Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: skmg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.088
Cevap
800
Favori
1.459.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dokunmayın,oynayın gitsin. Paket yenilene tarihlerine çok güvenmeyin son güne hak bırakmayın. Sen son gün 2 gün sonra sanırsın hakkini oynamaz bekletirsin bir bakmışsın bekleyen haklar silinmiş yeni haklar tanimlanmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #BilginizOlsun #Avantaj
    Bizbize tarifesinin avantajı:
    Hattınıza 25TL ve üzeri yükleme yaptığınızda aylık her yöne 60 dakika konuşma kazanırsınız. Kampanyadan yararlanmak için SAAT yaz 2200'a gönder.
    (Numarasını taşıyarak gelenler 6 ay dolunca yararlanabilir)
    Detaylı güncel bilgi için:

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 25 Haziran 2019; 4:14:46 >

• Yeni verdiği hakları da oynadım hocam. Ama zaten hak bırakmamıştım. İşin garibi yeni paket de almamıştım kendi para kesmeden otomatik tanımladı. Benim korkum benden para talep etmeleri. Bir de bu paycell kart hediyesiyle almış olmama rağmen. Bu haklar sürekli her hafta yenilenecek mi benim onayım olmadan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Haftalik super paket yani haftada 5 maç veren yenilenmez normalde,her bittigi gün tekrar alirsin ama bu uygulama çok ilginç hatalar veriyor.
    Ben ilk tasidigimda aylik iddaa paketi 3.5 TL idi,oysa haftalik 3.5 TL idi. Yani 3.5 TL verdim 4 hafta 12 maç oynadim. Sonra uyandilar bu seferde haftalik fiyati aylik paket fiyati yaptilar. Goller cepte paketleri degisik araçlarla alinabiliyor,birinde farkli digerinde farkli şablon ve fiyat iyice karistirdilar.
    Sen paket yenileme tarihini ve saatini takip et,yenisi gelmezse,ucretsiz 1 mac hakki geldiyse onu oyna ve hemen hediye bakiye ile paket al.
    Yalniz bakin,hediyeleri ayni güne yığmayın çok internete ihtiyaç yoksa. Oynadiginiz maclari güne yayin,bir güne 2 maç düşsün,bir güne 5 maç basmayin. Tamam bir günde oyna ama maç günleri farkli olsun biraz.
    Ayrica paket yenilene tarihi saati saatinedir,saat kaçta yuklendiyse o saatte silinir. Benim paket 21.33'de bitecekti,5 dakika geç kaldim 2 maç hakkim silindi. Gece sonunda saat 23:59'da son sanmayın,saat kaçta aldinsa o saatte silinir.
    Bir de,paycell hediyesi 30 günde bitmezse silinir,bu yüzden hem haftalik paket hem aylik birden alin,ve hediye tarihinin bitmesine 2 gün kala diğer aylik paketi alın.

• Teşekkür ederim hocam. Bakalım yeni yenileme tarihinde ne yapacaklar. İnşallah silinir de uğraşmayız fazla.

• Hocam hediye gelen paycell 50 TL yi harcamayacaktım bitmesine 2-3 gün kala alacaktım herşeyi ama şuan telefonla konuştuğumda dk dan düşmüyor paycell hediye bakiywden düşüyor bunu engelleyemiyor muyuz

Bu arada çok teşekkür ediyorum konu çok bilgilendirici turkcell e geçtim geçen hafta hayat burdaymış

Düzeltme olarak o harcadığı 50 TL yazan sanırım paycell dk hediye etti ondan öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 25 Haziran 2019; 10:26:53 >
  • Hocam taşımayı dün başlattım. Elimde geçen sene aldığım ve aktif ettiğim paycell kart var hat açıldıktan sonra tekrar tanımlasam hediye 50 tl verirler mi

• Hocam bunlara bide ile özel kampanyası eklersek tadından yenmez. Teşekkür ederim faydalı bilgiler için.. Lifecell hoşgeldin 7 gb +haydi gel 2gb+enflasyon mücadele 2gb+ile özel 2gb(gaziantep) yani sadece bu haliyle 13gb. 12ay 45.tl..tek olumsuz tarafı sene başında türkcell den taşınıp Türk telekoma gittim dönünce tekrar vergi alınacak olması..

• Hocam enflasyonla mücadele 2 gb her ay mı tek aylık mı?

• Hocam bakınca bende emin olamadım

• 30 haziran son demişsiniz ama 1 sene devam edebiliyor muyuz 35 TL ye

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone456

Hocam enflasyonla mücadele 2 gb her ay mı tek aylık mı?
    18 temmuza kadar her 45 TL lik paket alımında geçerliymiş
    BiP üzerinden belirtilen katılımın 1 kez sağlanması kampanya süresince 45 TL ve üzeri her paket yüklemesinden 2GB hediye kazanması için yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: takdag90

30 haziran son demişsiniz ama 1 sene devam edebiliyor muyuz 35 TL ye
    son geçiş 30 haziran, geçtikten sonra 12 ay yenilenecek

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yani faturasızlar yararlanabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone456

Anladım hocam yani faturasızlar yararlanabiliyor
    evet dikkat edilmesi gereken şey TL yüklemek yetmiyor TL ile paket almanı istiyor ve 18 temmuz son

• TURKCELL LIFECELL SARI GÜNLER 15 GB - 59 TL TARİFESİ KAMPANYASI

Yoğun ilgi ve yoğun talep üzerine Turkcell'in bugün (26 haziran) yada yarından itibaren Lifecell Sarı Günler 15GB 59TL tarifesi kampanyasını tekrar başlatacağı konuşuluyor. Neredeyse kesin gibi. Yararlanmak isteyen forumdan ve turkcell websitesinden,yada turkcell musteri hizmetlerini arayıp konuşarak kesin bilgi sahibi olabilir.
    Kampanya ile ilgili Sıcak Fırsatlar bölümünde aktif konu bulunmakta.
    Turkcellde 15GB demek aslında 25 GB demek(uygulamarda geçerli 25GB hediye hariç).Bunun nasıl oldugunu bu konunun özellikle ilk 4 yazısı başta olmak üzere konudaki yazılarda detaylı anlattık. Uygulayın,1 kuruş masraf yapmadan ayda 10 GB'a yakın hediye internet kullanın.
    Kampanyanın resmi websitesi>

Siteye tiklamak istemeyenler için görseller:

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 26 Haziran 2019; 5:55:56 >

• Hocam hemen tt ye geciyorum eşimi ozaman. Umarım 2 gün de bitmez.

Saygılarımla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu paycell kartın ilk üç ay her 50 tl yüklemeye 1 gb hediyesi var ya, ben şimdi kartıma 500 tl yüklesem bana direk 3 gb verir mi?

• herkese merhaba 10 gün sonra turkcell faturalıdaki taahhütüm bitecek ve turkcell her zamanki gibi eski müsterisine saplamaya çalışıyor, bir adet kazık tarife dışında hiç birine geçişe izin vermiyor.

Ben de turk telekom faturasıza geçmeye karar verdim, biraz aradım ama bulamadım tam cevabını şimdi soracağım sorunun. Diyelim Turk telekoma geçtim faturasız olarak, turkcellin beni yeni müsteri olarak görmesi için turk telekomda ne kadar süre kalmam gerekli buna net bir cevap verebilir misiniz? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.