Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.095
Cevap
799
Favori
1.460.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell faturaliya geri taşıyacaksanız diger operatorde hattiniz acildiktan 6 saat sonra geri taşıma başvurusu yapsanız da olur.
    Faturasızda ise durum biraz farklı.
    Turkcell faturasız tarifelerine geri taşıyacaksanız diğer operatörde 30 tam günü doldurmanız gerekmektedir.
    Turk telekom için selfy tc ayarlayabilirseniz selfy yaz paketi 8GB 27TL öneririm,8GB yetmezse 15GB Selfy Sosyal X Large 44 TL. Sil supur hediye GB ve yükle kazan teklifleriyle ayda ayrıca 10 GB gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 26 Haziran 2019; 20:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim yarın türk telekom taahhütüm doluyor turkcelle geçmek istiyorum fakat hat annemin üzerine o da burada değil onun kimlik fotokopisi ile gitsem geçirirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VORVZAKONE

abicim yarın türk telekom taahhütüm doluyor turkcelle geçmek istiyorum fakat hat annemin üzerine o da burada değil onun kimlik fotokopisi ile gitsem geçirirler mi?
    Tanidik calisan varsa yapar ama normalde sanmiyorum.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    hocam peki faturalıdan faturasıza nasıl geçiş oluyor
  • quote:

hocam peki faturalıdan faturasıza nasıl geçiş oluyor
    Oyle bi gecisi hic yapmadim ama sanirsam onun icin bayiiye gitmene gerek yok. Mh ile halledilebiliyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Oyle bi gecisi hic yapmadim ama sanirsam onun icin bayiiye gitmene gerek yok. Mh ile halledilebiliyor galiba.

Alıntıları Göster
    aradım 30 lira + 13.90 telsiz ücreti istediler hiç gerek yok başka operatöre geçerim
  • quote:

aradım 30 lira + 13.90 telsiz ücreti istediler hiç gerek yok başka operatöre geçerim

Alıntıları Göster
    O 30 lirayi sana sonra tl olarak geri veriyorlar oasi herek istersen bi sor onu.

• mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Her 50 TL yüklemeye verir,3GB birden almak istiyorsan ayri ayri 50 TL yani 3x50TL yükle. Yada gb ihtiyaç yoksa sonraki aylara birak. 3 x 1GB kampanyasini 1 haftada da alip kullanabilirsin 3 ayda da.

• Teşekkür ederim hocam gb ihtiyacım yok aslında ilk ay ama kart donmasın diye kartı kullanacağım o nedenle sordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tt ye başvurduk umarım 30 undan önce işlem hallolur. Turkcell 30una kadar dedi kampanya icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar,

Bu konudaki her sayfayı okuduktan sonra turkcellle geçmeye karar vermiştim, bu sabah itibari ile geçişim gerçekleşti. Hemen hediyelerimin bir kısmını kaptım, bir hafta şimdiden pakete ihtiyacım olmayacak gibi. Geriye sadece Paycell ve GollerCepte kaldı, onları da zaman kaldıkça halledeceğim.

Ufak bir de sorum var, olabilidiğince paket yapmamaya çalışacağım, evde ve okulda wifi mevcut, mobil veri için 8 gb internet yeterli olacak diye düşünüyorum bir ay için, yetmezse paketle genişleteceğim. Bir ay dolmadan paket almak avantajlı oluyor sanırım, 30 tl civarında, hangi paketi önerirsiniz? Lifecell 5GBın çok övüldüğünü okudum, daha uygunu varsa ona geçmek isterim.

Konu sahibi başta olmak üzere paylaşım yapan herkese teşekkürler, öğrenci bütçeme çok fayda sağlayacak gibi görünüyor.

Düzenleme: GollerCepte uygulamasının farklı versiyonları var; 1903, 1907 gibi, avantaj açısından bir farkları var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomatoes -- 27 Haziran 2019; 17:26:18 >

• Tomatoes kullanıcısına yanıt
    Gollerceptenin her versiyonunda hesabın ortak görünür hiçbir fark yok kullanım açısından. Sadece tuttuğun takımın uygulamasını kullanabilmen için çeşitlendirilmişler.

• mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Tomatoes kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bol goller

• Herkese iyi akşamlar, Turkcell'de 2 tane faturalı hattım var. Birinin kontratını 15.06.2019'da yeniledim 46 TL'den diğerininde şimdi 19.07.2019'a kadar kontratını yenilemem gerekiyor. Şimdi Turkcell Rahat tarifeyi gördüm. Bu tarifeye geçebilen bir arkadaş varsa nasıl yapıldığını anlatabilir mi acaba? Bana kağıt imzalamanız lazım dediler. Birde şimdi kontratını daha önceden yenilediğim hattımı da bu tarifeye geçirmeme izin verirler mi? Bilgili arkadaşların aydınlatmasını rica ediyorum. Müşteri hizmetlerinden pek fazla anlayamadım bu işi. Bİrde galiba bu rahat tarifede sabit ücret yokmuş ve o ay paket seçilmesse sadece 2.32 TL telsiz kullanım ücreti olan fatura çıkıyormuş.
  • Paycellden hattima 40 lira yükledim haydi gel kampanyasindan 2 GB yüklenmedi. Sorun ne olabilir ?

• Salla kazandan 10 TL mobil ödeme geldi nasıl kullanabiliriz var mı bir tavsiye?

• emrahakt E kullanıcısına yanıt
    2 Haziranda taşındıysa hattın bugün yükleme yaptıysan haydi gel 2GB gelir,birkaç saat geç geldigi oluyor. paycell 2gb da birkaç saat gecikebilir. Bazen sabah 7'de tanimlandigi oluyor aksam 8'de yuklesen de.
    Bip Eflasyonla mucadele 2GB 'ı yarın akşam çek.

• Annemi Türk Telekom’dan geçirdik yeni, uygun tarife var mıdır acaba az internetli az dakikalı? 25 lira civarlarında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Annemi Türk Telekom’dan geçirdik yeni, uygun tarife var mıdır acaba az internetli az dakikalı? 25 lira civarlarında?
    25 TL 'ye Ayda 3GB + Heryöne 500 dakika var. Kampanyalı bir paket. Açıkcası Turkcell şartlarında kaçırılmaması gereken bir paket.
    1 GB kendi interneti.
    2GB 12 ay boyunca kampanya dahilinde her 30 günde yüklemeye gelecek.

Hoşgeldin 1GB Paketi:
    +1GB x 12 ay Bereketli 1GB hediyesi:
    www.turkcell.com.tr
    Yaza Özel Fırsat: Bereketli 1GB Kampanyası
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/bereketli-1gb-kampanyasi

+1GB x 12 ay Haydi Gelden:

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Haziran 2019; 2:55:25 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.