açılış vergileri bayi tarafından alınır.Tabi hattınızın iptali üzerinden 6ay geçmişse tekrar albileceğiniz garanti edilemez.Çünkü Hazır Kartlarda iptalden 6ay,faturalı hatlarda iptalden 1yıl sonra numara tekrar satışa sunulur.

numara çok önemli değil 8+37 tl ye gidip açtırmaktansa 20tl ye yeni bi hat almak bence daha uygun öyle değil mi kardeşim

bu arada turkcell hazır kart fiyatlarını bilen varmı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

numara çok önemli değil 8+37 tl ye gidip açtırmaktansa 20tl ye yeni bi hat almak bence daha uygun öyle değil mi kardeşim

bu arada turkcell hazır kart fiyatlarını bilen varmı acaba?

5TL yüklü hatlar 30TL,20TL yüklü hatlar 40TL'dir.

• Geçen hafta Turkcell faturasız hattımı tekrardan açtıracaktım sorduğumda Turkcell Tim'e 29 Tl dediler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esma altundağ E kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.