Şimdi Ara

Turkcell'li babaanneme tarife bulamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babaannem hazır karta geçti, ayda 500 dk sadece konuşma istiyor ve turkcell'de sadece bu şekilde bi tarife bulamadım.Lifecell yapayım diyorum gereksiz yere 2-3 gb alıp hiç etmenin manasıda yok.

Bileniniz varmı , malum turkcellin sitesi link deryası her aradığını tek kategoride bulamıyorsunuz.

• En iyisi Turk Telekom 300 dk 3000 sms 9 TL başkada yok.Turkcell'de illa kalıcaksa tarife yapma 2019'da zaten dakikası 0.45 kuruş olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babanne koyde yasanıtorsa bimcell 500 dakıka 14 tl
  • Eğer sadece arama yapacaksa kendi kullandığım tarifeyi öneririm.Tarifenin ismi 'Tarife Saniye'.
    Hazır Kart içindir ancak faturalı kullananlar içinde benzer bir tarife var.Ancak faturalıdaki tarifenin detaylarını bilmiyorum.

Avantajı saniyede 0.2 kuruş yazar.Ancak ilk çağrı başlatma ücreti olarak 78 kuruş keser.İlk 1 dakikası toplam 90 kuruşa denk geliyor.Ondan sonraki 4 dakika 48 kuruş yapar.Yani toplam 5 dakikalık bir konuşma 1.38 TL tutuyor.(Sanırım yanlış hesaplamadıysam bu şekilde olacak.)

Ben telefonla çok konuşan biri olmadığım için bunu kullanıyorum.

• Hesaplamanız yanlış sanırım 1. dakika 0.90 krş. sonraki 4 dakika 240×0.02=4.80 tl 4.80+0.90=5.70 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faruk Gürbüz Dalsarar F kullanıcısına yanıt
    Sizin hesap saniyede 2 kuruş hesabı olmuş. Saniyede 0.2 kuruş olunca, dakikası 12 kuruş yapar. Yani 90 kuruş artı 48 kuruş eşittir 1.38 lira oluyor doğru hesap.

Bu arada böyle 1 gb falan sadece internet alıp da konuşma yaparken saniye bazlı hesaplayan operatör var mı? (Bimcell 14 lira istiyor galiba ve o miktar fazla. 15 lira verince zaten yanında 500 mü 600 mü ne dakika da veriyor. (Belki başka operatörde mümkündür böyle bir şey. İkinci telefonda lazım olunca kullanmak için lazım.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.