Bildirim
Turkcell Platinum ile Iphone 5
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ben ayırın bana dedim bakıcam fiyatlarınıza ona göre alacağım dedim,Platinum üyeyim,bekliyorum yarın ararlar heralde,çünkü 3-4 gün önceki kayıt aramamda isterseniz kapınıza kadar getirtebiliriz dediler tabi 4-5 şehir için geçerli bende Bursa'da olduğumdan yararlanabiliyorum bakalım şu an tık yok yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
Ben ayırın bana dedim bakıcam fiyatlarınıza ona göre alacağım dedim,Platinum üyeyim,bekliyorum yarın ararlar heralde,çünkü 3-4 gün önceki kayıt aramamda isterseniz kapınıza kadar getirtebiliriz dediler tabi 4-5 şehir için geçerli bende Bursa'da olduğumdan yararlanabiliyorum bakalım şu an tık yok yani.
Aynı şekilde bende söyledim adresime getirin dedim. Platinum sayfasında Iphone 5 ilk sizin kapınızda diye reklam yapmayı biliyor ama icraat yok adamlarda anlamadım gitti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X