Şimdi Ara

Turkcell Rahat Hakkında Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi anladığım kadarıyla bu rahat paket olayı faturalı ama taahhütsüz oluyor. Kullanacağımız zaman rahat paket alıyoruz ve faturaya yansıyor.

Bir ay hiç paket almazsak 0 lira mı fatura çıkıyor? Diyelim tekrarlı paket almadım paketi alınca fiyat zamlı oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .......

• evet fatura çıkmaz, vergi geliyor fatura olarak. tekrarsız paket alırsan aldığın sırada fiyat neyse onu verirsin zam gelmiş de olabilir gelmemiş de olabilir
  • Hiç bulaşma yan hattimda bulaştım internet hızı Vodafone ile eş değer. Hız sınırı yok diyorlar ancak hız sınırı var (gizli).

Faturalı Hattım:

Turkcell Rahat:

3 kuruş para için değmez. Aynı lokasyonda aynı anda yapılmıştır. 3G ile daha hizli internet. 3gde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 4 Ekim 2019; 20:51:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Paket almadigin ay vergiyi (2,32TL fatura olarak çıkıyor ödüyorsun)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten rezalet.
    Hız kısıtı var.
    Hiçbir şekilde faturaya paket dışı bir servis yansıtamıyorsunuz.
    (Kim aramış gibi servisler. Ayrıca aşım da yapamıyorsunuz. Örn. 100 sms bittikten sonra aşım yapıp ekstra sms atamıyorsunuz)
    Tarifenizi de değiştiremiyorsunuz. (Rahat paketler dışında örneğin faturalı veya faturasıza geçemiyorsunuz.)
    Birkaç ek paket var onlar da kredi kartı ile alınabiliyor sadece.
    Kısacası beni hız kısıtı bağlamaz internetimi kullanır 500 dk ile konuşurum diyorsanız tamam Tr için mükemmel fiyat ancak yukarıda dediğim gibi çok şeye kısıtlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.