Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tlgbyz , Oskis Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.135
Cevap
803
Favori
1.465.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturasız 45 TL 7gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annemi Turkcell e geçirmek istiyorum.

- Kendisine BİP kullanmayı öğretebilirim ancak ayda ortalama 900 dk konuşuyor.
    - 2 3 gb internet gerekli
    - 30 tl bandını geçmese harika olur.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

25 TL 'ye Ayda 3GB + Heryöne 500 dakika var. Kampanyalı bir paket. Açıkcası Turkcell şartlarında kaçırılmaması gereken bir paket.
    1 GB kendi interneti.
    2GB 12 ay boyunca kampanya dahilinde her 30 günde yüklemeye gelecek.

Hoşgeldin 1GB Paketi:https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-1gb
    +1GB x 12 ay Bereketli 1GB hediyesi:https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/bereketli-1gb-kampanyasi
    +1GB x 12 ay Haydi Gelden:https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/haydi-gel-kampanyasi-?source=CMS&place=campaigns_category

Alıntıları Göster
    @BahadirAykt
    Alıntıladığım yazım size yardımcı olacaktır yada bizzat linkini vereyim.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138899929

• Teşekkürler Bip li Dk göremedim burada ama annem konuşmayı biraz sever 500 dk yeterli olmayacaktır. 5TL daha verip hoşgeldin 5gb mı denemeli sizce?
  • Paycell e 100 lira yükledim hediye gelmedi. Yapmam gereken bir şey var mı?

Bide bu her 50 lira yüklemede gelecek olan 1 gb aylık olarak yenileniyor mu?

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    bip kim 1gb ister deneyin. Her gün bedava internet alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    1GB net yetse 25TL'ye şu paket sizi memnun ederdi.

Yada 35 TL'ye hosgeldin 5GB tabiki.
    Yada 1000 dakika içeren faturalı tarifeler olabilir.
    Siz 3GB net lazım deyince dengeler degisiyor.

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    24 saat içinde gelir en fazla 3GB alma hakkını doldurmadınsa.

• - Minimum 2-3gb internet diyebiliriz, üzerinde de olabilir ama 30tl yi çok fazla geçmek istemiyorum. Annemin konuşma dk sı aylık 850 900 civarında.

- 1000 dk lık paketler yüksek fiyatlı olduğu için bip kullanmayı öğretmeyi düşünüyorum. Bu şartlar altında 35tl lik hoşgeldin paketimi uygun olur?

- Ve faturasızda her ay yapması gereken şeyler var mı kampanyayı korumak adına, aylık ücreti ödemek dışında? Tam olarak anlayamadım çünkü faturalı faturasız farkını. Annem şuan Vodafone da faturalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadirAykt -- 3 Temmuz 2019; 13:39:37 >
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    Sana önerim anneni 30 günden 30 güne TL yükleme ile uğraştırma.
    Madem 500 dakika yetmiyor,madem en az 2GB net lazım. O halde pamuk eller cebe.
    Sana önerim 39TL faturalı tarife. Şuan kampanyalı bir tarife. Buyrun linki:
    Yada 35TL faturasız hoşgeldin 5GB ama ugrastirma TL yukleme ile. Hem faturalida 250 dakika fazla. Gençler bile alışamıyor bip kullanmaya,anneni zorlama.
    30 TL'den fazla vermek istemiyorsanız 500 dakikaya OK diyeceksiniz,500 dakikadan fazla konuşma +2GB net diyorsan 40 TL'ye çıkacaksın. Şapkadan tavşan çıkaramayız,şartlar böyle.

• quote:

24 saat içinde gelir en fazla 3GB alma hakkını doldurmadınsa.
    Daha yeni kullanmaya başladım hocam kartı, bide aylık yenileniyor mu o 3 gb sınırı yoksa tek seferlik mi 3 gb hakkımız var?

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    yenilenmez,her 50 tl yuklediginde 1GB gelir. 1 hafra icinde 3 kere 50 tl yuklersen 1 hafta icinde 3GB gelir. 3 hakkın var yani. 3 ay icinde 3 kere 50 TL yuklemene 3GB gelir.

• arkadaşlar taahhütüm bitiyordu, arayıp şu paketi önerdiler...faturalı hat
    1000 dakika
    250 sms
    5 gb internet.
    44.90 tl.
    .
    kabul edeyim mi?
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    1 aylığına başka operatöre geçin sonra tekrar dönün faturasız lifecell hoşgeldin 5 gb alın +2 gbde hediyesi.

Ben öyle yaptım önceden banada 40 lira teklif etmişlerdi

• Selamlar Mobil Uzman sayesinde az önce bende geçtiğim bu tarifeye..

1000 dk 1000 SMS 15 GB internet..
    106₺ vardı onu da faturadan düşeceklermiş.

Yapacağımız başka bir şey yok sanırım arkamıza yaslanma zamanı geldi..

• Sari gunlere bu gece gectim ancak ile ozel devam ediyor dedi m.hizmetleri. simdi ile ozel icin mesaj attim olmadi. Mh gorevlisinin bana devam ediyor dedigini soyleyip sikayette bulundum. Gecer gecmez yalan soylendi iyimi 😡

• quote:

Orijinalden alıntı: hakikidaredevil

bip kim 1gb ister deneyin. Her gün bedava internet alabilirsiniz.
    Hergun alma sansiniz yok. Eger o hafta hic almaya hak kazanmadiysaniz hergun yarismaya katilabiliyorsunuz ama o hafta bir hediye aldisaniz bir sonraki hafta basina kadar beklemeniz gerek.

Ornegin ben bu hafta bi hatta 250 mb aldim digerinde alamadim ve hergun yarisma hakki veriyor o alamadigim hatima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 5 Temmuz 2019; 9:29:4 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Ben hep 1 gb'a gitmeye çalıştığım için hiç alamadıysam demek ki

• Kim1GBister yarışmasında soruyu görüp cevaplama süresini uzatabiliyorsunuz. Ayarlar>Uygulamalar>Bip seçip Durmaya Zorla ekranı yan pencerede sürekli açık olacak. Soru zorsa bilmiyorsanız hemen diger pencereye geçip durnaya zorla deyip googledan cevabi bulup tekrar bip kim1gbisteri acip kaldiginiz yerden devam ediyorsunuz. Youtubede anlatımı var.
    Yarışmada mesela 250 MB aldın Tamam dedin,yine de 1GB için devam etme taktigi de var. Youtubeye yazın Kim1GBister taktik videosu çıkacaktır.
    Google'da Kim1GBister hile yazınca da çıkıyor olması lazım.

• quote:

Kim1GBister yarışmasında soruyu görüp cevaplama süresini uzatabiliyorsunuz. Ayarlar>Uygulamalar>Bip seçip Durmaya Zorla ekranı yan pencerede sürekli açık olacak. Soru zorsa bilmiyorsanız hemen diger pencereye geçip durnaya zorla deyip googledan cevabi bulup tekrar bip kim1gbisteri acip kaldiginiz yerden devam ediyorsunuz. Youtubede anlatımı var.
    Yarışmada mesela 250 MB aldın Tamam dedin,yine de 1GB için devam etme taktigi de var. Youtubeye yazın Kim1GBister taktik videosu çıkacaktır.
    Google'da Kim1GBister hile yazınca da çıkıyor olması lazım.
    Hangi ayarlardan bahsediyorsunuz o kismi biraz acarmisiniz mesela ben iphone kullaniyorum cihaz ayarlarindan bip iygulamasina gittigimde dediginiz gibi bisey çıkmıyor. Android icin gecerli bi ayar mi bu?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.