Şimdi Ara

Turkcell limon sıkmaya başladımı iphone a2010 da...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell de limon kampanyası yenilenmiş galiba 89.- tl olarak
    küçük paket kontratlı iphone alımlarında, bu yeni limon tarifesindeki 5000 dk turkcellilerle konuşmayı veriyorlarmı bilgisi olan varmı acaba , 2009 da vermişlerdi hatırlarsanız...

• biraz önce konuştum
    böyle bir uygulamamız yok diyorlar
    daha önce bir ara yapmıştık derler.
    saygılar
  • 8 Ocak'ta tekrar başlayacak limon kampanyası..müşteri hizmetleriyle çok kere konuştum iphone paketi alacağım için..yarın da alıyorum telefonu..8inde tarifeye geçip fatura kesiminden sonra kullanmaya başlayacağımı umuyorum...
  • ben de küçük paket kullanıcısıyım, az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm, limon kampanyası gold paket adıyla aynen devam ama 10 TL zamla 89 TL olacak , fakat gold paketin içindeki 5000 dakikalar iphone kullanıcılarına tanımlanıp tanımlanmayacağı şimdilik belli değilmiş, kampanya açıklanınca tekrar aramamız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basel2k -- 4 Ocak 2010; 21:35:11 >
  • bir iphone 3g kullanicisi olarak konusma tarifeleriden cok internet paketi tarifeleri ucuzlamali diye dusunuyorum. cunku iphone a sahip kullanıcı surekli internet ortamında bulunmak zorunda kalıyor ve internet paketleri hala pahalı.
  • Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün şimdi durumumu izah edeyim.Ben babamın trkcll hattına kontrat yaptırmayı düşünüyordum babam ayda ortalama 200dk(heryöne,çoğunluğu trkcll) görüşüyor.Ben sadece cihazı alacağım yani kontrat yapılan hatta 200dk ve fazlası olacak şekilde en iyi seçim benim için ne olur? mesajlarda limon fln demişsiniz 89lira, 5000dk demişsiniz tam olarak ne oluyor?babam gold üye ortalama aylık fatura 135 lira geliyor.Birde ön ödeme cihaz için mümkünse en az şekilde ne olur 3g ve 3gs için?Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün şimdi durumumu izah edeyim.Ben babamın trkcll hattına kontrat yaptırmayı düşünüyordum babam ayda ortalama 200dk(heryöne,çoğunluğu trkcll) görüşüyor.Ben sadece cihazı alacağım yani kontrat yapılan hatta 200dk ve fazlası olacak şekilde en iyi seçim benim için ne olur? mesajlarda limon fln demişsiniz 89lira, 5000dk demişsiniz tam olarak ne oluyor?babam gold üye ortalama aylık fatura 135 lira geliyor.Birde ön ödeme cihaz için mümkünse en az şekilde ne olur 3g ve 3gs için?Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler...

ayda 89.- tl ye turkcellilerle 5000dk diğer operatörlerle 1000dk konuşabiliyorsunuz
    bir süre önce iphone küçük paketini alanlara limon kampanyasındaki 5000dk turkcellilerle görüşmeyi tanımladı turkcell yani ayda 105.- tl ye 5150dk turkcellilerle + 150dk diğer operatörlerle konuştu bu paketi alanlar ve çok uygundu fiyatlama
    ama şu anda bu kampanya yok küçük paket iphone larda
    saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soru_yorum

quote:

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün şimdi durumumu izah edeyim.Ben babamın trkcll hattına kontrat yaptırmayı düşünüyordum babam ayda ortalama 200dk(heryöne,çoğunluğu trkcll) görüşüyor.Ben sadece cihazı alacağım yani kontrat yapılan hatta 200dk ve fazlası olacak şekilde en iyi seçim benim için ne olur? mesajlarda limon fln demişsiniz 89lira, 5000dk demişsiniz tam olarak ne oluyor?babam gold üye ortalama aylık fatura 135 lira geliyor.Birde ön ödeme cihaz için mümkünse en az şekilde ne olur 3g ve 3gs için?Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler...

ayda 89.- tl ye turkcellilerle 5000dk diğer operatörlerle 1000dk konuşabiliyorsunuz
    bir süre önce iphone küçük paketini alanlara limon kampanyasındaki 5000dk turkcellilerle görüşmeyi tanımladı turkcell yani ayda 105.- tl ye 5150dk turkcellilerle + 150dk diğer operatörlerle konuştu bu paketi alanlar ve çok uygundu fiyatlama
    saygılar.

geçen yıl alıp tanımlananların 5000 dakikası uçtu o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: basel2k

quote:

Orijinalden alıntı: soru_yorum

quote:

saygılar.

geçen yıl alıp tanımlananların 5000 dakikası uçtu o zaman?

valla onu kullananlara sormak lazım 6 aylığına bile olsa kar kardır
    kaldıki limon kampanyasını devam ettiriyorlar , iphone için de devam ettiriyor olabilirler...

• tam bilen varsa açıklayıversin beyler yarın ona göre 159 tl saydıracam küçük pakete geçirticem babamı 3g yeter diye düşünüyorum bu arada bunada yorum alabilirim.uygulamalarda takılma vs. yavaş çalışma olayı çok farkediyormu 3gs de yoksa açılırken 10sn fazla beklemişim sorun değil veya internette bende şu anda 40 liralık telefon var bana roket gibi gelir zaten 3g.Ama bir açıklama iyi olur şu kampanya hakkında..
  • 5000 dk yı vermiyorlar yeni alanlar icin 1 ocak itibari ile bitti diyorlar yeni alım yapilmiyormuş 3 gundur arkadasim ugrasiyor yapamadi
  • quote:

tam bilen varsa açıklayıversin beyler yarın ona göre 159 tl saydıracam küçük pakete geçirticem babamı 3g yeter diye düşünüyorum bu arada bunada yorum alabilirim.uygulamalarda takılma vs. yavaş çalışma olayı çok farkediyormu 3gs de yoksa açılırken 10sn fazla beklemişim sorun değil veya internette bende şu anda 40 liralık telefon var bana roket gibi gelir zaten 3g.Ama bir açıklama iyi olur şu kampanya hakkında..

3GS kullanırsan 3G sana çok yavaş gelecektir...İlk defa kullanıyorsan 3G yeterli, ama çevrende bi 3GS gördüğün zaman, aynı uygulamayı açtığınız zaman fena bi eziklik duygusu oluyor...Bence ilk alan 3GS almalı, 3G'si olan 3GS değilde gelecek olan 4G modelini almalı diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

5000 dk yı vermiyorlar yeni alanlar icin 1 ocak itibari ile bitti diyorlar yeni alım yapilmiyormuş 3 gundur arkadasim ugrasiyor yapamadi

ben de aradım, 5000dk'yı vermeyeceklerini söylediler!! o 5000dk'yı verecekler diye almıştım ben telefonu...1.5 sene kilitlediler işte bizi..................................................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.