Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.074
Cevap
800
Favori
1.459.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 ayın sonunda sizden ücret alınmaz hocam. Servis hediye olduğu için otomatik olarak iptal olacaktır. Fatura takip servisi size harcamalarınız ve faturalarınız ile ilgili bilgiler verir sürekli. Gerçi bu servise abone olmasaniz da kesilen fatura bilgileriniz gelecektir ama daha detaylı bilgiler veren bir servis olduğu için olmalı ki normalde ücretli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskiaçıksarıdesene

Arkadaşlar orada gördüğünüz 35 TL bakiye sizin mobil ödeme limitinizdir. Orada da yazıyor zaten "mobil ödeme" diye. Yani bir bakiye değildir, bu ay 35 TL mobil ödeme yapabilirsiniz anlamına geliyor. 3. Aydan itibaren bu tutar faturasız hatlar için 500 TL olur. Faturalı hatlar için tam bilmiyorum ancak 200-300 TL'ye çıkıyordu sanırım. Eğer harcama yaparsanız o tutar fatura edilir ve 3 ayda bir 5 TL mobil ödeme kullanım ücreti kesilir.
    Teşekkürler,harikasın. Seviyorum detaylı anlatanları.

• mobil ödeme limiti o, normalde 500 TL diye biliyorum
    mobilodemekapama yazıp 5522 'ye göndererek kapatılabilir

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Kartın biriyle 100 TL harcamistim 18 Haziranda,10 TL gelmisti,dün mecburen alinacaklar vardi,ben de öteki paycell kartla ödedim,110 TL tuttu ses seda yok. 2000 kişi yararlanacagini sanmiyorum kampanyadan,yoktur o kadar. Yani 2000 kota dolmuş olamaz. Sana gelecek mi bakalım. Hatta yükledigim 50 TL harcama olarak kabul edilmiyorsa 100 TL olmuyor,ama harcama olarak kabul etmeleri lazım. Çünkü bir ara hatta 50 TL yukledigimde 5TL kazan kampanyasindan vermişti 5TL.

• Hattı senin de yardımınla Lifecell Sarı Günler paketine taşıdık hocam. Teşekkür etmek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Hattı senin de yardımınla Lifecell Sarı Günler paketine taşıdık hocam. Teşekkür etmek istedim
    güncel kullanimlar sayfası ekran görüntüsü atabilirmisin.
    ne zaman geçiş yaptın? ne şekilde oldu kronolojik sıralı anlatım istiyorum bi zahmet

• hocam selam tekrardan. eşimin hattı 2 ay önce tahahütü yenilendi. sarı günleri de son gün de fark ettik kaçırdık. şuan 5 gb interneti olan 750dk olan bir tarifede ve internet yetmiyor. 49 TL ödeme yapıyoruz. 55-59 TL ye kadar 7-10GB internetli geçebileceğimiz bir kampanya & tarife mevcut mu acaba

saygılarımla

not : bu arada sayende ben de sarı günler tarifesine geçtim. şu şekilde, tahahhütüm bittiği için 15 mayısda turkcellden tt ye geçip tekrar gelmiştim. 54 TL ye 7GB lifecell kullanıyordum. mesaj attım 15GB lık paket için hemen aktif oldu.
  • Merhabalar,
    Bende vodafone’ un rezalet çekim gücünden bıktım artık red 10 dum fakat ne neti düzgün ne konuşması.
    lifecell fırsat maksi 8 gb 49 tl veya lifecell 10 gb. 54 tl ye geçmeyi düşünüyorum. Turkcell de önereceğiniz başka tarife varmıdır bunlar dışında fiyat bandı 50 tl civarında olan? Önemli olan sadece internet.

• zblacKkenedz kullanıcısına yanıt
    Faturalı kullanacaksan 50 TL-5 TL +5 TL bandında en uygun seçenekleri belirlemişsin. Faturasız Lifecell Hosgeldin 7GB + 2GB + 2GB = 45 TL. + 6 ay x 2GB paycell hefiyesi.

• 7+2+2 nasıl oluyor ? İlk 7 gb normal interneti diğer 2+2 genel kullanım mı yoksa sadece uygulamalarda falan mı? Bu daha uygun ha her ay fatura ödemişim ha yükleme yapmışım. Birde farklı tarifeden faturasız hatta geçiş oluyor mu? Turkcell online başvuru denedik sadece faturalılar çıkmıştı.

• burcink kullanıcısına yanıt
    Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Taahhütü devam edenlere bütün.operatörler uygun tarife sunmuyor. Sonuçta abone taahhut yapmış,cayarsa da para alacak caymazsa da. Bu yüzden daha uygun tarifeye geçebilmek zor. Turkcellde üst tarifeye geçerken bazı avantajlar,fazla internet hediye ediliyor ama bütçenizi baya arttırmanız lazım.
    Siz,zaten şuan eşinizin kullandigi tarifenin ismini ve be tam tutarini yazmamışsınız. Bu gibi çözümlerde tarifenizin tam ismi ve içerigi belirtilmeli. Turkcellde taahhutu biten veya devam edenlere seçenekler konusunda @Jazzalyn forumda daha fazla tecrübeli,okursa cevaplayacaktır. Tarifenizin tam ismini ve içerigini belirtiniz.

online başvuru ile faturasız tarifelere gelemiyorsunuz.
    Bayiilerden taşıma işlemi başvurusu yapacaksınız.
    Bu konudaki 1.sayfadaki ilk 5 yazıyı okuyun lütfen. Biraz zamanınızı alacak ama okuyun. Ben araştırmak için 1 günümü,yazmak için 1 saatimi verdim.

• Çok teşekkürler. Detayları okuyacağım, vodafone dan telefonu kıracam yakında

Vodafone kullanıp saçlarınızı ağartmayın,telefonunuzu kırmayın.
    Vodafone, kahvaltı menüsünde sınır çay veren ama peyniri zeytini yumurtası domatesi bayat kahvaltı salonlarına benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

hocam selam tekrardan. eşimin hattı 2 ay önce tahahütü yenilendi. sarı günleri de son gün de fark ettik kaçırdık. şuan 5 gb interneti olan 750dk olan bir tarifede ve internet yetmiyor. 49 TL ödeme yapıyoruz. 55-59 TL ye kadar 7-10GB internetli geçebileceğimiz bir kampanya & tarife mevcut mu acaba

saygılarımla

not : bu arada sayende ben de sarı günler tarifesine geçtim. şu şekilde, tahahhütüm bittiği için 15 mayısda turkcellden tt ye geçip tekrar gelmiştim. 54 TL ye 7GB lifecell kullanıyordum. mesaj attım 15GB lık paket için hemen aktif oldu.
    Eşiniz şuan hangi tarifede acaba ve bütçeniz nedir?

Ben size geçebileceğiniz tarifeleri vs. sıralıyayım siz kararınızı verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Haziran 2019; 5:9:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Eşiniz şuan hangi tarifede acaba ve bütçeniz nedir?

Ben size geçebileceğiniz tarifeleri vs. sıralıyayım siz kararınızı verirsiniz.

Alıntıları Göster
    Cevap icin teşekkürler

Lifecell süper avantaj imiş tarifenin adı 39TL (sözde)

İnterneti fazla olması yeterli yetmiyor çünkü 5gb

Saygılarımla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Hmm.. Hocam mevcut tarifeniz geçen senenin Lifecell Fırsat 5GB'dan devam tarifesi. Alternatif olarak geçebileceginiz şu tarife var. (Şartlarda yazmıyor ama sorun yinede)

61 liraya 7GB + seçeceğiniz bir uygulamada 5GB ve paket yükselterek alabileceğiniz ekstra 2GB (2 ay 2GB) 61 tl.

Onun haricinde mevcut tarifenizden daha fazla GB olan turbo 8GB tarifesi var ama onunda ücreti 79 TL, yani direk unutun bunu.

25 yaş altı bir TC tanımlayarak GNC Süper 10GB gündüz 10GB gece tarifesi var 99 TL. (Süper hediyeyi bunda da sormanız gerek, 12 ay 2GB verebilirde vermeyebilirde.)

Mevcutta Lifecell müşterisi olduğunuz için ayrıca şu tarife var. 10GB 79 TL ve yine Süper Hediye, Sürpriz Hediye veya Lifecell Hediye 1GB kampanyalarından birisinden faydalanabilirsiniz.

Son seçenekte platinum tarifeleri, ilk ay 30GB hediyeli 12GB 99 TL. Bunda başka ekstra hediye yok.

Şahsi fikrim bu tarifelere bu paraları vermektense ek paketlere yönelin. Hadi paketlerinden ikisini alsanız (hadi izle ve paylaş 10'ar GB toplam 50TL) daha kârlı olursunuz. Sosyal medya kullandığınızı düşünerek bu paketleri söyledim, heryöne istiyorsanız ek paketler işe yaramaz.

Hadi paketleri ;

Seçenekleriniz bunlar hocam, karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Haziran 2019; 8:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hmm.. Hocam mevcut tarifeniz geçen senenin Lifecell Fırsat 5GB'dan devam tarifesi. Alternatif olarak geçebileceginiz şu tarife var. (Şartlarda yazmıyor ama sorun yinede)

61 liraya 7GB + seçeceğiniz bir uygulamada 5GB ve paket yükselterek alabileceğiniz ekstra 2GB (2 ay 2GB) 61 tl.

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/lifecell-up-7-gb

Onun haricinde mevcut tarifenizden daha fazla GB olan turbo 8GB tarifesi var ama onunda ücreti 79 TL, yani direk unutun bunu.

25 yaş altı bir TC tanımlayarak GNC Süper 10GB gündüz 10GB gece tarifesi var 99 TL. (Süper hediyeyi bunda da sormanız gerek, 12 ay 2GB verebilirde vermeyebilirde.)

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/gnc-super-paketi2

Mevcutta Lifecell müşterisi olduğunuz için ayrıca şu tarife var. 10GB 79 TL ve yine Süper Hediye, Sürpriz Hediye veya Lifecell Hediye 1GB kampanyalarından birisinden faydalanabilirsiniz.

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-ekstra-maksi

Son seçenekte platinum tarifeleri, ilk ay 30GB hediyeli 12GB 99 TL. Bunda başka ekstra hediye yok.

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/platinum-plus-avantaj-paketi

Şahsi fikrim bu tarifelere bu paraları vermektense ek paketlere yönelin. Hadi paketlerinden ikisini alsanız (hadi izle ve paylaş 10'ar GB toplam 50TL) daha kârlı olursunuz. Sosyal medya kullandığınızı düşünerek bu paketleri söyledim, heryöne istiyorsanız ek paketler işe yaramaz.

Hadi paketleri ;https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/platinum-plus-avantaj-paketi

Seçenekleriniz bunlar hocam, karar sizin.
    Çok teşekkür ederim hocam ozaman biraz daha bekleyelim sarı günler gibi bisey denk gelirse geçiş yapar geliriz tekrardan. Bu ay 19 lira ekstra internet yansımış.

Saygılarımla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Kesinlikle Lifecell Faturasız Hoşgeldin 5GB paketi.
    Başta ilk yazımdaki resimde olmak üzere bu konudaki diğer yazılarımda bu paketi alarak (uygulamalardaki 20 GB hariç) 10 GB üstü garanti internet nasıl alinacagini anlattim. Turkcell'in interaktif ve anlık internet hediyeli kampanyalariyla paketteki internet hariç ayrıca ayda en az 5GB hediye internet gelir.
    Paketin kampanyası 30 Haziran son.
    >> https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/lifecell-hos-geldin-5gb
    Üstad verdiğin linkten faturaliya başvuru yapabiliyoruz,faturaliya basvursam bir kaybım olur mu? Ben 5gb 35 TL ye razıyım vereceği ekstealarla bana hayli hayli yeter,Yada neden illa faturasız diye vurguluyorsunuz, avantajı nedir?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.