Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.068
Cevap
798
Favori
1.458.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,özellikle turkcell'e hattını taşıyarak gelen yada yeni hat alarak yeni turkcell abonesi olanlar bu konunun ilk 10 yazısını,mümkünse tüm sayfaları mutlaka okusunlar,anlasınlar. Turkcellde belki aylar belki yillarca surecek aboneliginiz boyunca kullanacaginiz birçok avantajı,hediye internet alma taktiklerini,yöntemlerini öğreneneksiniz. Okudukça ben nereye geldim diyeceksiniz ve memnun olacaksınız. Uzun yazılarda tabiki kafanız karışacaktır,sorularınızı cevap panelinden sorunuz. Musait oldukça,zamanım oldukça cevap yazarım. Konuda cevap yazan başka bilgili arkadaşlar da var. Biri yanlış bilgi verirse başkası uyarıyor rahat olun.
    Sorulariniza hemen cevap gelmeyebilir,birkaç saat arayla konuyu yada bildirimlerinizi kontrol ediniz.
    Konuyu mutlaka forum favori butonundan favorileyin ki güncel fırsatlardan,kampanyalardan ve hediye yöntemlerinden zamanında haberiniz olsun. Bazen kampanyalar ve hediyeler günlük hatta saatlik olabiliyor.
    Mesela lifecelll ikon izleme tiklama kampanyasinda forumda birçok kişi 1 saat 2 saat geç haber aldigi için aylik15 GB hediye interneti kaçırdı.
    Şunu bilmelisiniz ki bu konuda güncel lampanyalar ve firsatlar,hediye(beleş) internet kazanma yöntemleri (tamamen yasal) detaylı anlaşılır şekilde anlatılacak. Gerekirse görseller sunuyoruz,ve resmi linkleri de veriyoruz.
    LÜTFEN SORUNUZU YAZMADAN ÖNCE KONUNUN ÖZELLİKLE İLK 3 SAYFASI İLK 10 YAZISI BAŞTA OLMAK ÜZERE,KONUDAKİ SAYFALARI BİR GÖZDEN GEÇİRİN.
    LÛTFEN ÖZELDEN DEĞİL,BURADAN SORUNUZU YAZIN Kİ,SORU ve CEVAPTAN HERKES YARARLANSIN. BİLMELİSİNİZ Kİ,FORUMA GİRDİĞİMDE ÖNCE KONULARDAKİ SORULARI CEVAPLIYORUM,SONRA ÖZELDEKİ MESAJLARI KONTROL EDİYORUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yoğun talep gelince kapattılar demek ki.

• Konuyu takip

• Vodafonenun reZil çekim gücü saolsun geçmeyi planlıyorum artık sanırın gnc paketinden yapıcam 40 liraya hattı taşırken faturasızda biz bize tarifesine uygulatıp ardından gnc den mi pakedi almalıyım , bide bu ek uygulamalar ne kadar yer kaplıyor telefonda , vede lifebox gnc içinde bi ücretsiz depolama alanı veriyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim de yardıma ihtiyacım var. 29 gün önce turkcell in lifecell 7gb pakedine geçtim. 12 ay boyunca ayda 3 gb da hediye geldi. Şimdi yarın ilk faturam geliyor ondan sonra 79 tl lik platinum 15 gb veya 59 liralık sarı pakede geçebiliyor muyum bilgisi olan var mı

• takip
  • Bugün kaçıncı gün,umarım.30.gündür bugün.

• İlk ay faturası kesildi . Ama kaç günlük bilmiyorum. Bugün 30. Gün. Müşteri hizmetlerini aradım, yarından itibaren arayın bizi , yarın ilk ay doluyor öyle işlem yapabiliriz dediler

• Hattın turkcellde acildiktan sonra 30 gün geçti mi? 30 günde 1 kere tarife degistirebilirsin kurali uyguluyor olmalılar. Bu akşam saat 8 civari ara tarifeye geçmeyek istedigini söyle,olmaz derlerse saat gece 11'de ama 12 olmadan tekrar ara tekrar söyle.

• Faturalama işlemi devam ediyor diyor mu?

Geçen ay faturalama işlemi devam ederken alt tarifeye anında geçiş yaptım, seninde yapabilmen gerek.

• Dostum bugün tam 30. Gün içerisindeyiz . Müşteri temsilcisi bugün gece 12 den sonra paket geçişi yapabilirsiniz dedi. 1 günlük eski paketin ücreti uygulanır, geçiş talebinizi yaptıktan sonra anında yeni tarifeye geçer, 29 günlük te onun ücretini ödersiniz dedi. Aynen bu şekilde oldu konuşma.

• Yeni geçiş yapanlar mutlaka gnç uygulamasını indirip çatlat kazan kampanyasından faydalanmalı. Yaşı tutmayanlar dijital operatör uygulamasından profil ayarları kimlik bilgileri bölümünden 26 yaş altı birini kullanıcı olarak tanımlatarak faydalanabilir. Haftanın 2 günü çatlatma hakkınız var. Yeni geçen faturalılara aylık 5 gb faturasız hatlara ise aylık 1 gb verdiğini gözlemledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcelle yeni geçecem uygun faturalı/faturasız bir tarife önerir misiniz interneti bol olan fiyati max 40 tl bandında..?

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Lifecell Faturasız Hoşgeldin 5GB paketi.
    Başta ilk yazımdaki resimde olmak üzere bu konudaki diğer yazılarımda bu paketi alarak (uygulamalardaki 20 GB hariç) 10 GB üstü garanti internet nasıl alinacagini anlattim. Turkcell'in interaktif ve anlık internet hediyeli kampanyalariyla paketteki internet hariç ayrıca ayda en az 5GB hediye internet gelir.
    Paketin kampanyası 30 Haziran son.
    >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Haziran 2019; 0:1:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Kesinlikle Lifecell Faturasız Hoşgeldin 5GB paketi.
    Başta ilk yazımdaki resimde olmak üzere bu konudaki diğer yazılarımda bu paketi alarak (uygulamalardaki 20 GB hariç) 10 GB üstü garanti internet nasıl alinacagini anlattim. Turkcell'in interaktif ve anlık internet hediyeli kampanyalariyla paketteki internet hariç ayrıca ayda en az 5GB hediye internet gelir.
    Paketin kampanyası 30 Haziran son.
    >> https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/lifecell-hos-geldin-5gb
    Hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler çok iyi anlatmışsınız.Çok faydalı buldum sağolun.
    Aklıma takılan ise bu lifecellin olayı nedir pek bilmiyorumda turkcell ile ne farkı var?

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Turkcell Platinum üst seviye tarifeleri hariç hiç bir eksikligi yok. Forumda bu paketleri kullananlar internet hızlarını paylaştı,hızlar müthiş. 200 mbps üstü olan var. Yoğunluk anlarında 2.kademe hız verilir diye bir ibare var ama önemi yok,o ibareden etkilenmeniz için mecidiyeköy,taksim,eminönü gibi yoğun yerlerde olmanız ve o an oradakilerin çoğunun platinum kullanmasi gerekiyor ki siz 2.kademeye hizda olursunuz. Yani sıkıntı yok.
    Lifecell kulaga hoş gelen reklam etkisi olabilecek bir imaj oldugu için tercih edildi. Benim telefonumdaki 2. hattım da lifecell 5GB hız iyi ve ayda en az 25 GB internet aliyorum sadece 35 TL masraf ile.
    Yöntemlerimi konuda detayli anlattim.

• Bu paycell uygulamasında hesabıma giriş yaptığımda;
    Paycell card ₺0,00 ( bunun 50₺ olması gerekmiyor mu İlk defa indirdim diye?)
    Turkcell mobil ödeme ₺35,00 (bu nedir?)
    Financell
    Kredi banka kartları
    Diye yazıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hafra içerisinde önce mesajlarımda da yazdım BABALAR GÜNÜ 10 TL PAYCELL HEDİYESİ kampanyası için yarın son gün. 13 Haxiran ve 21 Haziran tarihleri dahil arasında toplamda 100 TL alışveriş yapana 10 TL paycell hediyesi. Bu şekilde 5 ayın kart ucreti karşılanmış oluyor. Harcamalarınıza,hattınıza yapacaginiz TL yuklemesi de dahil. Eğer yakinda zaten hattiniza tl yukleyecekseniz yarin yukleyin ve 100 TL harcamayi da doldurun 10 TL gelsin. Bu tür kampanyaları illa ihtiyaciniz olmasa bişeyler alın 10 TL kazanın mantigiyla önermiyorum;şöyle ki,zaten yakin zamanda 100 tl civari bir alişveriş yapacaksaniz yarin paycell ile ödeyerek yapin 10 TL kazancli olun mantigiyla öneriyorum.
    A101-BİM,Migros ve birçok giyim magazasinda kullanilabiliyor. Evimin karsisindaki büfede ve manavda bile kullanabiliyorum ilginç şekilde. Bazen cihaz karti okuyamiyor,2-3 kere denesinler. Pos cihazinda yandan kaydirip çekerek kullanilmasi lazim.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• hocam altında 16 haziranda bitiyor yazıyor, üstte ise 21 yazıyor, ben bu yüzden paycelli aradım 16 sında bitti dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 20 Haziran 2019; 23:21:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.