Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.074
Cevap
800
Favori
1.459.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Firsatlar menüsü,sonra hediyelerim menusu.. Ekran görüntüsü paylasabilirsen inceleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    18 haziranda tamamladim 100 tl'yi hediye gelmiş. 17 haziran babalar günü deyince her tarafta kampanya tarihleri arasindaydi bu sene. 17 Hazirani hariç tutmalari saçma olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Haziran 2019; 1:29:5 >
  • valla ben de iki gün önce sordum bana öyle dediler, harcama yapmadım ben de
    saçmalıyorlar bi yerde 16 yazıyor bi yerde 21

• sanırım 50 ₺ yatmış. Duruyor şimdilik orda. Peki bu 35₺ nedir?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Paket alma hediyeleri bitirmeden. Bu konuda anlattigim sekilde hemen goller cepte haftalik super paket ve aylik standart paket al haftada 8 maç oyna internet kazan. Yalniz super paketi 7 günde bir bitince tekrar hediye bakiye ile alacaksin geciktirmeden.
    Konuyu okuyup uygulayanlar gelip tesekkur ediyor 3 haftadir paket almadim internet yine de artiyor sayenizde diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Haziran 2019; 13:5:19 >
  • İnternet paketi alma diyorsan zaten zibille data var hocam. 1 ayda bitmez hayatta. Ben 10gb lık tarifeye geçiş yaptım. 10gb o + 20gb ilk gelen hediye + 30gb Bip interneti? diyor (bunun ilk sayfada yazdığını görmemiştim) +2 küsür gb sağdan soldan gelen derken bu 50₺’lik puanı kullansam kullanmasam farketmez sanırım,gelecek olan data yine. 50₺ 1 aylık değilde daha uzun süreli olsaymış daha anlamlı olurmuş sanki.ilk ay dataya kusucazda bakalım bundan sonrası nolcak.
    Hocam o 35₺’lik turkcell mobil ödeme nedir peki? Ne bakiyesi?
    Bu arada Tabiki eline koluna sağlık. Bu kadar bilgilendirme için allah razı olsun👏🏻

• Lifecell sari gunler tarifesi ile ilk defa turkcele gectim. Bimcell de iken internet paylasma yapiyordum. Turkcelde bu durum nasil, kimi yapiliyor diyor baskadi parali diyor. Net bir bilgi bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Bu hafra içerisinde önce mesajlarımda da yazdım BABALAR GÜNÜ 10 TL PAYCELL HEDİYESİ kampanyası için yarın son gün. 13 Haxiran ve 21 Haziran tarihleri dahil arasında toplamda 100 TL alışveriş yapana 10 TL paycell hediyesi. Bu şekilde 5 ayın kart ucreti karşılanmış oluyor. Harcamalarınıza,hattınıza yapacaginiz TL yuklemesi de dahil. Eğer yakinda zaten hattiniza tl yukleyecekseniz yarin yukleyin ve 100 TL harcamayi da doldurun 10 TL gelsin. Bu tür kampanyaları illa ihtiyaciniz olmasa bişeyler alın 10 TL kazanın mantigiyla önermiyorum;şöyle ki,zaten yakin zamanda 100 tl civari bir alişveriş yapacaksaniz yarin paycell ile ödeyerek yapin 10 TL kazancli olun mantigiyla öneriyorum.
    A101-BİM,Migros ve birçok giyim magazasinda kullanilabiliyor. Evimin karsisindaki büfede ve manavda bile kullanabiliyorum ilginç şekilde. Bazen cihaz karti okuyamiyor,2-3 kere denesinler. Pos cihazinda yandan kaydirip çekerek kullanilmasi lazim.

bugün 50 TL daha harcadım toplam 100 oldu, bakalım gelecek mi bana hediyesi

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Bugün internet paylaşımı yaptıktan sonra bana gelen sms:
    Guvenli bir sekilde internet paylasimi yapmak icin asagidaki linke tiklayarak Hizli Giris yapabilirsiniz
    turkcell.li
    Internet Paylaşımı
    http://turkcell.li/internetpaylas
    Internet paylasimi hizmeti ucretsizdir, Hizli Giris yapmadan devam ettiginizde de internet paylasiminizi ucretsiz olarak yapabilirsiniz. B002

• an itibariyle taşıdım hattı yazılanlara göre tek farklı durum e mail alınmadı ve bizbizeye başlatmadı diğer tarifeye aldı bizbizeye geçmek için açılınca müşteri hizmetlern ara geçirirler direk dediler artık açılmasını beklemek kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Bugün internet paylaşımı yaptıktan sonra bana gelen sms:
    Guvenli bir sekilde internet paylasimi yapmak icin asagidaki linke tiklayarak Hizli Giris yapabilirsinizhttp://turkcell.li/internetpaylas Internet paylasimi hizmeti ucretsizdir, Hizli Giris yapmadan devam ettiginizde de internet paylasiminizi ucretsiz olarak yapabilirsiniz. B002
    O mesaj sonradan bana da geldi

• arkadaşlar 2 ay önce turkcelle taşıdım faturasız olarak. 60-65 lira civarında bol internetli bi paket önerebilir misiniz faturalı olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Lifecell sari gunler tarifesi ile ilk defa turkcele gectim. Bimcell de iken internet paylasma yapiyordum. Turkcelde bu durum nasil, kimi yapiliyor diyor baskadi parali diyor. Net bir bilgi bulamadim.
    Gelen tepkiler üzerine Turkcell intermet paylaşımını ucretli yapmaktan vazgeçti. Telefonunuzun teknik özelliklerinden ve menulerindeki gerekli ayarlari yaparak interneti paylastirin. Mobil Erişim Noktasını aç vb..
    Turkcell üzerinden bir servis ayari yapmayiniz.

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Ya birader dün sorsaydın Sarı Günler 15GB 59TL en avantajlisiydi kaçmazdı 20 haziran sin gündü. Bi arayabilirmisin bugün hemen geçirebilirler mi,geçirirlerse internrt 15 GB mı, 7.5 GB mı olur sor.
    Öbür faturali tarifeyi de kaldirmislar işin ilginci. Sanıyorum 10 gün içinde yeni 2 tarife duyuracaklar. Olmazsa bekleyin birkaç gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Haziran 2019; 22:18:29 >
  • aradım da geçmiş süres, 54 e 10 gb 80 e 15 gb önerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

sanırım 50 ₺ yatmış. Duruyor şimdilik orda. Peki bu 35₺ nedir?

@__kadıköyRAP__
    Bu arkadaşı unuttuk,bu resimde görülen mobil ödeme nedir,nereden gelmiş olabilir. Nerede kullanılır. Bana sadece salla kazandan be GNC yumurta çatlattan geliyor ama 5TL sadece. Arkadaş bakiye mi kaydırdı acaba,yada bir yanlislik yapip mobil odememi doldurdu. 35TL baya fazla.

• Hocam aynı 35 tl bende de var anlam veremedim lütfen aydınlatın.

• Hocam bir de şöyle bir mesaj geldi. Nedir bu neye yarar fikrim yok. 3 ay sonra benden otomatik ücret alırlar mı?

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar orada gördüğünüz 35 TL bakiye sizin mobil ödeme limitinizdir. Orada da yazıyor zaten "mobil ödeme" diye. Yani bir bakiye değildir, bu ay 35 TL mobil ödeme yapabilirsiniz anlamına geliyor. 3. Aydan itibaren bu tutar faturasız hatlar için 500 TL olur. Faturalı hatlar için tam bilmiyorum ancak 200-300 TL'ye çıkıyordu sanırım. Eğer harcama yaparsanız o tutar fatura edilir ve 3 ayda bir 5 TL mobil ödeme kullanım ücreti kesilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiaçıksarıdesene -- 21 Haziran 2019; 23:3:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.