Şimdi Ara

Turkcell Neden Kampanya Yapmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce Turkcell'e geçtim, faturasız hat. Uygun, öğrenci işi herşey dahil bir paket bulamadım. 500DK + 1000SMS + 1GB internete 25 TL verdim, ekstra 1 GB daha var ama gece geçerliymiş bu da ayrı bir saçmalık zaten.

Bana 500DK + 1000SMS + 4GB gibi bir paket önerebilir misiniz, Vodafone veya Turk Telekom da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 11 Şubat 2017; 21:36:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturasız hy 500 dk 1000 sms 2 gb 19 tl veriyorum. Turkcell de haziranda geçmiştim. Çıkmam daha da bu kadar iyi bir kampanya yok hiç bir operatörde. Ekonomik kriz vurdu operatörleri anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom Mor L tarifesine geçtim üç gün önce gayet memnunum. 27 liraya 7 gb internet 3ü gece geçerli akşam dokuzdan sonra. Ayrıca 750dk 5000sms ve dokuzdan sonra şebeke içi sınırsız sms ve konuşma süresi ve de ayrıca whatsapp için 1 gb paket verdi whatsapp paketin biterse 128kbps hızla sınırsız kullanabiliyorsun. 30 lira yükleyince 250mb sosyal paket de hediye veriyor. Ringa üç ay ücretsiz ve müzik sinema paketi veriyor. Tl yüklemeden önce bir sms var sitede kampanyalar sayfasında yazıyor ona kayıt olursan kendi siteleri üzerinden kartla tl yüklersen yedi gün geçerli 1 gb veriyor.

27tl=9.25 gb int + 750dk heryöne + 5000sms+şebeke içi dokuzdan sonra bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 11 Şubat 2017; 23:8:55 >
  • Turkcell şubelerinde;
    20₺ 1gb 500dk 1000sms
    25₺ 2gb 500dk 1000sms
    29₺ 4gb 500dk 1000sms (Birde en son bipten katılarak aldığın 30 tl üzeri yüklemeye 1gb paketide vardı devam ediyorsa onada katılıp 5gb alabilirsin)

Benim bildiğim en alınabilir paketler bunlar turkcellde.
  • Turkcellden çılgın tarife bekliyorduk burada bir ara ama her zaman ki gibi yanıltmadı bizi kazıktan devam etti. Bulunduğunuz bölgede Türk Telekom çekiyorsa hic beklemeyin bence geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftRock -- 11 Şubat 2017; 23:40:26 >
  • SoftRock kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den yakın gelecekte çılgın tarife gelmez dedik, inandıramadık kimseyi. :D
  • Kamu paketi diye bir paket çıkarmışlar. 1000 dk sms 6 gb filan. Her yere asmışlar. Ama bir tek polisler filan gibi iç iş bakanı çalışanları alabiliyor.

O zaman niye adını kamu koydun. Bu iki yüzlülük.

Onu geçtim normal vatandaşın ne suçu var. Ona da ver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell ara ödeme nedir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.