Şimdi Ara

Turkcell Otomatik Ödeme Talimatına 2GB İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
2.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bireysel faturalı müşterilerimizin otomatik ödeme talimatı vermeleri halinde , talimattan gerçekleşen ilk ödeme sonrasında 1 ay boyunca kullanabilecekleri 2 GB internet hediyesi..

Detaylar:

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/otomatik-odeme-talimati-ucretsiz-2-gb-internet-kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten talimatta bize de var mı?
  • Talimat verdik bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

Zaten talimatta bize de var mı?

Açıklamalarda bununla ilgili bir bilgi bulamadım, benim de akbanktan ödeme talimatım var vereceklerini sanmıyorum.

• Talimati iptal edip bidaha açın belki olur :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talimati bankadan verdik bugun nasil yansiyacakkii

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Talimatı iptal edip tekrar başka kartla verdim 8'inde kesilecek bakalım tanımlanacak mı 2GB internet

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagles2

Talimatı iptal edip tekrar başka kartla verdim 8'inde kesilecek bakalım tanımlanacak mı 2GB internet

Aynısını yazacaktım. Enpara'daydı iptal edip kredi kartına talimat verdim bakalım ne olacak.
  • Faturası ödenip yüklenen var mı ? Benim ödenmiş ama gelen giden yok henüz

• Otomatik Odeme Talimati Ucretsiz 2 GB Internet Kampanyanizla 1 ay boyunca kullanabileceginiz 2GB hattiniza yuklendi.

Bana yüklendi

• Bence yapmayın sırf 2gb için. Sonra fazladan çekerler ekstra alırlar farkında olmazsınız. Normalde 2gb paralı alsanız ödeyeceğiniz ücretin kat fazlasını farketmeden çekebilirler. Hiçbir şekilde sizin bilginiz dışında bir işlem yaptırtmayın.
  • Hocam ben de talimatı verdim ama diğer ay iptal edeceğim sıkıntı olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik Odeme Talimati Ucretsiz 2 GB Internet Kampanyanizla 1 ay boyunca kullanabileceginiz 2GB hattiniza yuklendi. Paketinizi 09.09.2017 14:01 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002

Yüklendi

• Talimatı paycell diye adlandırdıkları mobil ödeme yönetimiyle yapmanızı istiyorlar gençler. Banka talimatından Turkcell'in haberi olmaz. Paycell e de bulaşmayın derim. Telefona sürekli zank diye mobil ödeme kullanan reklamlar geliyor yanlışlıkla basıp ilerlerseniz paycell kullanmış ve faturanızı kullanmadığınız saçma sapan bir meblağ ile şişirmiş olursunuz.

2 gb için değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: vocalzone

Talimatı paycell diye adlandırdıkları mobil ödeme yönetimiyle yapmanızı istiyorlar gençler. Banka talimatından Turkcell'in haberi olmaz. Paycell e de bulaşmayın derim. Telefona sürekli zank diye mobil ödeme kullanan reklamlar geliyor yanlışlıkla basıp ilerlerseniz paycell kullanmış ve faturanızı kullanmadığınız saçma sapan bir meblağ ile şişirmiş olursunuz.

2 gb için değmez.

Turkcell pay cell ile verme şartı yok ben bankadan verdim ve hediye internet yüklendi.

• Eski talimatı iptal edip yeniden verdim. 2 gb yüklendi. Haber verene teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vocalzone

Talimatı paycell diye adlandırdıkları mobil ödeme yönetimiyle yapmanızı istiyorlar gençler. Banka talimatından Turkcell'in haberi olmaz. Paycell e de bulaşmayın derim. Telefona sürekli zank diye mobil ödeme kullanan reklamlar geliyor yanlışlıkla basıp ilerlerseniz paycell kullanmış ve faturanızı kullanmadığınız saçma sapan bir meblağ ile şişirmiş olursunuz.

2 gb için değmez.

Bankaya verilen otomatik ödeme talimatlarında firmaların haberi oluyor. Büyük ihtimalle talimat verildikten sonra banka firmanın sistemine erişiyor ve bu abonenin talimatı bende diyor. Otomatik ödeme talimatı olan bir faturaya başka bankadan otomatik ödeme veremiyorsunuz mesela.

banka ve firma arasında bağlantı olmazsa banka ödeme tutarını ve gününü bilemez zaten.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibi ben de Türk telekomdan biliyorum akbank'a talimat verdiğimde TT'den sms geliyordu talimat verdiniz diye bu da öyle bankalarla uyumlu çalışıyorlar. Eski talimatı iptal edip bankadan tekrar verdim yüklendi internet. Paaycell falan girmeyin risklere normal bankalardan verin geliyor hediye internet.

• Bana şu an 2 Gb yüklendi kullanıyorum. Bu konuyu gördükten sonra enpara'daki otomatik ödemeyi kaldırıp cepteteb kredi kartına eklemiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.