Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.068
Cevap
798
Favori
1.458.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizler sayesinde 25 TL'ye 5.650 mb internet, 2000 dakika bip her yöne (normal arama yapılabiliyor), 1000 dakika her yöne yani toplam 3000 dakika, 1000 sms, 5 gb dergilik, ayrıca yükle kazandan kazandığım 50 TL

bunların hepsini ve turkcell kalitesini sadece 25 TL'ye aldım ya inanılmaz çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: red0x

sizler sayesinde 25 TL'ye 5.650 mb internet, 2000 dakika bip her yöne (normal arama yapılabiliyor), 1000 dakika her yöne yani toplam 3000 dakika, 1000 sms, 5 gb dergilik, ayrıca yükle kazandan kazandığım 50 TL

bunların hepsini ve turkcell kalitesini sadece 25 TL'ye aldım ya inanılmaz çok teşekkürler
    Sadece bu kadar mı?
    Paycell uygulamasını ve Goller Cepteyi yukleyip,paycell uygulamasında sana verilen 50 TL ile goller cepte super paket alıp haftada en az 2 GB internet kapmıyormusun.
    GNC için TC tanimlayip GNC yumurta çatlat da yaparsan haftada 2 kere ve önemli gün ve bayramlarda hediye alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam :) henüz paycell kart alamadım ayrıca yeğenin TC'sini tanımlayacağım. ya ben kaliteli bir şeyi ilk defa bu kadar ucuza kullandım valla sizin yaptığınızı kimse yapmaz çok sağolun
  • Paycell kart almana gerek yok almak istersen alırsın sonra paycell hediyesinin süresi geçiyor uygulamayi yukle ,uygulamada sanal paycell kart olustur ucretsiz. 50 TL hediye tanimlanacak,onunla sana sundugu seçeneklerden goller cepte super paketi al ve her hafta suresi bittiginde ucretsiz hak gelecek onu oyna ve hemen tekrar super paketi al. Bu sekilde son haftaya kadar gel,hediyenin suresinin bitmesine 2 gun kala aylik standart paketi de al. Her hafta maclarini oyna ve en kötü ihtimalle her hafta beleş 2GB internet al. Numarasini tasiyarak gelenler veya yeni hat alanlar ilk 30 gun gecerli bu paycell uygulamasi 50 tl hediyesini mutlaka kullanmali. En büyük vurgun paycell uygulamasi 50 tl hediyesinde. Bu 50 TL hediyeyi goller cepte paketleri alip kullanarak 40 günde en az 20 GB internet gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 18 Haziran 2019; 19:6:5 >
  • Hocam sanal kart oluşturdum ama 50 tl hediye tanımlamadı

• Merhaba. Hattımı Turkcell faturasıza geçirdim. Bugün sabah açıldı. Bir de Superonline den bir mesaj geldi aşağıdaki şekilde:

Musteri Numaraniz:*******, Sifreniz: ******** ile tum islemlerinizi superonline.net/hesabim uzerinden isik hizinda gerceklestirebilirsiniz. B018

Bu normal mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdalkesgin E kullanıcısına yanıt
    Eğer paketinizde tv+ için bir internet giriş aboneliği filan varsa normal.

• Bitmiş herhalde bu kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskiaçıksarıdesene

Bitmiş herhalde bu kampanya
    daha bugün arkadaşım turkcelle geçti, 50 TL paycell hediyesi geldi

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Güncel kampanya linki bulamadım hocam, 31.05 son gün görünüyor Paycell'de.

• quote:

evet onu ben de bulamamıştım, ama baktım paycelle tanımlanmıştı hediyesi. daha bu sabah oldu bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

evet onu ben de bulamamıştım, ama baktım paycelle tanımlanmıştı hediyesi. daha bu sabah oldu bunlar

Alıntıları Göster
    Birkaç güne arkadaşta taşıyacak onada gelir o halde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt
    olur büyük ihtimalle

• quote:

Paycell 50 TL hediyesi 31 Mayıs 2019'da bitecekti ama uzatildigina dair hiç bir bilgi ve link olmamasına rağmen forumda son 15 günde hattını yeni taşıyan bir çok arkadaş paycell 50 TL hediyesini aldı kullanıyor.
    Sadece daha önce aynı numara ile Turkcellde paycell hediyesinden yararlanıp git-gel yaparak gelenlerin yararlanamadigina dair izlenimler var ama kesin olarak karar veremedim. Daha önce 50 TL hediyesini kullanip,git-gel yapip tekrar 50 TL hediyesini alabilen varsa haber verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 18 Haziran 2019; 19:19:9 >
  • Turkcell'e numarasını taşıyarak gelene yada yeni hat alana Paycell uygulamasinda 50 TL hediye var. Bu 50 TL ile her 7 günde bir goller cepte ve aylik standart paket alıp her hafta 8 maç tahmin oynuyorsun,her gole 100 MB hediyesiyle 8 maçtan her hafta en kötü ihtimalle 2 GB,normal şartlarda en az 3 GB,ayda 15 GB beleş internet alıyorsun. 1 kuruş masrafın yok. Beleşe gel.
    Kampanya linki:https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-karta-ozel-50-tl-degerinde-hediye/ (kampanya bitti görünüyor ama devam ediyor,vurguna devam)

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• Hocam yanlışlık olmasın diye soruyorum, 8 hak yapmak için 50 TL ile her hafta süper paket mi alacağız yoksa standart paket mi? Bunu daha önce yazmıştınız sanki ama yinede yeni yapacaklar için kesin bilgi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

PAYCELL KARTTAN 10 TL + 2 GB + 1 GB BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ..
    NASIL MI?
    Paycell karta ayrı ayrı 50 TL toplamda 100 TL yüklüyorsunuz,50 TL yuklemeye karta tanımlı hattınıza 1 GB,50 TL + 50 TL yüklemeye 2 GB verir.
    Sonra babalar günü kampanyası için 21 Hazirana kadar toplamda 100 TL harcadığınızda 10 TL hediye geliyor ve toplamda 100 TL harcamaya ayrıca 1 GB internet hediye geleceği için karta 1GB internet tanımlanır,istediginiz zaman bu hediye interneti hattınıza aktarabilirsiniz.
    Paycell kart avantajlı derken bu gibi kampanyaları kastediyoruz.
    Paycellden hattına TL yükle 6 ay x 2 GB internet kazan kampanyasını önceki yazılarda detaylı anlatmıştık.
    Paycell babalar günü kampanyasını kaçırmayın,21 hazirana kadar parça parça da olsa 100 TL harcamanız yeterli. 100 TL harcamak için 100 TL yuklemelisiniz,100 tl yukleyince de 2 GB + 1 GB gelecek.
    A101,Bim,Migros ve giyim mağazalarında kart kullanılıyor. Nakit vermeyin,turkcell magazalardan paycell karta 50 TL,50 TL yükleyin paycell karttan ödeyin. İlk şifreniz kartın son 4 rakamı.
    Benim evin önündeki manavda ve büfede bile kullanılabiliyor. Geçen LC Waikiki de bir kasada posda çalışmadı,diger kasadaki pos cihazında çalıştı. Çekmezse tekrar denesinler.

https://paycell.com.tr/kampanyalar/babalar-gunu-hediyen-paycellden

Hocam bu yazdıklarını uygulamadan üye olup fiziki kart olmadan yapabilir miyiz verecekleri sanal kart ile. Harcamayı misal veriyorum n11 den yapabilir miyiz.

• Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt
    Hattin acildigi gün paycell indirip firsatlar>hediyeler>50 TL ile goller cepte super paket + aylik standart paket birden alinmali. Yani super paket haftada 5 maç hakkı,aylik standart paket 5 maç hakkı verecek eder haftada 8 maç hakkı. Hediyenin suresinin bitmesine 1-2 gün kala da aylik paket bitecek ve tekrar hemen alma hakki gelecek hemen tekrar aliyorsun ve 4 hafta daha haftada 3 maç oynuyorsun. 50 TL ile 8 hafta goller cepte oynamış oluyorsun. İlk 4 hafta haftada 8 maç,sonraki 4 haftada haftada 3 maç yani.

• Lifecell Sarı Günler 15 GB tarifesine hat taşıma ile geçiş için geç mi kaldık?
    Diğer konuda buna benzer yorumlar okudum. TİM üzerinden geçiş başvurusu yapılacak. Kampanya 20 Haziran’a kadar devam ediyor ancak taşıma işlemleri 3-4 gün sürüyor, böyle olunca kabul görmüyor diyorlar.

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Sanırım kaçırdık Hocam. Ben de dün online da başvuruyu tamamlamadan yarım bırakmıştım, bu sabah baktım seçenekler arasında sunulmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım, 17'si sondu dediler, yahu daha dün başvuruya açıktı dedim, bize gelen bilgi bu deyip kapattılar konuyu...

TİM aracılığıyla yapılıyorsa bir koşu gidip almak gerek...

güncelleme: Ankara/ANKAMALL TİM'i aradım lifecell sarı günler bitti dedi :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icoud -- 19 Haziran 2019; 10:2:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.