Şimdi Ara

Turkcell neden bu kadar pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane turkcell numaram var, gayetde güzel, hani şu 532 olanlardan. Ama çok pahalı olduğu için kontörlüye çevirdim ve öyle yatıyor. şimdi araştırıyorum bakıyorum çok pahalı ve hiç düzgün bir tarife yada kampanya yok. Diğer operatörler çok güzel kampanyalar ve tarifeler yaparken, turkcell neden hiç bir şey yapmıyor, aksine dahada kötüye gidiyor.

• Çakala bak hem 532'li numarayla caka satacan hemde ayı bedavaya çıkaracan..
  • rakip olamayorlar.Piyasa tamamen ellerinde.En basiti cürolar açıklandı geçen gün.Turkcell'in cirosu 8.5 Milyar TL ile 2.sıradayken ; Vodafone 2.5 milyar TL ile 3. sıradaydı.Buda durumu özetliyor
  • Tcell;
    abone sayısı
    kapsama alanı
    yüksek kârı
    ile 1 numara olduğu doğru fakat;
    tarife , kampanya ve 3G alanıyla bu aralar lale devrinde olduğu kesin;umarım uzun sürmez.
    Zira kendisine gelen SAYIN ABONE,kendinden giden ÇÖP ABONE diye forumda bahsedildiğini okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tusdata
    Bir tane turkcell numaram var, gayetde güzel, hani şu 532 olanlardan. Ama çok pahalı olduğu için kontörlüye çevirdim ve öyle yatıyor. şimdi araştırıyorum bakıyorum çok pahalı ve hiç düzgün bir tarife yada kampanya yok. Diğer operatörler çok güzel kampanyalar ve tarifeler yaparken, turkcell neden hiç bir şey yapmıyor, aksine dahada kötüye gidiyor.

Forumdaki Turkcell'le ilgili en aktif başlığı göz atmış olsaydınız elinizdeki hattınızla ayda 120 dk her yöne görüşmeye ayda sadece 1 TL verecek tarife + kampanyayı yani Türkiye'nin en en en en uygun hatta 2 saat görüşmesi olan faturalı tarifeye ulaşmış, kullanıyor olurdunuz.
  • quote:

Bir tane turkcell numaram var, gayetde güzel, hani şu 532 olanlardan. Ama çok pahalı olduğu için kontörlüye çevirdim ve öyle yatıyor. şimdi araştırıyorum bakıyorum çok pahalı ve hiç düzgün bir tarife yada kampanya yok. Diğer operatörler çok güzel kampanyalar ve tarifeler yaparken, turkcell neden hiç bir şey yapmıyor, aksine dahada kötüye gidiyor.

240 Dk her yöne + Haftada 2 gün Tüm Turkcell lilerle konuşmak bedava ayda 14,50 Tl daha ucuzu varmı
  • İnsanlar bilinçli değiller, Turkcell ve diğer operatörler hakkında sabit fikre sahipler, numara taşımayı kesinlikle düşünmüyorlar, o nedenle Turkcell de yeni kampanya yapmıyor, Turkcell'in çekim gücü ile ilgili reklam yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell kullanacaksanız takipçi olacaksınız, yok ben uğraşamam diyorsanız Vodafone kullanacaksınız, Kamu çalışanıysanız Avea kullanacaksınız...

Yani Turkcell'de taahütler, ayrıntılar önemlidir,
    Standart orta yaş takip edemem diyen biriyseniz Vodafone'dan bir tarife seçip devam edeceksiniz,
    Kamu Çalışanıysanız Avea'nın 200 kamu tarifesinden birini seçeceksiniz.

ASLINDA BU KADAR BASİT
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Forumdaki Turkcell'le ilgili en aktif başlığı göz atmış olsaydınız elinizdeki hattınızla ayda 120 dk her yöne görüşmeye ayda sadece 1 TL verecek tarife + kampanyayı yani Türkiye'nin en en en en uygun hatta 2 saat görüşmesi olan faturalı tarifeye ulaşmış, kullanıyor olurdunuz.

Bu söylediklerin için öncelikle yaşının tutması lazım, 12 ay mahkum olman lazım, az konuşan biri olman lazım, gecelerce saatleri kontrol edip 00:00 da ayrı ayrı mesajlar atman ve ilk 500 kişilere girmen lazım. 16 liraya 240 dk + haftada iki gün için değer mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu da silinen mesajımın rötuşlanmış hali:

Çünkü pazara hakim, çünkü göstermelikler hariç devlet kurumlarının yaptırımına maruz kalmıyor, çünkü milletin beyninde yer etmiş 'çekim gücü' olayını yıllardır üzerine farklı şeyler de ekleyerek harika kullanıyor, çünkü iyi pazarlama yapıyor, insanımızın yapısından güzel faydalanıyor!!!.(bir ara şebeke içi 60 dk yı 25 liraya satıyordu düşünün artık) Son olarak da hakkını teslim edeyim; nispeten kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

240 Dk her yöne + Haftada 2 gün Tüm Turkcell lilerle konuşmak bedava ayda 14,50 Tl daha ucuzu varmı

240dakikadan sonra ne oluyo?mesaj atınca ne oluyo internete girince ne oluyo?söyleyeyim ben ne olduğunu 80tl fatura geliyor.tabi 240dakika bitince telefonunu kapatıp çekmeceye koymuyorsan

• xhellfirex
    Kullanımıza göre dakika almanız her zaman doğrudur, size 240 dk yetmiyorsa başka bir şey bakarsınız. ayrıca 120 dk için 1 tL olan seçim de var, arkadaş bir örnek daha vermiş oldu. Önemli olan burada 240 dk için diğerleri ne kadar talep ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY
    Turkcell kullanacaksanız takipçi olacaksınız, yok ben uğraşamam diyorsanız Vodafone kullanacaksınız, Kamu çalışanıysanız Avea kullanacaksınız...

Yani Turkcell'de taahütler, ayrıntılar önemlidir,
    Standart orta yaş takip edemem diyen biriyseniz Vodafone'dan bir tarife seçip devam edeceksiniz,
    Kamu Çalışanıysanız Avea'nın 200 kamu tarifesinden birini seçeceksiniz.

ASLINDA BU KADAR BASİT

dedıklerınde haklısın ama yazdıklarını uygulasalar turkcelde aktıf abone kalmaz cunku kullananların cogu ancak tvden góruyo kampanyaları halıyle haberı bıle yok cogu seyden o yuzden de yuksek fatura odeyen tonla kısı ortaya cıkıyor.kısacası dedıgını halk yapsa turkcelde abone kalmaz herkes dh takıler gıbı degıl takıpcılık uzerıne.bence turkcell bıraz genelı dusunerek uygunluk katmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

quote:

Bu söylediklerin için öncelikle yaşının tutması lazım, 12 ay mahkum olman lazım, az konuşan biri olman lazım, gecelerce saatleri kontrol edip 00:00 da ayrı ayrı mesajlar atman ve ilk 500 kişilere girmen lazım. 16 liraya 240 dk + haftada iki gün için değer mi? Kesinlikle şebek gibi oynatıldığına değmez.

1. Forumda onlarca insan bu kampanyalardan faydalanıyor kimse kendisini şebek gibi hissetmiyor siz niye öyle hissediyorsunuz?

2. Bedavaya haftanın 2 günü veren başka operatör vardı da Turkcell'le çekemediğiniz nedir?

3. Forumda yazıyor, genç tarife için sizin yaşınızın tutması gerekmiyor.

4. Cayma bedelliden faydalanabilmek için git-gel yapmak yeterli. Veya bahsedildiği gece 00:00 da mesaj atmak. Ayda her yöne 120 dk verip para istemeyen başka operatör vardı da turkcell'e sııntınız eksiğiniz nedir?

:)

• Ayda 120 dakika çok az bir süre benim için
    Buna sms de eklersek, turkcell faturalıda 1000 sms 23 lira falandı
    bide internet paketi eklesek korkunç bir rakam olmuyormu... Anlıycanız faturalı hat hele hiç kullanılmaz. En azından bana uygun değil çünkü çok pahalıya geliyor.

Hazırkart da ise maalesef uygun hiç tarife yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

quote:

Bu söylediklerin için öncelikle yaşının tutması lazım, 12 ay mahkum olman lazım, az konuşan biri olman lazım, gecelerce saatleri kontrol edip 00:00 da ayrı ayrı mesajlar atman ve ilk 500 kişilere girmen lazım. 16 liraya 240 dk + haftada iki gün için değer mi? Kesinlikle şebek gibi oynatıldığına değmez.

1. Forumda onlarca insan bu kampanyalardan faydalanıyor kimse kendisini şebek gibi hissetmiyor siz niye öyle hissediyorsunuz?

2. Bedavaya haftanın 2 günü veren başka operatör vardı da Turkcell'le çekemediğiniz nedir?

3. Forumda yazıyor, genç tarife için sizin yaşınızın tutması gerekmiyor.

4. Cayma bedelliden faydalanabilmek için git-gel yapmak yeterli. Veya bahsedildiği gece 00:00 da mesaj atmak. Ayda her yöne 120 dk verip para istemeyen başka operatör vardı da turkcell'e sııntınız eksiğiniz nedir?

:)

Başka birşey yok hocamda ondan :) dediklerinizde haklısınız işini görene yetecek şeyler ama tek hat kullanıp tüm ihtiyaçlarını o hatla karşılayacak adama turkcell faturalı ağır gelir.Hee siz sms atmazsınız internete girmezsiniz sadece bu avantajdan yararlanıyorsunuzdur zaten az konuşuyorsunuzdur tabiki sizin için süper ama bana birşey ifade etmiyor misal 120 dk bedava verir sms kullanımından 5 katını çıkartır kullanayım desem zaten çoğu kişi 2-3 hat kullanıyor hatta 3 hattımda da cayma bedelliden yararlanıyorum diyenler var yani tek hat olarak kullanılabilmesi benim için ve birçok insan için çok önemli bir özellik.

Ayrıca arkadaşın bahsettiği olay birazda şu bu şeyleri ben kendime yaparım takip eden biriyim biliyorumda cayma bedelli ne 2 gün ne falan ama bilmeyen bir arkadaşıma bunları anlatmak falan o arkadaşın yorumu gibi görünüyor bana yakın arkadaşım oğlum bunlar ne ya uğraştırma beni bunlarla dediğini biliyorum geçenlerde :) sadece göstermiştim internetten bak oku faturanda bi nebze düşme olur demiştim çocuk ilgilenmedi bile cidden dışardan bakınca karışık şeyler asıl sorunda bu zaten yoksa sen ben hakimiz mevzulara basit geliyor, turkcell bu yüzden biraz daha basitleştirip katılımları genele yaymalı tanıtımlarını yapmalı sadece internet sitesini takip edenler duyuyor başka kimse duymuyor böyle önemli avantajları o yüzden turkcell pahalı deniyor ya.

• @CeSiN

Dediklerinizde haklısınız. Çalıştığım şirkette ve yakın çevremde bu kampanyayı (cayma bedelli) en az 70 kişiye söylemişimdir. Bunlardan 4~5 kişisi sizin arkadaşınız gibi ne gerek var diyip geçiştirdi ben de üstelemedim para sizin, verin bol bol dedim içimden.

Kalan kişilerden en fazla 10 kişiye de 120 dakika yetmiyordu onlara başka çözümler aradık. Ayrıca 3~5 kişi gibi SMS servisi için tarifesinde kaldı ve kampanyaya girmedi. Ama kesin olarak en az 50 kişi bu kampanyanın en ufak ayrıntısına kadar yararlandı ve hepsi de 3 ay da bir 5~15 TL fatura ödediler. Bu kişilerin büyük çoğunluğu ayda 20~40 TL fatura ödeyen insanlardı.

Benim çevreme göre oranlayacak olursak %70~75 i bu kampanyadan yararlandı, hatta bir çoğu şu an ikinci 12 aylık döneminde :)

Turkcell'in satış prensibi biraz farklı. araştırma yapabilene çok iyi tarifeler var. Ama elinde de öyle bir müşteri var ki hiç birşeyden haberi yok, aval aval delilerce fatura ödüyorlar, bana mısın demiyorlar. Bu durum da ben de Turkcell'in yerinde olsam aynen devam ederdim. Ne zaman uyandı mı müşteri bu sefer yine Turkcell'de kalabilcek uygun tarife bulabiliyor.

• Forumda hararetle Turkcell'i savunan arkadaşlardan biri ile bir gece bir araya gelmek isterdim. Haftada iki gün bedava kampanyasına katılmak hakikaten o kadar kolay mıymış? Bir ay boyunca her gece üst üste mesaj atsanız da yine katılamayabilirsiniz. Aynı şekilde cayma bedelli kampanyasına katılmak için o arkadaşla sms yollamak isterdim. Hakkaten cayma bedelliden yararlanmak o kadar kolay mı? Yoksa illa numaranızı taşıyıp geri gelmeniz mi gerekiyor?
  • quote:

@CeSiN

Dediklerinizde haklısınız. Çalıştığım şirkette ve yakın çevremde bu kampanyayı (cayma bedelli) en az 70 kişiye söylemişimdir. Bunlardan 4~5 kişisi sizin arkadaşınız gibi ne gerek var diyip geçiştirdi ben de üstelemedim para sizin, verin bol bol dedim içimden.

Kalan kişilerden en fazla 10 kişiye de 120 dakika yetmiyordu onlara başka çözümler aradık. Ayrıca 3~5 kişi gibi SMS servisi için tarifesinde kaldı ve kampanyaya girmedi. Ama kesin olarak en az 50 kişi bu kampanyanın en ufak ayrıntısına kadar yararlandı ve hepsi de 3 ay da bir 5~15 TL fatura ödediler. Bu kişilerin büyük çoğunluğu ayda 20~40 TL fatura ödeyen insanlardı.

Benim çevreme göre oranlayacak olursak %70~75 i bu kampanyadan yararlandı, hatta bir çoğu şu an ikinci 12 aylık döneminde :)

Turkcell'in satış prensibi biraz farklı. araştırma yapabilene çok iyi tarifeler var. Ama elinde de öyle bir müşteri var ki hiç birşeyden haberi yok, aval aval delilerce fatura ödüyorlar, bana mısın demiyorlar. Bu durum da ben de Turkcell'in yerinde olsam aynen devam ederdim. Ne zaman uyandı mı müşteri bu sefer yine Turkcell'de kalabilcek uygun tarife bulabiliyor.

Buarada kız arkadaşımda ben gibi vodafone kullanıyor tüm ihtiyaçlarını tek telden karşılıyor ama ailesinden dolayı sadece aranmak için açık tuttuğu turkcell hazırkartı var onu faturalıya geçirip bu cayma bedelliye geçirmeyi düşünüyorum hatta gençtarifeye geçirtebilirsem harika olacak yaşlarımız 25 üstü olduğundan birini ayarlamak gerekicek :) eğer takılacak olursam cayma bedelli ayrıntıları hakkında bilgi almak için sizi rahatsız ederim 20 dk dır cayma bedelli konusunu okuyup özümsemeye çalışıyorum çünkü işin birde ona anlatması var 3 ayda bir 5 tl yükleme yapcağına 3 ayda bir 3 tl fatura ödemesi tabiki daha mantıklı hemde aylık heryöne 120 dk yada turkcell içi 180 dk konuşabilir artık hangisini isterse.

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow
    Forumda hararetle Turkcell'i savunan arkadaşlardan biri ile bir gece bir araya gelmek isterdim. Haftada iki gün bedava kampanyasına katılmak hakikaten o kadar kolay mıymış? Bir ay boyunca her gece üst üste mesaj atsanız da yine katılamayabilirsiniz. Aynı şekilde cayma bedelli kampanyasına katılmak için o arkadaşla sms yollamak isterdim. Hakkaten cayma bedelliden yararlanmak o kadar kolay mı? Yoksa illa numaranızı taşıyıp geri gelmeniz mi gerekiyor?

7098e masaj atan ve ilk 100 e giren kampanyası çıkalı aralıksız 5. kez kazandım. Bu 5 kez katılırken sanırım sadece 2 kez tuturamadığım gün oldu. Yani 7 denemede 5 kez tutturdum hattıma. Öyle zor bir taraf yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.