Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: skmg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.088
Cevap
800
Favori
1.459.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen yıl lifecell fırsat paketini kullanıyordum. 1 sene sonunda hattımı 30 günlüğüne vodafone’a geçirdim. Vodafone resmen bitmiş bu ayrı bir konu gerçi ama yinede belirtmek istedim. Ben lifecell hoş geldin paketini almak istiyorum yanında 2 gb de haydi gel var. Birde gördüğüm kadarıyla paycell’den paket yükleyince 2 gb daha veriyor bende geçen yıl aldığım paycell kartım vardı onu kullanmaya devam edebilirsem bu paketten yararlanabilirim sanırım. 180 gün dediği kısmı anlamadım ama kullanabilirsem güzel olur.

Edit: ilk sayfayı okuyunca aklıma şu takıldı birde telsiz vergisi meselesi var mayıs ayına kadar vergiyi ödedim. Vodafone”a geçtim ama vergi çıkmadı. Şimdi Turkcell’e dönünce vergi gelecek diye biliyorum bu vergiyi peşin mi alacaklar yoksa taksit taksit almaya devam edecekler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 23 Haziran 2019; 19:56:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 19'unda eşim Akaysa TİM'den başvurusunu yaptı. Başvuru yaparken özellikle Sarı Günler Tarifesi'ne geçiş yapmak istediğini belirti. İnternette 20'sine kadar devam etmesine rağmen artık bu tarifeye geçiş almadıklarını okuduğunu söyledi. Mağaza yetkilisi kesinlikle sorun olmayacağını belirtmiş.

Hemen aynı gün başvurunun alındığına dair mesaj geldi. 22'sinde sabah 5 de geçiş işlemleri tamamlanacaktır diye mesaj geldi ve geçiş tamamlandı. Hemen kartı taktık ev kullanmaya başladı eşim.

Mevcut durum da bu;

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Hocam seçim, oy derken geç cevap yazabildim kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 23 Haziran 2019; 21:43:20 >

• Lifecell sarı günler paketini kaçırdığımı çok kötü oldu ,

1000 dk en az 8gb paketli Turkcell öneriniz var mıdır , numara taşıma ile gelinecektir.

Fiyat çok yüksek olmazsa seviniriz.

Faturalı veya Faturasız farketmez
  • Merhaba benim bir konuda bilginize ihtiyacım var. Paycell (50 TL sanal kart) ile goller cepte haftalık üyelik aldım.5 hakkımı kullandım. Yeni hafta geldi(24 haziran) 5 hak daha verdi ancak ben herhangi bir yenileme vs yapmadım. Bakiye de azalmada yok Paycell de düşüm de yok. Sizce bir hata mı var yoksa bu haklar herkes için pazartesi günü mü yenileniyor? Numara taşıma 19 unda gerçekleşti ve o gün maçları oynadım.

@Mobil Uzman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 24 Haziran 2019; 0:30:20 >
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Sanırım haftalık super paket aldiniz. Evet,goller cepte uygulaması ilginç hatalar veren bir uygulama. Bu hata geneklikle abone lehine olmakla birlikte aleyhine de olabiliyor. Mesela aynen siz gibi benim haftalik super paketimde ilk aldigimda 4 maç oynadigim halde bir baktim 4 maç geri gelmiş oynamamis gibi olmuş.
    Bu bir yana,bir hafta ücretini ödedigim halde 5 maç hakki gelmedi. Son hafta bakiyem artiyordu,1 haftalik paket daha alma hakkim vardi ama yenileme tarihi gelmesine ragmen bana paket alma hakkı vermedi. Mesela son hafta oynama hakkim ayin 22'si olmasina ragmen ayin 20'sinde paketimi sıfırladı ve son güne biraktigim 2 maç silindi. Oysa 22'sine kadar zamanı vardı. Burada 20'si dogru tarih ama uygulama bana 22sini göstermiş,ekranimda 22si yaziyordu. 2 gün fazla verdigi tarihi dikkate almamis ama biz ekranda yazana göre hareket ederiz,biz hakliyiz ama inceledik ayin 20si son günmüş dediler,20si son günse ekranima 20si yazmaliydilar,bizi yaniltmamaliydilar. Goller Cepte,Bip,Hadi ve birçok uygulama Turkcell iştiraki yurtdışı sanıyorum Hollanda merkezli bir firmata ait. Araştırmalarıma göre Turkcellden bagimsiz bir firma aslinda,işbirliği var. Hatalar birebir Turkcell tarafindan degil,bu firma ekibi tarafindan incelenip degerlendiriliyor.
    Saniyorum bu hafta sizden ucret almadan yeniledikleri paketin ucretini başka hafta satin aldiginiz paketi vermeyerek telafi edeceklerdir,itiraz ederseniz de inceleyip hatali bir durum yok diyeceklerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 25 Haziran 2019; 3:17:42 >

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Bip varken heryone dakika sorunu asla yaşamazsiniz,Bip'e karşı önyargılı olan ben,50 gün paket almadim Bip ile konuştum. Alışınca değerini anlarsiniz.
    Lifecell Hoşgeldin 5GB ( +2GB haydi gel +2GB paycell kampanya +2GB twitter face ) + turkcell hediye avantajlariyla ayda 15GB civari internet kesin kullanirsiniz. Heryone 500 dakika ve ayda 2000 dakikadan fazla bip heryone. Fiyati 35 TL,kampanya 30 Haziran son.
    Hoşgeldin 7GB alirsaniz farkli olarak heryone 750 dakika,ve Eflasyonla mucadele +2GB hediyesi fazladan alirsiniz 5GB paketine göre. Bu şekikde 7GB + 2GB haydi gel + 2GB Eflasyonla mucadele + 2GB face twitter + 2GB paycell kampanyasi +uygulamalarda geçerli 20 GB = 45 TL
    Tabi bunda da bol bol bip dakika var ayrica.
    +her iki pakette de paycell salla kazan goller cepte dergilik gibi bir sürü hediye internet araciyla ayda en az 5GB hediye internet gelir.

Bu paketler ve içerdiği internetler konusunda detaylı görselli bir yazı paylaşacagim,30 hazirani bekliyorum. Nereden nasıl hediye kazanılır tekrar görselli anlatacagim.
    Bu konunun ilk sayfasındaki ilk 4 yazıyı mutlaka okuyun.

• Turkcell Faturasız Lifecell Hoşgeldin 7 GB (45 TL) Paketine Numarasını Taşıyarak Gelen Abonenin Alabileceği İçerikler..

+7GB Paket Ana İnterneti
    +2 GB Haydi Gel Kampanyası 35TL üstü paket alana
    +2GB Bip Üzerinden Eflasyonla Mücadele Kanalından
    +2GB Paycell Kartina 50 TL Yukleyip,Paycell Uygulamasindan Hattina en az 30 TL yükleyenlere
    +1GB Telefon numarası tanımlı Paycell kartına en az 50 TL yükleyene her 50 TL yüklemede 1GB (sadece 3 defa)
    +20 GB Sadece Seçilmiş Belirlenmiş Uygulamalarda Geçerli
    +1GB 30 günde bir Dergilikten "ücretsiz" dergi-gazete indirene
    +Heryone 750 dakika
    +Turkcellilerle Haftasonu Sınırsız Konuşma
    +Bol bol heryöne Bipden Ara konuş

Hediye İnternet ve Diğer Hediye Kazanma Araçları
    + Dijital Operator Uygulamasında Salla Kazan
    + GNC Uygulamasında Yumurta Çatlat
    + Bip Uygulamasından Surpriz Nokta
    + Bip Uygulamasından Kim1GB İster( Hergün yarış,haftada 1 Kazan)
    + Goller Cepte Uygulamasından Her Hafta Ücretsiz Maç sonucu tahmin et,her gole 100 MB kazan
    + Paycell kartınla her 5TL harcamaya 5MB,Her 10 TL harcamaya 100 MB,Her 100 TL harcamaya 1 GB Hediye
    + Bip Eflasyonla Mücadele Kanalı Hediye İnternet
    + Bip Turkcell Online Mağaza Kanalında Kampanyaları İncele İnternet Kazan
    + Her 30 günde bir Salla Kazan 2.hediyesi olarak Dergilikten "ücretsiz"dergi yada gazete yükle 1GB haftalik internet kazan.
    + Goller Cepte Uygulamasini başkasina davetiye ile yüklet 500 MB kazan.
    + (meşhur) Bipde #Senyapdiye kampanyası.(En fazla internet kazandıran kampanya.(Başladığında buradan hemen duyuruyoruz)
    + Bipden Hediye Yarışı (Ben sevmedim hiç yapmiyorum,zaman alici)
    + Bip Yıldızları
    (Unuttuğum olabilir,eklenebilecekler varsa lütfen buradan bu yaziya cevap yazarak bildiriniz)

……………………………………………………………

Lifecell Faturasız Hoşgeldin 5GB Paketinin 7GB Paketinden Farkları
    # Lifecell Hoşgeldin 5GB paketinin ana internet paketi 5GB,Lifecell Hoşgeldin 7GB paketinin ana internet paketi 7GB içerir.(Zaten adından belli)
    # 10 TL Daha ucuzdur. Lifecell Hoşgeldin 5GB > 35 TL,Lifecell Hoşgeldin 7GB > 45 TL
    # Heryöne 250 Dakika daha azdır. Lifecell Hoşgeldin 5GB paketinde Heryöne 500 dakika vardır,7GB paketinde 750 dakika.
    # Lifecel Hoşgeldin 5GB paketi 45 TL'den ucuz olduğu için Eflasyonla Mücadele Kampanyasından +2GB hediye alamaz,Lifecell Hoşgeldin 7GB paketi 45 TL ve üzeri olduğu için Bip Eflasyonla Mücadele servisinde +2GB hediye alır.

Bu farkların yanında 2 paketi kullananlarda paycell 2GB,Facebook+Twitter 2GB,Haydi Gel 2GB ve diğer yukarıda yazdigim hediye araçlarından aynı hediyeleri alabilme imkanına sahiptir.

Turkcell kampanyaları için:

Turkcell diger kampanyalar için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 2 Temmuz 2019; 12:47:9 >

• TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• Vodafonedan geçişim tamamlandı genc turkcellinin 40 tl lik pakedine geçicem okaldı artık

• sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Benim önerim Lifecell Hoşgeldin tercih ediniz. Gece-Gündüz bölünmesinden sonra pişman olunuyor.

• Vodafoneda 3 sabah 3 gece kullandığım için alışkınım hocam lifecellde sms az oda beni sıkıntıya düşürüyor

• sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom Selfy paketlerde neden 5000 SMS veriyor,Whaptsapp varken SMS kullanan var mı halâ diyordum demek ki senmişsin SMS sömüren.

• İnterneti azalınca sms üzerinden konusan biriyim hala

• Akıyor internet maşallah bir günlük 2 gb hazırda duruyor birde bir haftalık toplam 3 gb var onuda tutuyorum köşede
    Edit: lifebox hediyeside tanımlandı üstüne haydi gel ile aylık 2 gb aldım şuan paycel sayesindede 400 mb geldi . Ha bide turkcellilerle hafta sonu sınırsız konuşma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunset58 -- 24 Haziran 2019; 9:41:51 >
  • Merhaba,
    Eski Turkcell'li olarak Vodafone'a geçtim ama pek memnun değilim. Tekrar Turkcell'e numara taşıma ile avantajlı bir paket bakıyorum ama bana sundukları uçuk fiyatlar. Bana önerebileceğiniz 750-1000 Dk konuşma 5-6 Gb arası internet bir paket var mı? Diğer Bip , Facebook vs hiç biri gerekli değil.
    Teşekkürler
  • benim de şu hediye kovalamaları bırakıp 35 TL 9GB doğru düzgün bir paket kullanasım var

• Hocam bir şey soracağım vodafonedan geçiş yaptım ama internet harcaması anormal fazla geliyor bana lte ile indirme güncelleme yapmama rağmen sadece gezinmede 2 gb yedi çok anormal harcama yaptı ikisidw 1 günlük hediyeydi
    Edit: hangi uygulama diye bir baktım wp açıldıktan itibaren 2gb yemiş nası yemiş bende anlamadım sohbet yedeği almadım yada güncellemede yapılmadı ama sabah 5 ten itibaren harcaması 2gb çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunset58 -- 24 Haziran 2019; 12:13:38 >
  • Bende diğer hattımı taşımak istiyorum ama bir türlü Turkcell dönüş yapmıyor. Varmı burdan yardımcı olabilecek kimse ? 😳

• Hocam paycell den hediye 50 tl ile goller cepte haftalık paket almıştım 5 hakkımı da bitirdim. Daha paketin bitme tarihi gelmeden bugün bana otomatik 5 hak daha tanımlamış. Ekstradan bir ücret talep ederler mi? Hatalı bir uygulama demiştiniz ama bu kadarını beklemiyordum. Şimdi o 5 hak ne olacak. Benden ücret isteyecekler mi? Bunu nasıl iptal ederim?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.