Şimdi Ara

Turkcell Kurumsal Hat İptali? Bilgisi olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şirketimize alınmış 3-5 tane kurumsal turkcell hat var.. Bunlari nasıl iptal edebilirim, illa Turkcell bayisine mi gitmek gerekiyor, bunu internet üzerinden halledebiliyor muyuz? Herhangi bir evrak gerekiyor mu iptal için?

Çevremde herhangi bir turkcell bayisi yok o yüzden buraya sormak istedim, eğer illa bayiden yapılacak birşeyse mecbur bayi arayıp bulucam ama internet üzerinden yapılabiliyorsa ve Kurumsal hatlarin Iptali için herhangi bir evrak dosya falan gerekmiyorsa öğrenmek istiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki evrak gerekiyor. Çevrende turkcell bayisi varsa ona gidip iptal ettireceksin yada kurumsal temsilcin vardın onunla irtibata geçip hallettireceksin.
  • Temsilci iptal etmiyor 3 aydır oyalıyor. Ne yapmamız lazım TİM lerde temsilciye yönlendiriyor. Kurumsal hat için işlem yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

Temsilci iptal etmiyor 3 aydır oyalıyor. Ne yapmamız lazım TİM lerde temsilciye yönlendiriyor. Kurumsal hat için işlem yapmıyor.
    Konu çok eski ama hatirladiğim kadariyla zamaninda turkcell bayisine giderek ve gerekli evraklari götürerek halletmiştim. Turkcell bayisi İlgilenmek Zorunda, yani yapamam edemem yapamiyoruz edemiyoruz deme olasiliği yok, o gerizekalilar yapamayacaksa kim yapacak bakkal mi manavci mi yapacak herhalde onlar yapacak. Ya ilgilenmek istemiyolar yada gittiğin Turkcell bayisi resmi Bayii değil onu araştir.. Her tepesine Turkcell yazan resmi TİM olmuyomuş.. Ama işin kısası TİM merkezlerden oluyo iptaller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.