Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.095
Cevap
799
Favori
1.460.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paycell hediye 50 TL numarasını taşıyarak gelene veriliyor. 30 gün süresi var,30 gün geçtiyse hediye silinir.
    Aynı numara ile 2 kere yararlanılamaz.
    Bu kriterlere uyuyorsanız hediye 50 TL tanımlanırdı.
    Bayi poslar dışında paket tanımlanırsa bakiye oldukça paket bittikten sonra 59 gün içinde tanimlanir ve yüklenir. Bakiye varsa paket suresi bittigi an gelir yeni paket. Ama bakiye yoksa bakiyeyi saglandk için 59 gün süre var,60.günde bakiyeyi yukleseniz bile paketi alamazsınız,kampanyadan çıkarılıyorsunuz,paketi alamıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Evet,bugün hemen payceli yukleyip fiziki kart yada sanal kart tanimlarsan olur.
    Hocam Merhaba,

Öncelikle bugün Sarı Günler tarifesine geçiş için şubeden işlem yaptırdım. Tavsiye için teşekkürler.

Birkaç Sorum var,

- Hediyeleri kazanmak için Dergilik, Lifebox, Bip, Goller Cepte, Fizy ve Dijital Operator indirdim. Gözden kaçırdığım bir şey varmı?

- Paycell uygulamasından 50 TL bedava almak için bugün gece saat 12 den önce uygulamayı yükleyip sanal kart oluşturdum ancak 50 TL gelmedi, beklemek mi gerekiyor veya hat tam olarak taşınmadan 50 TL gelmiyor mu?

- Annemin hattınıda buraya geçirmek istiyorum kendisi 1000 dk civarı konuşuyor ancak internet kullanımı çok az, 30 35 TL e kadar bir şeyler bulabilir miyiz?

Kendim araştırdım ancak en doğru bilgiyi sizden alacağımı düşünüyorum. Çok Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadirAykt -- 1 Temmuz 2019; 0:34:19 >

• BahadirAykt B kullanıcısına yanıt
    Hattınız taşınmadan yapmayacaksınız bunları,taşındıktan sonra yapacaksınız. Yüklediklerinizi silin ve hattınız taşındıktan sonra hattınız aktif olunca uygulayın.
    Anneniz içinse,1000 dakika heryöne dakika olsun 1 GB'da internet olsun dersen olmaz,ya hiç internet olmaz sadece 1000 dakika olur,yada internet + 500 dakika olur 25 TL 30 TL olur. İnternet +1000 dakika oldugu an 50 TL fiyatlandırması başlar.
    Siz seçiminizi yapın ne kadar internet olacak. İnternet olmazsa 1000 dakika paket bulunabilir tabi numara tasiyarak gelecekse.

iliniz şunlardan biri mi?
    Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa

eğer öyleyse +1000 dk veya 2gb hediye veriyor, 1000 dk seçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Temmuz 2019; 1:0:34 >
  • Hattım aktif olmadan telefon numaramla üye olmuş bulundum goller cepte bip ve Paycell e, beklesem aktif olana kadar aynı işlemleri tekrarlamam gerekir mi?

Olayı yanlış anlamışım sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hepsini siliniz,hattınız Turkcellde degilse hediyeler neden gelsin. Hattınız taşınınca tekrar yükleyin tanimlayin.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hayır, İstanbul
  • 30 Haziran son gün deyince gaza gelmişim. Uygulamaları siliyorum umarım hesap açmış olmam sıkıntı yaratmaz hat aktif olunca

• Hocam çok teşekkür ederim içime su serptiniz bayiden geçiş yaparken bizbize tarifesine geçirmiştim hat açıldıktan sonra 40 lira yükleyip turkcell.com.tr'den kampanyaya katıldım. Kendi otomatik yenilesinde para atmak sorun değil önceden bile yüklerim.

Paycell kampayasından geçen sene haziran ayında yararlanmıştım demek ki ondan gelmedi. Hocam birde Bip'te afet uyarı kanalı var belki görmüşsünüzdür. Ona katılamıyorum Turkcell kullanıcısı değilsiniz diyor. Bu benim için bir sorun olur mu? 31 gün vodafone'da kaldım 34. Gün tekrar Turkcell'e geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Haftalik Super ve Iddaa Paketini şuan birden ayni anda aliniz.Haftalik her bitişinde zaman geçirmeden hemen haftaliki tekrar aliniz. Son hafta 28.gün haftalik super + standart aylik aliniz. Yoksa bakiye artiyor siliniyor.
    Teşekkürler

• Şu yeni çıkan rahat paketlerle ilgili bi analiz bekliyorum

• Paycell kart 1 tl ye 10 mb kampanyası dün itibariyle bitmiş. Artık 1 tl harcamaya 5 mb veriyor.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• Paycell kart ile 1 TL harcamaya 10 kat internet kampanyası revize edilerek 5 kat internet şeklinde devam ediyor.
    Yani artık paycell kart ile 1 TL harcadığınızda 10 MB değil,5MB kazanılacak.
    50 TL harcama yapınca 500 MB geliyordu,artık 5 katı yani 250 MB gelecek. Neyse bu da fena değil. Kampanya hepten biter diye korkuyordum.
    Buyrun bugünkü paycell harcamamdan gelen internetler. Ufak tefek de olsa ödemelerinizi nakit değil,paycell kart ile yapın. 20 TL harcadım 100 MB geldi. Hattınıza yuklediginiz TL de harcama olarak kabul ediliyor.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 1 Temmuz 2019; 17:57:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zngdev67

Şu yeni çıkan rahat paketlerle ilgili bi analiz bekliyorum
    Ben her içerigi paylaşmıyorum,avantajlıysa,avantaj varsa duyuruyorum. Turkcell rahat ve Turk Telekom dijital dönüşümlü paketleri ölü tanıtımdır. Abone için bir avantajı yok. Rakamlar ortada. Kelime oyunlarından etkilenen kullanabilir.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Faturali hatlar icin sona ermedimi il e ozel kampanyasi ?

• emrah1607 E kullanıcısına yanıt
    evet, faturasız için dedim

• Tt ' de faturalı hat kullanıyorum, numaramı değiştirmeden turkcell e geçmek istiyorum, faturalı faturasız fark etmez, sadece içinde dergilik aboneliği olsun yeter. Bana f/p tarife önerir misiniz? Bu numarayı ilk turkcellden aldım +10 yıl önce 6-7 sene önce Avea ya geçtim. Selfy ve gnctrkcll için yaşım 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 2 Temmuz 2019; 10:5:35 >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Şuan en uygun fiyat/içerik Lifecell Hoşgeldin 5GB paketi.
    35TL=En az 9 GB internet. Planlı bilinçli şekilde turkcell hediye internet araçlarını kullanırsanız ayda 15 GB internet kullanabilirsiniz.
    Bu konuda şu yazımı okuyup analiz ediniz mutlaka.
    mobil giriş> https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138822310

• Lifecell Hoşgelgin 5 GB faturasızda paket yükledikten 30 gün sonra yeni aya girerken içeriğindeki 5 gb internet, dakika , smsler ve ayrıca gelen gelen hediye GB ların durumu ne oluyor? 30 gün sonunda siliniyor mu, devredip bitene kadar kullanılıyor mu?
  • oracal O kullanıcısına yanıt
    Kullanmadıkların silinir,bakiyen varsa paket yenilenir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.