Şimdi Ara

Turkcell kapsama alanı sorununda dayanışma talebi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Turkcell'in musteri memnuniyetine inanan biriyim o yuzden musteriden gelen yogun talebi geri cevirecegini zannetmiyorum.
    Dayanisma konusuna gelince bulundugum bölge Doğu Karadeniz'de bir köy ve Turkcell'in çekim konusunda sorunları var ev icinde 2G nin bile cekmedigi yerler oluyor 3G icin boyle dağın başına çıkmak gerekiyor. Bir kaç kisi arayip Turkcell'e durumu birdik ama ne kadar cok talep o kadar erken çözüm olacağina inaniyorum o yuzden Turkcell hat kullananlardan bulunduğum bolge icin kapsama alani ile ilgili sorunun cozumune yonelik talep olustirabilirmiyiz, bunu sadece benim bulundugum bolge icin degil ayni sorunu yasayan diger yerler icinde yapabiliriz bu konuda dayanisma sart arkadaslar ağlamayana meme yok malum.
    İlgilenen PM yoluyla ulasan arkadaslara bulundum yerin bilgilerini verebilirim.
    Desteğinizi bekliyorum arkadaslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikir iyi de bu dayanışmayı bulunduğunuz bölgede yapsanız çok daha etkili olacaktır. Bölge muhtemelen zaten kapsama sorunu olan bölge diye işaretlidir Turkcell'de. Ancak şirketin 3G 4G yatırımları da düşünüldüğünde masraf yapacak pek çok yeri var. Bundan dolayı düşük kar getiren bölgelerden önce yüksek kar getiren bölgelerle ilgilenirler. Hani bölgenizdekilerle anlaşın, Turkcell'e arazi kiralamak isteyen olursa falan Turkcell'e ulaşıp bunu bildirsin. Diğer halk da talepte bulunsun. Bölge konumuna göre tek bir konteyner ve anten ile bile köyler vs. için 3G kapsama sağlanabiliyor, Hakkari'de böyle kapsadıkları köyler vardı.
    Şimdi biz ararız aramasına ama adres isteyecek, sorunu tanımlayın diyecekler vs. yeterli yardımımız dokunmayabilir. Ya da bölgeden olmadığımız görülüp, ilgili tüm kayıtlar toptan silinebilir, daha çok zararımız olmasın. :D

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam PM yoluyla ulasanlara detayli sekilde bilgiyi vericem nerde ne sekilde nasil bir sorun varsa sorunun tanimini adres ve kapi numarasina kadar herturlu gerekli bilgiyi detaylica verebilirim.. :) Bu sadece benim bulundugum yer icin ve sadece Turkcell icin degil farkli yerler farkli operatorler icinde yapilabilir en azindan farkli bir yerin bile sorununun bu sekilde cozum bulmasi şayet beni mutlu eder. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.