Bildirim
Turkcell mesajlarım rezilliği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ne yazıkki bu hep oluyor ve olacak... -
ben yeni yolladım az önce gitti -
kandillerde,yılbaşlarında,bayramlarda..hep aynı muhabbet.oysa avea bunu yapsa anlarız zaten ucuz konuşturuyor.ama turkcell para kazanmak adına her fırsatı kaçırmamaya özen gösteriyor ama müşterisinin gözünde "kazıkçı operatör" imajından da sıyrılamıyor. -
Bugün mesaj göndermeye çalıştığımda 'mesaj gönderilemedi, şebeke mesajları desteklemiyor' yazıyor. Telefonda mı bir şey var, yoksa sorun Turkcell'de mi? -
Bende bir sorun yok nedense normal mesaj atabiliyorum turkcell-mesajlarımdan. -
ben genelde msj yolluyorum fakat bana ertesi gün ulaşıyor cevaplar...o da bi tuhaf agız tadıyla tartışamıorus bile...
özel günlerde zaten operator servis...nese sağlık olsun yapcak bişey yok... -
Yıllardır tüm şebekelerde bu sorun var herkez yüklenince normal olarak kilitleniyor Çaresi var göndereceğiniz sms'leri 3 4 saat erken gönderin zamanında yerine ulaşır ben öyle yapıyorum hiç problem olmuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X