Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.095
Cevap
799
Favori
1.460.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paycell 2GB ve 1GB kampanyaları eğer uzatılmazsa 30 Haziran(yani bugün) son gün.
    Hattımı taşıdıktan sonra 28 gün hediyelerle idare edeyim deyip paket yüklemesini geciktiren varsa bugün paycellden hattına en az 30 TL yükleyip paketini alsın. Bugünden sonra yapılırsa 6ay x 2 GB hediye kampanyasından yararlanamayacaklardır.

Buyrun kampanya bilgisi:

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

ARKADAŞLAR,
    Paycell 2GB ve 1GB kampanyaları eğer uzatılmazsa 30 Haziran(yani bugün) son gün.
    Hattımı taşıdıktan sonra 28 gün hediyelerle idare edeyim deyip paket yüklemesini geciktiren varsa bugün paycellden hattına en az 30 TL yükleyip paketini alsın. Bugünden sonra yapılırsa 6ay x 2 GB hediye kampanyasından yararlanamayacaklardır.

Buyrun kampanya bilgisi:
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/paycell-karttan-2-gb-hediyen-hazir

Sanal paycell kartıyla oluyor mu bir takımımın hattı bütün açılıyor

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Sanal karta 50 TL yükle +1GB Sanal karttan en az 30 TL hattina yukle +2GB (bugün son)
    olur. Paycell kart ile 1 TL harca 10 MB,100 TL harca 1GB hediye kampanyası da bugün son.
    Asıl önemli vurgun paycell uygulamasinda hediye 50TL bakiye,onu hemen aktif yap bugün. 50 TL hediye ile goller cepte paketi alıp 30 günde bedava 15GB internet rahat kazaniliyor.50 günde 20 GB gelir.

• Hocam bu 50 tl olayını hattı bugün alsak yapabilirmiyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet,bugün hemen payceli yukleyip fiziki kart yada sanal kart tanimlarsan olur.

• Dün eşimin hattını da sarı günler e geçirdim. Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam paycell harcamaya kazandığımız gbları kullanmak için de mi bugün son? Yoksa kazandıklarımız duracak mı?

• mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Paycell harcamalardan kazanılan GB'ların son kullanma tarihi 1 yıl olması lazım. Onda sıkıntı yok. Sadece ilk hattı taşıdığında verilen 500 MB 30 gün içinde olabilir,sonraki gelenlerin süresi 2020 ocak'a kadar geçerli olması lazım. Onun için bir araştırma yapıp kesin tarihi de yazacagim ama bugün son değil bu kesin.

• Anladım hocam teşekkür ederim. Peki, bu 1 tl 10 mb kampanyası bugün biteceğine göre bundan sonra harca mb kazan kampanyası var mı, bilginiz var mı?

• mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum 31 Aralık'a kadar uzatılır. Paycell-Turkcell arasında kampanya tanıtımı kopuk oluyor bazen kampanya devam ediyor ama bitmiş görünüyor.
    Yarından itibaren anlarız devam edip etmeyecegini. Devam etmezse paycell gelişimi durur kullanılmaz.

• 120tlye kadar taahhüt dahi verebilirim turk telekomdan geçiş yapıcam öneriniz nedir bol internet lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Sanal karta 50 TL yükle +1GB Sanal karttan en az 30 TL hattina yukle +2GB (bugün son)
    olur. Paycell kart ile 1 TL harca 10 MB,100 TL harca 1GB hediye kampanyası da bugün son.
    Asıl önemli vurgun paycell uygulamasinda hediye 50TL bakiye,onu hemen aktif yap bugün. 50 TL hediye ile goller cepte paketi alıp 30 günde bedava 15GB internet rahat kazaniliyor.50 günde 20 GB gelir.
    Sistem sanal kart oluşturmuyor sürekli hata veriyor bir yerde yanlışlık mı yapıyorum

• İşlem tamam

• Paycell hediyesi 50 TL'den 16.40 kaldı bakiye. Aylık goller cepte paketi 16.80 TL. Farkı ödeyip almak için bir taktik var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

120tlye kadar taahhüt dahi verebilirim turk telekomdan geçiş yapıcam öneriniz nedir bol internet lazım.
    15-20 GB internet yetiyorsa Lifecell Sarıgünler 15GB tarifesi 59TL şuan kampanyalı. Turkcell çizgisine göre çok iyi fiyat. Yada 20 GB Platinumlara 125 TL'den başlayan fiyatlarla geçersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Paycell hediyesi 50 TL'den 16.40 kaldı bakiye. Aylık goller cepte paketi 16.80 TL. Farkı ödeyip almak için bir taktik var mı?
    Hediye bakiyeyi arttiramazsın. Iddaa paketi 16.00 TL olmalı onu almıyor mu? 50 TL bakiye için daha önce tanımlayanlar için bugün son degil,sizin son gününüz ne zamansa o güne kadar geçerli.
    Aylik vermiyorsa haftalik hakkiniz geldiysr mecburen haftalik alacaksiniz.

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Haftalik Super ve Iddaa Paketini şuan birden ayni anda aliniz.Haftalik her bitişinde zaman geçirmeden hemen haftaliki tekrar aliniz. Son hafta 28.gün haftalik super + standart aylik aliniz. Yoksa bakiye artiyor siliniyor.

• Paycelle 50₺ yükledim, paycellden hattıma 40₺ yükledim.(en az miktar buydu) 40₺ harcama için 400 MB kazandım.

Daha sonra 40₺ yükleme yaptığım için 40₺ paket kazandım, yüklediğin kadar kazan kampanyası ile.

25₺ye HOŞGELDİN 1 GB tanımladım.

Paycellden haftalık 1 GB daha geldi. (Kampanya nedir bilmiyorum.)

Gelen hediye oldukça editleyeceğim, saat 12yi geçmedi umarım hocamın hatırlattığı kampanyalardan yararlanır aylık 1+1 2gb kazanırım.

Teşekkürler hocam.

Ekleme: Bereketli 1GB ile aylık 1GB geldi.
    Paycell kart ile haftalik 2GB geldi. (Kampanya nedir bilmiyorum.)

Ekleme2: 25₺ üzeri yükleme lifebox 10GB geldi.
    Haydi gel kampanyası ile aylık 1GB geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomatoes -- 30 Haziran 2019; 22:31:40 >
  • İddaa almıştım. 4 Temmuz'da bitecek o yüzden tekrar alamıyorum.
    Hediyelerin son kullanımı 2 Temmuz.

Neyse çok önemli değil. Zaten gollercepte sayesinde pakete sıra gelmedi 3 haftadır.
  • Perşembe günü paycell hesabıma sanal kart tanımladım ama hediye 50 TL fırsatlar kısmına gelmedi

Birde Lifecell Hoş Geldin 5 GB paketini Turkcell.com.tr üzerinden katılanların paketi her ay otomatik yenilenecek midir? Postan katılanlar yenilenmeyecek yazıyor SMS'le başvurmadım diye bende mi aynı durumdayım acaba

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.