Şimdi Ara

Sms ile Otomatik Taahhüt Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ağustos ayında film paketimin taahhüdü bitti kendi kafalarına göre 1 yıl daha taahhüdü yenilemişler.Online işlemlerden farkettim..Bugün online müşteri hizmetleri ile görüştüm..Yok sözleşmelerinde yazıyormuşta sms göndermişlermişte..Benim onayım olmadan nasıl kafalarına göre taahhüt yenilerler arkadaşlar..Ben şimdi sırf bunlar yüzünden 1 yıl daha film paketini ödemek zorundamıyım..Sizce ne yapmalıyım

• İptal ettirebilirsiniz ama taahhüt bozma ücreti çıkar. Evet sözleşmelerinde otomatik uzar diye yazıyor geçmiş olsun.
  • Faturalarda da, sözleşmelerde de bu yaziyor yenilemek istemiyorsanız son ay içinde iptal etmeniz lazim.İptal ederseniz 5 TL/ay cayma bedeli yansir film paketinden iptal etmek istiyorsanız bir an önce iptal edin fatura kesimine kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Faturalarda da, sözleşmelerde de bu yaziyor yenilemek istemiyorsanız son ay içinde iptal etmeniz lazim.İptal ederseniz 5 TL/ay cayma bedeli yansir film paketinden iptal etmek istiyorsanız bir an önce iptal edin fatura kesimine kadar

Taahhütlü paketi iptal ettirebiliyormuyuz?Aynı şekilde bedava diye verdikleri yetişkin paketide taahhütlü onu iptal ettiremedim.
  • turkcell ve digiturk genelde aynı yöntemi uyguluyor geçmiş olsun btk ya başvurup şikayet edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sshyzhe -- 18 Kasım 2014; 15:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Faturalarda da, sözleşmelerde de bu yaziyor yenilemek istemiyorsanız son ay içinde iptal etmeniz lazim.İptal ederseniz 5 TL/ay cayma bedeli yansir film paketinden iptal etmek istiyorsanız bir an önce iptal edin fatura kesimine kadar

Taahhütlü paketi iptal ettirebiliyormuyuz?Aynı şekilde bedava diye verdikleri yetişkin paketide taahhütlü onu iptal ettiremedim.

Cayma bedelini ödemeniz karsiliginda iptal ettirebilirsiniz dilediğiniz paketi.Size yansiyan indirimleri faturalar dururlar bu da taahhutsuz fiyatlarla taahhütlü arasındaki farktir.Ekstra özel kampanyaniz yoksa film - dizi paketi 19 TL dur aylik taahhütler 14 TL ye bunların fiyati.İptalde kullandiginiz ay basina 5 TL alırlar sizden

Bedava yetişkin paketinde hic ödeme yapmiyorsunuzdur.Bunun taahhutu 12 ay Digiturk aboneliğidir.Uyeluginizi iptal ettirirseniz yetişkin paketinin liste fiyatından yararlandiginiz ay kadar ceza cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 18 Kasım 2014; 15:32:52 >

• Evet arkadaşlar az önce iptal ettirdim..İptal ettirmemek için biraz uğraştı ama nafile iptal edin dedim..15 Tl iptal cezası gelicek yalnız dediler tamam sıkıntı değil dedim..İptal ettirmişken Eğlence ve Yaşam paketi vardı hiç izlemediğim onuda iptal ettirdim..2 keyif paketi olmak zorunda felan dediler niye dedim film paketini kapattırdığım için 2 keyif paketi olmasına gerek yok dedim onuda kapattılar sadece giriş,belgesel,hd, yetişkin paketi kaldı..yetişkin paketini 1 yıl bana bedava vermişler o yüzden onu iptal ettiremedim çok para çıktı o yüzden onun için mayısı bekliyorum..Mayıs gelsin inş.onuda kapattırcam..Yardımlarınız için saolun arkadaşlar Allah razı olsun.
  • Bende de aynı şey olmuş. Sms i gorsun mu görmedin mionemi yok. Yolladık diyorlar o kadar. İptal ettirdim Digitürk u komple. 60lira bi fark çıkacakmış iptal olduğu içim. Haram zıkkım olsun der öderim. Kafam rahatladı valla her ay dünya para.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.