Şimdi Ara

Turkcell parali servisine dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evvela bip den mesaj geldi resimdeki gibi

Tikladim

Doğru cevabi verdim

Hata olustu dedi wifiden baglandigim için mobil veriden baksaydim 7 lira güme gitmisti bknz:https://m.turkcell.com.tr/servisler/hediyeli-soru-servisi

*Dikkat edin servise abone olmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyisi benim Çep açık vb servisleri bile kapattım. Geçenlerde bedava gelmiş açılmış tekrar kapattım. Girilen sitere ve bipte takiplere dikkat etmek gerek
  • aynen bazen ücretsiz servisler otomatik yenileniyor,biptede hediye veriyordu bu kanal böyle birsey yapmaları üzdü :D ama iyi net dağıttı bu yıl :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok insanın bilmediği ve isteği dışında abone edilen SEKRETER servisi de 1,49 tl. Telefonunun kapalıysa ve biri sizi aradıysa yandınız. Her arama başı 1,49 lira hanenize ekleniyor. Vurgunlar bitmiyor. IPTAL SEKRETER yazıp 2222 ye gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bir çok insanın bilmediği ve isteği dışında abone edilen SEKRETER servisi de 1,49 tl. Telefonunun kapalıysa ve biri sizi aradıysa yandınız. Her arama başı 1,49 lira hanenize ekleniyor. Vurgunlar bitmiyor. IPTAL SEKRETER yazıp 2222 ye gönderin.

Hocam şimdi baktım çep açık servisini tekrar açmışlar tekrar kapattım. Servisin bana sağlayacağı hizmet Arayıp ulaşamadığınız Turkcell abonesi ulaşılabilir olduğunda haberdar olabilirsiniz. şeklinde zaten ben hiç turkcelli aradığım kimse olmuyor
  • Saçma sapan yerlere üye yapıp soygun yapıyorlar. 1,5 tl den, 20 milyon aboneyi üye yapsa ve bu abonelerin uyanması en erken 3 ayı bulsa, ortaya çıkacak rakamı ben hesaplayamam bile :)
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Abi ne insanlar var hangi paketi kullanıyor, ne kadar neye ödeme yapıyor hiç ilgi alakası yok. Ne kadar paketi kalmış hiç dünyadan bin haberler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone çok pahali
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.