Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.020
Cevap
793
Favori
1.452.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PAYCELL KARTTAN 10 TL + 2 GB + 1 GB BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ..
    NASIL MI?
    Paycell karta ayrı ayrı 50 TL toplamda 100 TL yüklüyorsunuz,50 TL yuklemeye karta tanımlı hattınıza 1 GB,50 TL + 50 TL yüklemeye 2 GB verir.
    Sonra babalar günü kampanyası için 21 Hazirana kadar toplamda 100 TL harcadığınızda 10 TL hediye geliyor ve toplamda 100 TL harcamaya ayrıca 1 GB internet hediye geleceği için karta 1GB internet tanımlanır,istediginiz zaman bu hediye interneti hattınıza aktarabilirsiniz.
    Paycell kart avantajlı derken bu gibi kampanyaları kastediyoruz.
    Paycellden hattına TL yükle 6 ay x 2 GB internet kazan kampanyasını önceki yazılarda detaylı anlatmıştık.
    Paycell babalar günü kampanyasını kaçırmayın,21 hazirana kadar parça parça da olsa 100 TL harcamanız yeterli. 100 TL harcamak için 100 TL yuklemelisiniz,100 tl yukleyince de 2 GB + 1 GB gelecek.
    A101,Bim,Migros ve giyim mağazalarında kart kullanılıyor. Nakit vermeyin,turkcell magazalardan paycell karta 50 TL,50 TL yükleyin paycell karttan ödeyin. İlk şifreniz kartın son 4 rakamı.
    Benim evin önündeki manavda ve büfede bile kullanılabiliyor. Geçen LC Waikiki de bir kasada posda çalışmadı,diger kasadaki pos cihazında çalıştı. Çekmezse tekrar denesinler.

paycell.com.tr
    Paycell | Babalar Günü hediyen Paycell’den!
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/babalar-gunu-hediyen-paycellden

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Haziran 2019; 5:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GNC ( 7-25 yaş-genç) BABALAR GÜNÜ 1 GB HAFTALIK İNTERNET HEDIYESİ KAMPANYASI.
    GNC uygulamasını açıyorsunuz. Ana menu (giriş) ekranında Babalar Günü 1GB Hediye yazan resime tıklıyorsunuz. 1GB internet hediyesini 26 yaşından büyük olan bir Turkcelli numaraya hediye ediyorsunuz. Hediyeyi kendin kullanamıyorsun ve zaten GNC üyesi olan birine de hediye edemiyorsun. Ha unutma,Turkcelli olmayan numaralara da hediye edemiyorsun.
    Hediye edecek birini bulamazsan forumdan yazıp buradaki arkadaşlardan isteyene hediye edebilirsin.
    Kampanya ilk 100.000 abone ile sınırlıdır.
    Bu kampanya yumurta çatlat hediyesini azaltmıyor,çatlat hakların durur,azalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 16 Haziran 2019; 9:25:28 >

• 26 yaş üzeri ihtiyacı olana şu 1GB'i yollayabilirim.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    dostum yollamadıysan ben alabilirim özelden numara yazdım

• Yolladım gelmiş olması lazım. 555 037 xx xx

• yeğenden gönderdim kendime ben de

• haftalığın günlükten önce tükendiğini de gördü bu gözler

• Vodafone'dan Turkcelle'e geçtim kalite farkını hissettim sabahtan beride hediye gönderiyorlar :)
    Dostum teşekkür ederim

• voafonedan turkcelle geçmek istiyorum

arkadaşlar hat devri yaptıktan sonmra numara taşıma için bekleme süresi varmı yoksa aynı gün geçebilirmiyim.

interette böyle bir şey var
    www.btk.gov.tr
    Numara Taşımada Yeni Dönem - Haberler - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    https://www.btk.gov.tr/haberler/numara-tasimada-yeni-donem?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

faturasız hat

• Bip'teki "senyapdiye" servisi 3 haftadır aktif durumda değil bende.
    "senyapdiye çok yakında yeni avantajlarıyla sizlerle olacak" yazıyor sadece.
    Bu durum bende mi böyle sadece?

• sanane900 S kullanıcısına yanıt
    senyapdiye sürekli olan bir şey değil zaten şu anda bitti kampanya

• Arkadaşlar merhaba. Bugün lifecell sarı günler kampanyasına numara taşıma başvurusunda bulundum. Acaba il fırsat kampanyası dışında birleştirip kullanabileceğim başka kampanyalar var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    O zaman bi sorun yok. Teşekkürler

• mobilephone456 kullanıcısına yanıt
    Fatura otomatik odeme talimatı kampanyası var degerlendirirsen. Siteden numara taşıma başvurusu yapanlara 4 ay x 2GB ayrıca internet veriliyor.
    +bu konunun ilk 4 yazısında anlatılan araçlarla interaktif internet hediyeleri...
    +mutlaka paycell yukleyip numarana sanal kart tanimlayip 50 TL paycell hediyesiyle her hafta haftalik goller cepte super paketi + aylik standart paketini birden alıp haftada 8 maç tahmin oyna haftada en az 3 GB,ayda 15 GB internet gelir.

• İletişim merkezinden yaptım başvuruyu. Ama paycell i değerlendireceğim teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paycell ile karşılaştığım bazı sorunlar.

Online LC Waikiki ve Limak Uludağ Elektrik ödeme sayfasında bankamız anlaşmalı değildir diye uyarı veriyor.

İlginç bir şekilde Limak Uludağ'ın Paycell uygualaması içinden ödeme yapacağınız zaman izin veriyor komisyonunu alarak. E Madem Limak'a hepten yasak koy anlam verebilelim.

Fiziksel kart alsam bu sorunlarla karşılaşırmıyım acaba bilemiyorum
  • Arkadaşlar 6 aydir tl yüklemediğim faturasiz hattım yari aktif döneme girmiş, 10tl günlük internet paketi yükleyerek hattimi aramaya açtirabilir miyim? Yoksa 40tl yükleme şarti mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: nico1907

Arkadaşlar 6 aydir tl yüklemediğim faturasiz hattım yari aktif döneme girmiş, 10tl günlük internet paketi yükleyerek hattimi aramaya açtirabilir miyim? Yoksa 40tl yükleme şarti mi var?
    Şu kampanya detaylarını bir incele hocam, sanırım senin durumuna uygun. 10 TL yükleme yeterli diyor.

Tabi hiç kullananına denk gelmedim, sadece bilgin olsun diye paylaşmak istedim.

Hocam ilgin için teşekkür ederim bu hattımı kullanmadığım için öyle bir köşede duruyor. 10 liralik aylik gece 2gb paketini yükleyip deneyeceğim umarım hat aramaya açilir ve tekrar 180 günlük aktif konuma geçer

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.